Венгер хареса характера на Арсенал

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
battlestar31
Контакти:

Венгер хареса характера на Арсенал

Мнениеот battlestar31 » 21 дек 2009 12:27

Не започнахме добре и трябваше сериозно да се борим, коментира французинът
0000068789-article.jpg
(37.61 KиБ) Свален 1055 пъти

Арсенал си отмъсти за загубата от Хъл Сити през миналия сезон като домакин и тресна Тигрите с 3:0 в Лондон. Артилеристите не бяха много впечатляващи, но мениджърът Арсен Венгер остана доволен от представянето.

„Трябваше да се борим и да положим усилия. Отне ни време, за да влезем в мача и да намерим необходимото темпо. В началото не изглеждахме свежи, но поведохме, а след почивката те пропуснаха дузпа, което мнони помогна” каза французинът.

„Мисля, че наказателният удар бе доста пресилен, но веднага след това ние вкарахме втори гол и пропуснахме още положения след това. Мисля, че във физическо отношение бяхме на много високо ниво”.

„Денилсон не е специалист при статични положения и според опита да центрира, а топката влезе във вратата” коментира той попадението на бразилеца. Венгер отрече в тунела на почивката да е имало напрежение между играчите, след като през първото полувреме Самир Насри влезе в конфликт със Стивън Хънт, след като преди това бе настъпил Ричард Гарсия.

„Бе трудно да се види дали го настъпи. Но ако Насри бе изгонен, играчът на Хъл също трябваше да получи червен картон. В тунела не се случи нищо” изтъкна Венгер
Тая година мисля че ще измъкнем титлата изпод носа на челси и оня съдиски отбор юнайтед ! 8-)

Потребителски аватар
emarkon
Контакти:

Re: Венгер хареса характера на Арсенал

Мнениеот emarkon » 21 дек 2009 12:42

къде забравяш пуул? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

GunneR 4 Life
Контакти:

Мнениеот GunneR 4 Life » 21 дек 2009 13:09

Отборът е още в преходен период и си мисля,че тази година ще е по-трудно да станем шампиони,но догодина вече ТРЯБВА ОТБОРЪТ,КОЙТО ИГРАЕ НАЙ-КРАСИВИЯ ФУТБОЛ В СВЕТА да вземе голямо отличие.

Erland
Контакти:

Мнениеот Erland » 21 дек 2009 13:16

Докато не се вземат още няколко играча от голяма класа Арсенал титла няма да види. Аршавин е страхотно попълнение, но трябва и още. Отбора играе страхотен футбол, но с тези млади играчи няма как да са на високо ниво през целия сезон. Възможно е да се изпревари Манчестър, но си мисля, че няма да им достигнат сили да гонят Челси - много балансиран отбор са.
Все пак упех на Арсенал и дано не съм прав, а вземат че станат шампиони още сега.

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 21 дек 2009 14:13

Арсенал имат шанс за титлата и то голям.С мач по-малко са и ако си го вземат ще са на 3 точки от Челси и 1 пред Юнайтед.Кралят на Висшата Лига тази година ще кара по инерция,а уш "силния" претендент Челси губи точки наред....

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 21 дек 2009 17:23

Как за 1-2 мача Венгер разбра,че този отбор има характер 8-) Та то преди няма и седмица се видя срещу Бърнли как едвам Х направиха :)

Потребителски аватар
Lord of memory
Контакти:

Мнениеот Lord of memory » 21 дек 2009 17:26

Характер трудно се образува в испански и френски отборчета, който претендират за шампиони в друга страна, далеч от разбиранията на футболистите.
3-то място за Арсенал и тоя сезон, you dont have what it takes.
GGMU
http://www.youtube.com/watch?v=cyIyHmG77mU
[Milan-fen] Аз само се чуда дали Манчестер направиха разлика между нас и отбори като Уигън и Бърнли.Те отнасят по толкова на този стадион.

Потребителски аватар
battlestar31
Контакти:

Мнениеот battlestar31 » 21 дек 2009 23:19

_RoKi_ написа:Как за 1-2 мача Венгер разбра,че този отбор има характер 8-) Та то преди няма и седмица се видя срещу Бърнли как едвам Х направиха :)

Я кажи какво стана със мангалчестър аз ще ти кажа няма дузпа няма няма гол няма съдиски аватни и отбора е пълна скърб а :twisted: ; ;)

Потребителски аватар
battlestar31
Контакти:

Мнениеот battlestar31 » 21 дек 2009 23:21

Lord of memory написа:Характер трудно се образува в испански и френски отборчета, който претендират за шампиони в друга страна, далеч от разбиранията на футболистите.
3-то място за Арсенал и тоя сезон, you dont have what it takes.

Е не всички са юнайтед да ги подпират реферите :!: видя ли кво ви направи фулъм като не ви подпираха :twisted: :lol: Май само ти и роки не разбрахте че няма да станете шампиони 8-)

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 22 дек 2009 13:03

battlestar31 написа:
_RoKi_ написа:Как за 1-2 мача Венгер разбра,че този отбор има характер 8-) Та то преди няма и седмица се видя срещу Бърнли как едвам Х направиха :)

Я кажи какво стана със мангалчестър аз ще ти кажа няма дузпа няма няма гол няма съдиски аватни и отбора е пълна скърб а :twisted: ; ;)
Знам,че те е яд за АрсеАНАЛ,че е отбор,на който каквито и да е амбиции свършват до зимата,но какво да се прави :twisted: :lol: Трябва да има и такива псевдо фенчета,които да поддържат един безхарактерен отбор,който сигурно никога не е бил побутван от съдиите :lol:

Върни се в “Арсенал”