Венгер хареса характера на Арсенал

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
battlestar31
Контакти:

Re: Венгер хареса характера на Арсенал

Мнениеот battlestar31 » 22 дек 2009 14:03

_RoKi_ написа:
battlestar31 написа:
_RoKi_ написа:Как за 1-2 мача Венгер разбра,че този отбор има характер 8-) Та то преди няма и седмица се видя срещу Бърнли как едвам Х направиха :)

Я кажи какво стана със мангалчестър аз ще ти кажа няма дузпа няма няма гол няма съдиски аватни и отбора е пълна скърб а :twisted: ; ;)
Знам,че те е яд за АрсеАНАЛ,че е отбор,на който каквито и да е амбиции свършват до зимата,но какво да се прави :twisted: :lol: Трябва да има и такива псевдо фенчета,които да поддържат един безхарактерен отбор,който сигурно никога не е бил побутван от съдиите :lol:

Бате не мога да се занимавам повече с тебе това е все едно да говоря със стената
Но ти си фен на юнайтед така че това не ме учудва :!:

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 22 дек 2009 17:29

Е и,какво като съм фен на МЮ :twisted: Това,че мненията и мисленето ни не съвпадат,те прави прав от твойта гледна точка :twisted: От моята аз мога да кажа,че какво да очаквам от фен на Арсенал-а и така както се изказваш все едно обобщаваш всички фенове на МЮ като едни и същи 8-) :twisted: Ако имаш нещо,вече ти казах...Пиши ми на ЛС,стига сме орезилявали и тази тема :!:

GunneR 4 Life
Контакти:

Мнениеот GunneR 4 Life » 22 дек 2009 17:36

Lord of memory написа:Характер трудно се образува в испански и френски отборчета, който претендират за шампиони в друга страна, далеч от разбиранията на футболистите.
3-то място за Арсенал и тоя сезон, you dont have what it takes.

Добре дошъл ОТНОВО :lol:.Как сe чувстваш?Не си изгубил оригиналността си,за което се радвам.3-тото място тази година е за тимчето на UNTIL WE SCORE и Футболната асоциация.

Потребителски аватар
battlestar31
Контакти:

Мнениеот battlestar31 » 23 дек 2009 09:38

GunneR 4 Life написа:
Lord of memory написа:Характер трудно се образува в испански и френски отборчета, който претендират за шампиони в друга страна, далеч от разбиранията на футболистите.
3-то място за Арсенал и тоя сезон, you dont have what it takes.

Добре дошъл ОТНОВО :lol:.Как сe чувстваш?Не си изгубил оригиналността си,за което се радвам.3-тото място тази година е за тимчето на UNTIL WE SCORE и Футболната асоциация.

Здрасти лорде къде беше в събота :lol: Сигурно си бил тука http://vbox7.com/play:548df148 :lol:

Върни се в “Арсенал”