Santiago Munezz написа:dreben23 написа:Нито Ливърпул, нито Сити, нито Юнайтед, че даже и Челси не е по-добър от Арсенал и всички ще имат поводи за притеснение, когато играят срещу нас. Пак ще трябва да ни контузват играчите, че иначе нямат шанс.

Всички много са се запритеснили от предстоящите мачове с вас,днес и Суонзи се бяха разтреперили,то беше един страх,една паника,че играят срещу страшилището на Шубата

Що не пишете преди мач, ами все след края на мачовете се хилите, ще видите как аз ще се хиля с 10-те ми допустими на пост емотиконки на края на сезона като си останете пак със семето от крушите.
За мача кво да се каже- Арсенал дори не знам как губи мачовете си, четейки постовете на Арсен Венгер по форумите и той се чуди същото.
Голяма е преднината, но в Англия е много гнила работата, но вярвам, че и ние ще имаме поводи да им се посмеем. А и все още не сме в пълния си състав, вие ако продължавате да се смеете на отбор раздиран от контузии, какво да кажем за Юнайтед и Ливърпул, на които им липсват по един играч и пак на нищо не приличат. Зарежи както се вика, чакам с нетърпение да се осакати Диего Симулията

, ще ви питам тогава кви победи ще ми трупате, щото и това време ще дойде рано или късно. Колелото се върти и ще ви размажем от бъзици!