Тотнъм - Арсенал

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: Тотнъм - Арсенал

Мнениеот boabbb » 09 фев 2015 09:05

Спокойно, па вие, бе :lol: :lol: Върза му на момчето - 2 центрирания, 2 гола вкара, голяма работа :mrgreen: Лошото, за мен е, че така не трябва да играеме срещу Тотнъм :!: Трябва да си се надиграваме с тях, а не да затваряме играта :roll: Затворено се играе на гости на Манчовците, Челситу и Пуул, евентуално, с другите - как си знаеме ...
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Re: Тотнъм - Арсенал

Мнениеот dreben23 » 09 фев 2015 13:49

Аз мисля, че ще сме поне трети. Арсенал си е по-добър от другите като гледам, но конкуренцията сега ще е много по-голяма, а това си е нож с две остриета винаги, че никой не е застрахован от това да не сгреши състава и тактиката за някои мачове.
Бо, без Алелсис не ножем да се надиграваме с никого, това си личи за съжаление и трябва да го приемем. Но с него, можем да надиграем всеки! :P

Като добавим, че Рамзи и Уолкот не са във форма и ето ти ги проблемите. Като серазгледат и изавите на Кошчелни и ето ги и загубите откъде идват, мнозина плюят по Мертезакер, но за мен той повече полезна работа върши, а французина сигурно му плащат, за да не си я върши. Погледни на моменти как гледа в посока различна от топката, само и само да я подари на противников нападател. Вече няколко пъти го забелязвам това странно поведение от негова милост и то все в мачовете, в които сме изгубили точки, защото е трябвало да ги изгубим. :cry: :lol:

[offtopic]Казах ви и за изявите на отделни футболисти в отделни мачове, но това е друга тема. Ако щете вярвайте, аз си структурирам отборите у фентъзитата точно по тая схема, в повечето случи не съм сгрешил особено. Сега ще ви го докажа съвсем, понеже след този кръг няма да правя минуси за трансфери до края на сезона и ще видите, че и точките ще почнат да отиват на кино като не се вземе подходящия човек, изявил се добре и в ответния сблъсък с този съперник. :mrgreen: :lol:
Взех най-доброто, което можах за тия пари, с по един трансфер най-много до края почвам. Схемата ще ми е 3-5-2 или 3-4-3, в краен случай и 4-4-2, но предните са за предпочитане. Целта ми в игрите не е да ставам първи, а да си докажа определени хипотези и теории- първо на себе си, а след това и на другите ако въобще четат или слушат. :)[/offtopic]
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Върни се в “Арсенал”