Борусия Дортмунд - Арсенал
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- we are the champions
- Контакти:
Re: Борусия Дортмунд - Арсенал
Иска ми се да вземете нещо , ама с тая слаба форма като гост и срещу толкова силен домакин мисията е невъзможна...
Два отбора които играят атакуващ футбол. Въпреки че домакините се представиха много добре в последните години може би този път Арсенал може да вземе мача.
3:1
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
- dreben23
- Контакти:
Начо Монреал и Яя Саного са контузени и не са попаднали в групата, под въпрос е и Чеймбърс.
***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
- Neron
- Контакти:
Надявам се Борусия да победи пък ние с Арсенал ще се срещнем февруари месец по подразбиране 

1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
- MASTER_COOL
- Контакти:
Това ще е най - хубавият мач през тази седмица.
Арсенал и Дортмунд радват винаги, несъмнено играят най - привлекателния футбол !
Мача е 1Х2 с по 33 % за всеки знак.
Арсенал и Дортмунд радват винаги, несъмнено играят най - привлекателния футбол !
Мача е 1Х2 с по 33 % за всеки знак.
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
Надявам се на добър мач, поне толкова добър, колкото с Манчестър Сити, защото според мен срещу Сити имахме много късмет! Йозил наистина нищо не играе, Мертезакер също, Окс - само бяга. Дано франсето да пробва колумбиеца на вратата, Шченсни трябваше да реагира много по - адекватно при головете на Сити. При първия, вярно че беше на Агуеро, но определено можеше да се справи по - добре, а при втория - защо я взе от главата на Фламини, не ми стана ясно. АААА, забравих Фламини - беше много слаб срещу МС. А Борусия Д са определено по - силен отбор от Манчестърските, даже редовно взеха да тупат Байерн М.
А какво стана с Росицки? Това момче ми липсва, той играе с най - много хъс от всички, когато е на терена, при това - не само срещу Тотнъм!
А какво стана с Росицки? Това момче ми липсва, той играе с най - много хъс от всички, когато е на терена, при това - не само срещу Тотнъм!
Oт БТВ си направиха голяма гавра с феновете на тези два отбора.Аз лично ще гледам мача на Лудогорец , но знам , че тези отбори имат много фенове в България и нямат да могат да ги гледат. Едва ли някой го интересува мача на Бербатов срещу Леверкузен , но от телевизията са избрали да предават него.
Captain Stottlemeyer написа:Това са вероятните състави на двата отбора според официалния сайт на Дортмунд:
Borussia Dortmund: Weidenfeller – Piszczek, Sokratis, Subotic, Durm – Jojic, Kehl – Mkhitaryan, Kagawa, Großkreutz – Ramos (Aubameyang)
На пейката: Langerak – Ginter, Schmelzer, Gyau, Bender, Aubameyang, Immobile
Извън групата: Hummels (изостанал в подготовката), Blaszczykowski (скъсани мускулни влакна), Gündogan (невъзстановен), Kirch (скъсани мускулни връзки), Reus (частично разкъсване на странично сухожилие), Sahin (операция на колената), Ji (скъсани мускулни влакна)
Под въпрос: няма
FC Arsenal: Szczesny - Chambers, Mertesacker, Koscielny, Monreal - Ramsey, Arteta - A. Sanchez, Wilshere, Özil - Welbeck
Извън групата: Debuchy (наказан)
Съдия: Olegário Benquerença (POR); Помощник-съдии: Ricardo Santos, Nuno Pereira; Съдии на голлинията: Carlos Xistra, Marco Ferreira; Четвърти съдия: Nélson Moniz (всички от Португалия)
Зрители: 65.851 (всички билети са продадени)
http://www.bvb.de/Spiele/Spielberichte/ ... ie-spielen
Илкай не е невъзстановен а бременно дебел след 1 година аут