Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Udoji90 написа:Е, що да не е добра? Със сигурност е по-добра и от Вила, и от Ливърпул, макар че Ливърпул не са сигурни. Но и с тези ще видим зор - Брадфорд скоро ни елиминираха за другата Купа с дузпи, а пък Рединг ги обръщахме от 4-0 пак в същия турнир.
boabbb написа:Хубав мачЗаради такива мачове английския футбол има най-много фенове - много тичане и напрежение, хубави отигравания и грешки, абе, хубав футбол
Може и пак да я вземеме тая купа, ще видиме
Лошо впечатление ми направи движението на Уелбек при контраатаки с изравнена численост - все се навира в защитниците, на 2-3 пъти не се откри да го изведат
MuFc1878 написа:Честита победа, момчета![]()
Поздрави на Бо, Дребен, Удоджи и Зизу. Успех на 1/2 финалите!
dreben23 написа:Udoji90 написа:Е, що да не е добра? Със сигурност е по-добра и от Вила, и от Ливърпул, макар че Ливърпул не са сигурни. Но и с тези ще видим зор - Брадфорд скоро ни елиминираха за другата Купа с дузпи, а пък Рединг ги обръщахме от 4-0 пак в същия турнир.
Ами щото имаме гадния навик да подценяваме по-малките отбори, затова предпочитам Рединг, просто нямаме друг избор.Нека, тъкмо ще стане по-зрелищен мач. Не сме направили кой знае какво като сме били несъстоятелните грандове от Манчестър през този сезон
, по-важното е да бием сега Монако и да затворим и другите големи усти, ама как ще стане не знам. За жалост формата и вратарят им трудно ще ни го позволят.
![]()
arsenvengerin написа:Ето какво е да си фен на Арсенал , това е отборът които те кара да гледаш как се движат на самия ръб на пропастта , и в точния момент успяват да не паднат в нея . ( по някога) . Обичам този отбор , играят най- красивия футбол .Честито на всички , купата е пак наша .А мачът с Бербовия отбор ..........труден ще е , не си мисля че ще продължим по нататък в турнира.
boabbb написа:arsenvengerin написа:Ето какво е да си фен на Арсенал , това е отборът които те кара да гледаш как се движат на самия ръб на пропастта , и в точния момент успяват да не паднат в нея . ( по някога) . Обичам този отбор , играят най- красивия футбол .Честито на всички , купата е пак наша .А мачът с Бербовия отбор ..........труден ще е , не си мисля че ще продължим по нататък в турнира.
Опаа, нотка оптимизъм![]()
Аз се съмнявам, че ще прецакаме Монако, трябва ни нечовешки късмет
Отзад не сме никак добре
Иначе - факт, красив футбол и емоции, какво повече да искаш
Кой друг отбор може да вкара подобен гол
![]()
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=SuyY755KQdg[/youtube]
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта