Тръгна ли Арсенал по пътя към титлата ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Re: Тръгна ли Арсенал по пътя към титлата ?

Мнениеот 0007 » 19 окт 2009 21:47

Lord of memory написа:
0007 написа:Арсенал от години ми прави впечатление,че редуват слаби със силни.Както могат и да бият с много,могат и да паднат с много.Смятам,че тази година Челси са шампиони,втори са Арсенал,пък за третото,който успее да се пребори ;)

Я пак, да не би да забрави най-големия отбор нещо тука....

А,да-прав си.Сити са трети ;)
ИзображениеПозната картинка в Манчестър Юнайтед
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Потребителски аватар
fabregas_949
Контакти:

Мнениеот fabregas_949 » 19 окт 2009 21:57

0007 написа:ИзображениеПозната картинка в Манчестър Юнайтед

По-скоро, позната физиономия на Роналдо :lol:
[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Lord of memory
Контакти:

Мнениеот Lord of memory » 19 окт 2009 21:58

Особенно тая е доста позната.
Изображение

Ех Джон, ех Тери.
Много голям.
GGMU
http://www.youtube.com/watch?v=cyIyHmG77mU
[Milan-fen] Аз само се чуда дали Манчестер направиха разлика между нас и отбори като Уигън и Бърнли.Те отнасят по толкова на този стадион.

Потребителски аватар
Gunners
Контакти:

Мнениеот Gunners » 20 окт 2009 20:22

Смятам, че Арсенал и Ман. Ю. ще се борят тази година за титлата и се надявам да прекъснем хегемонията на Юнайтед в последните години.

Титлата се решава не с/у преките конкуренти а с/у останалите отбори от таблицата. Докато през последните сезони побеждавахме Пулл, Юнайтед, Челси и се представяхме слабо с/у отборчета като Хъл, Фулъм и.т.н. сега мисля, че ще стане точно обратното.
Изображение

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 29 окт 2009 14:48

Ливърпул натрупаха доста загуби и едва ли ще се борят много сериозно за титлата. За Сити, Тотнъм и Вила очаквам да издишат малко по малко и да изостават. Юнайтед и Челси ще са ни основни конкуренти, но трябва да призная, че особено Челси ми се струват доста силни сега, макар че явно и те са уязвими, което се видя в загубите им от Вила и Уигън. Юнайтед някак си са по-колебливи и смятам, че е доста възможно да загубят титлата, като фаворит за нея сякаш са Челси. Възможно е поне до един момент да се сборим равностойно с тези 2 отбора, но все още играчите ни като че ли нямат психика за големите мачове и не са способни да се отърсят от загуба на точки в лесни двубои, като например срещу Уест Хем в последния кръг. Дано да греша, но може би ще са нужни още 1-2 сезона за младоците в отбора ни да се обиграят и да се борят за титлата. Е, надявам се да ме изненадат приятно. ;)
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

redpride
Контакти:

Мнениеот redpride » 13 ное 2009 16:40

Дано не стане ката преди две години. Арсенал водеше доста точки, но накрая направи няколко поредни равенства и край

Върни се в “Арсенал”