Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
dreben23 написа:Видя ли кат извадиха схемата-чак от наказателното имаше докосвания на топката, а отде я намира тая енергия, мога да му простя спокойно, че в някой мач се крие да си отпочине, но това е най-добрият футболист и комплексен играч за мен в света- може да вкарва, може да отнема, влиза здраво в единотборствата, асистира, чупи кръста на четирима, един е Алексис Санчес, а цената трябва да не бъде под 100 млн, иначе всичко друго си е подигравка с таланта му. За жалост и това го има, някои цени са преувеличени за едни и недотам високи за други много по-класни от тях!
dreben23 написа:Кефи ме друго напоследък, че по-малко започнахме да играем като гламави само напред в атака и опитваме тактически да се надиграваме. Някой път се получава, друг път не, но обичам да има разнообразие в Арсенал, точно това ми харесва в този отбор, а напоследък не се виждаше такова нещо, ама то и контузиите като са ни много как да стане. Затова им казвам, че трябва да ги съдим, когато сме с пълен комплект титуляри и да сме доволни и на малкото. Венгер си го казва всеки път, че контузиите са си проблем- едно тренираш, друго трябва да играеш после.
Контузени или не, имаме взет трофей, а Челси няма пукната все още!Както е тръгнало, пак може да нямат и ще има номинации.
Синичко написа:Алексис бил най-добрият в света![]()
![]()
То един път да дойде класен играч при вас и вие още малко статуя ще му издигнете. Дребен, не е зле да се мисли малко реално.
Синичко написа:Алексис бил най-добрият в света![]()
![]()
То един път да дойде класен играч при вас и вие още малко статуя ще му издигнете. Дребен, не е зле да се мисли малко реално.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта