Определено мисля, че Ливърпул имаха повече положения и изглеждаха като по-добрия отбор. Ние показахме обаче по-добра ефективност и се възползвахме от малкото си ситуации. Фабиански направи много силен мач. Саного се включи позитивно - не направи нещо кой знае какво, но имаше сериозна намеса при първия гол, а той беше от изключително значение за развоя на срещата - без него можеше мачът да завърши 0-3 примерно, както беше тръгнал в началото. Очаквах Подолски и Чембърлейн да се включат силно и се получи така наистина. Окслейд в последните срещи е един от най-добрите ни играчи и би било кощунствено, ако Венгер не започне с него в сряда.
Хауърд Уеб според мен не беше на ниво. Не даде чиста дузпа за гостите при 2-1 за нарушението на Чембърлейн срещу Суарес, а след това можеше и на нас да даде дузпа за грубо влизане на Шкъртел срещу Касорла. Дадената дузпа не мога да коментирам, тъй като нещо се разсеях и не видях за какво беше отсъдена. Отделно мисля, че реферът спести и картони в двете посоки в 3-4 ситуации.
Важен успех за самочувствие (и не само) преди предстоящите тежки мачове, които се увеличават с още един, след като ни се падна да играем с Евертън в следващия кръг за Купата.
ФА Къп: Арсенал - Ливърпул |16.02.2014г. 17:50ч.|
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Udoji90
- Контакти:
Re: ФА Къп: Арсенал - Ливърпул |16.02.2014г. 17:50ч.|
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
- dreben23
- Контакти:
Много точен коментар, но аз не смятам, че играхме слабо, ако беше така, нямаше да победим. Вярно е, че Фабиански бедше героят, но и другите момчета играха на много добро ниво. Мачът беше страхотен, футболистите на Ливърпул също дадоха всичко от себе си. При това бяхме пред раздяла зимата с Фабиански доколкото ми е известно, но се радвам, че остана поне до лятото. Имаме двама великолепни вратари!
Да си пожелаем успех и в следващите мачове, от тежката серия не остана кой знае какво. Справяме се добре. Доволен съм!

Да си пожелаем успех и в следващите мачове, от тежката серия не остана кой знае какво. Справяме се добре. Доволен съм!

***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
Нашляпахме битълсите както им се полага.....3 мача тоя сезон с тях-2 победи!!! Те са ни абонати, а ние с някъв измислен състав..... 

- KOPScousers
- Контакти:
sokolche1 написа:Нашляпахме битълсите както им се полага.....3 мача тоя сезон с тях-2 победи!!! Те са ни абонати, а ние с някъв измислен състав.....
Нашляпахте?

:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]
послушах съвета ти и погледнах мачовете м/у умрелия ти отбор и арсенал през този сезон от 3 мача 2 загуби за лузарите...това е СТАТИСТИКАТАKOPScousers написа:sokolche1 написа:Нашляпахме битълсите както им се полага.....3 мача тоя сезон с тях-2 победи!!! Те са ни абонати, а ние с някъв измислен състав.....
Нашляпахте?Ти май си гледал друг мач, прав ли съм? Погледни внимателно статистиката след мача и изгледай мача отново, да видиш какво ви направиха Бийтълсите, и този, и предния мач. Добре, че е късмета и фактора Уеб.