Арсенал - КПР

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: Арсенал - КПР

Мнениеот boabbb » 26 дек 2014 23:42

Директният червен е 3 мача наказание ;) Това е по принцип, ще видиме какво ще се случи. Иначе пореден силен мач на Алексис - не знам откъде намира въздух да тича толкова тоя човек :shock:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 27 дек 2014 20:35

Видя ли кат извадиха схемата-чак от наказателното имаше докосвания на топката, а отде я намира тая енергия, мога да му простя спокойно, че в някой мач се крие да си отпочине, но това е най-добрият футболист и комплексен играч за мен в света- може да вкарва, може да отнема, влиза здраво в единотборствата, асистира, чупи кръста на четирима, един е Алексис Санчес, а цената трябва да не бъде под 100 млн, иначе всичко друго си е подигравка с таланта му. За жалост и това го има, някои цени са преувеличени за едни и недотам високи за други много по-класни от тях!

Дано не хрумне на някого да продаде Алексис, че с тази игра на останалите участие в Европа ще си е само мираж! :(
Всяка атака минава през него, много ще ми е интересно как ще нареди отбора ако Санчес и Уолкот започват като титуляри, макар че не е нужно да си самолет да видиш, че държи на Окслейд -Чембърлейн. При всички положения ще трябва да се лишим от някого или да правим много вътрешни рокади, за да намират място някои от играчите при титулярите.
Последна промяна от dreben23 на 27 дек 2014 20:45, променено общо 1 път.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 27 дек 2014 20:44

dreben23 написа:Видя ли кат извадиха схемата-чак от наказателното имаше докосвания на топката, а отде я намира тая енергия, мога да му простя спокойно, че в някой мач се крие да си отпочине, но това е най-добрият футболист и комплексен играч за мен в света- може да вкарва, може да отнема, влиза здраво в единотборствата, асистира, чупи кръста на четирима, един е Алексис Санчес, а цената трябва да не бъде под 100 млн, иначе всичко друго си е подигравка с таланта му. За жалост и това го има, някои цени са преувеличени за едни и недотам високи за други много по-класни от тях!

Тоя пък - цена :lol: :lol: Алексис не се продава :!: Ако го продадеме, за какво има смисъл да говориме за надграждане и трофеи :?:

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 27 дек 2014 20:55

Кефи ме друго напоследък, че по-малко започнахме да играем като гламави само напред в атака и опитваме тактически да се надиграваме. Някой път се получава, друг път не, но обичам да има разнообразие в Арсенал, точно това ми харесва в този отбор, а напоследък не се виждаше такова нещо, ама то и контузиите като са ни много как да стане. Затова им казвам, че трябва да ги съдим, когато сме с пълен комплект титуляри и да сме доволни и на малкото. Венгер си го казва всеки път, че контузиите са си проблем- едно тренираш, друго трябва да играеш после.

Контузени или не, имаме взет трофей, а Челси няма пукната все още! :lol: Както е тръгнало, пак може да нямат и ще има номинации. :lol:
***САМО ЦСКА!***

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 27 дек 2014 20:59

dreben23 написа:Кефи ме друго напоследък, че по-малко започнахме да играем като гламави само напред в атака и опитваме тактически да се надиграваме. Някой път се получава, друг път не, но обичам да има разнообразие в Арсенал, точно това ми харесва в този отбор, а напоследък не се виждаше такова нещо, ама то и контузиите като са ни много как да стане. Затова им казвам, че трябва да ги съдим, когато сме с пълен комплект титуляри и да сме доволни и на малкото. Венгер си го казва всеки път, че контузиите са си проблем- едно тренираш, друго трябва да играеш после.

Контузени или не, имаме взет трофей, а Челси няма пукната все още! :lol: Както е тръгнало, пак може да нямат и ще има номинации. :lol:

Аз сега ги бъзикам, че ни гостуват предпоследния кръг май месец :lol: Дано са близо до Сити, че да ги излашкаме - тогава ще съм доволен, а иначе през сезона - нищо особено :mrgreen: Много ще съм доволен да имаме възможност да ги избомбиме за титлата :twisted:

Потребителски аватар
Синичко
Контакти:

Мнениеот Синичко » 28 дек 2014 12:07

Алексис бил най-добрият в света :lol: :lol: :lol: То един път да дойде класен играч при вас и вие още малко статуя ще му издигнете. Дребен, не е зле да се мисли малко реално. ;)
Изображение
Левскар да си, братко, е дума велика, левскар да си, братко, е чест!

Изображение
Wherever you may be, cause we are the famous CFC!

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 28 дек 2014 12:10

Синичко написа:Алексис бил най-добрият в света :lol: :lol: :lol: То един път да дойде класен играч при вас и вие още малко статуя ще му издигнете. Дребен, не е зле да се мисли малко реално. ;)

Е, не е ръгач като Диего Коста, ама това имаме :roll:

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 28 дек 2014 16:25

Синичко написа:Алексис бил най-добрият в света :lol: :lol: :lol: То един път да дойде класен играч при вас и вие още малко статуя ще му издигнете. Дребен, не е зле да се мисли малко реално. ;)

Реално е, говоря това, което виждат статистиците и което са видели очите ми. :)

http://www.101greatgoals.com/blog/alexi ... r-graphic/

Освен това Веселин Василев се включи след мача от Емирейтс и потвърди същото цитирам -
"Мисля, че това беше най-добрият футболист, който някога съм гледал на живо".

Кога не съм говорил сериозно, аз не си спомням такива моменти, независимо, че обръщам всичко на шега.. :) Алексис беше и най-добрият в Барса преди това, ама не го оцениха подобаващо, сега ще наказва подред. :)
***САМО ЦСКА!***

Върни се в “Арсенал”