Арсенал си отмъсти за загубата от Хъл Сити през миналия сезон като домакин и тресна Тигрите с 3:0 в Лондон. Артилеристите не бяха много впечатляващи, но мениджърът Арсен Венгер остана доволен от представянето.
„Трябваше да се борим и да положим усилия. Отне ни време, за да влезем в мача и да намерим необходимото темпо. В началото не изглеждахме свежи, но поведохме, а след почивката те пропуснаха дузпа, което мнони помогна” каза французинът.
„Мисля, че наказателният удар бе доста пресилен, но веднага след това ние вкарахме втори гол и пропуснахме още положения след това. Мисля, че във физическо отношение бяхме на много високо ниво”.
„Денилсон не е специалист при статични положения и според опита да центрира, а топката влезе във вратата” коментира той попадението на бразилеца. Венгер отрече в тунела на почивката да е имало напрежение между играчите, след като през първото полувреме Самир Насри влезе в конфликт със Стивън Хънт, след като преди това бе настъпил Ричард Гарсия.
„Бе трудно да се види дали го настъпи. Но ако Насри бе изгонен, играчът на Хъл също трябваше да получи червен картон. В тунела не се случи нищо” изтъкна Венгер
Тая година мисля че ще измъкнем титлата изпод носа на челси и оня съдиски отбор юнайтед !