Фабрегас: Не съм виждал Венгер толкова бесен

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
battlestar31
Контакти:

Фабрегас: Не съм виждал Венгер толкова бесен

Мнениеот battlestar31 » 14 дек 2009 14:40

Капитанът на Арсенал призна, че след първото полувреме мениджърът се е накарал сериозно на лондончани
Халфът на Арсенал Франсеск Фабрегас разкри, че на почивката на мача срещу Ливърпул Арсен Венгер се е скарал сериозно на своите играчи, които губеха след 45 минути с 0:1.

Това явно е имало ефект, тъй като лондончани стигнаха да обрат с 2:1 и постигнаха много важен успех, с който намалиха изоставането си до лидерите Челси и Манчестър Юнайтед.

„Шефът крещеше. Никога не съм го виждал толкова бесен. Той бе наистина разочарован от играта ни и дори ни каза, че не заслужаваме за носим екипа на Арсенал, след като играем така. И бе напълно прав” каза испанецът.

„Това оказа своето влияние и след почивката успяхме да обърнем мача. Все още обаче, до края на сезона има много време. Този път Висшата лига е по-отворена от всякога. Всеки може да победи всеки и на мен това определено ми харесва” добави още Фабрегас.
Поне викането имаше ефект :mrgreen: :)

arsenal_fen
Контакти:

Re: Фабрегас: Не съм виждал Венгер толкова бесен

Мнениеот arsenal_fen » 14 дек 2009 14:54

Еми така трябва да е Венгер един добър тренъор кат него знае кво трябва да прави. Доброто е че бихме. Аршавин Велик

yarkost
Контакти:

Мнениеот yarkost » 14 дек 2009 15:57

Ми трябваше да им се разкрещи най-сетне че да се сетят и да победят някого

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 14 дек 2009 19:50

Щото САФ не му е бил треньор :mrgreen: Иначе можеше да усети бутонката :? Понякога е по-добре да ти се навикат,да се надъхаш и мотивираш :)

Върни се в “Арсенал”