Евертън - Арсенал

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Re: Евертън - Арсенал

Мнениеот dreben23 » 23 авг 2014 22:48

Аз като видях какви експерименти си прави Венгер и ми дожаля за момчетата. :cry: Вижда се, че без Касорла и Жиру не можем колкото и кусури да имат и двамата. Най-слабият мач на Арсенал беше това, но пък откраднахме скъпоценна точка, което не е зле, доста отбори ще видят зор на "Гудисън парк". Много сме слаби и трябват няколко попълнения и то от голяма класа. Кошчелни е безценен, не знам защо го извади от състава в такъв важен мач.
Касорла, Кембъл и Жиру ни извадиха мача- другите нищо не играха. През целия мач бях толкова отчаян, че дори не се ядосвах на гледката, ама накрая си му изригнах както си трябва. :mrgreen:
Щом взимаме точки няма да ги съдим момчетата, защото когато пък играят хубаво и красиво, не взимаме. Днес с нищо не залсужавахме точки, но пък като ти подарят нещо, твое си е. :)

Дано не направим грешката да вземем Кавани за толкова много пари колкото се пише, че той е по-слаб от Жиру пред гола и му се смея редовно като го гледам. :)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Мнениеот ZinedineZidane » 24 авг 2014 11:19

Ценна точка, с оглед развитието на мача. Рамзи ме опроверга и изигра силно второ полувреме. Жиру вкара, но имяше възможности и по-рано, които не отигра добре. Дефанзивен халф е наложителен. Фламини не е на ниво, а Артета не може да изкара целия сезон.
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 24 авг 2014 23:47

Определено ако ще се хвърлят пари, трябва да е за дефанзивен халф. Ако са налични суми от рода на 30-тина милиона паунда 8-) , моят фаворит е Блез Матюиди 8-)
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Върни се в “Арсенал”