Арсенал - Борусия Дортмунд ШЛ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Robbery
Контакти:

Re: Арсенал - Борусия Дортмунд ШЛ

Мнениеот Robbery » 21 окт 2013 23:45

Не мисля, че Борусия ще загуби този двубой. Но ще им бъде много трудно да го спечелят.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 22 окт 2013 23:51

doktora25 написа:Лесна победа за Дортмунд: 1-2. В последно време Арсенал големи ядове берат срещу немците. Ядоха бой и от Шалке, и от баварската машина. Няма причина и Дортмунд да не се разпише. Все пак те са вторият по сила отбор в Европа, надградиха през лятото и целта е първото място в групата. Най-вероятно голът за Арсенал ще го вкара Йозил. Ще гледам мача с интерес.

Не е зле като прогноза, само за Йозил не познах. :roll:

dreben23 написа:А защо с лека ръка отписахте Марсилия, аз защо си мисля, че ще бият Наполи и ще останат в играта. Групата е тежка и не бих отписвал никого! :) Освен това Наполи е най-слабият гост, който съм виждал! Твърда 1 за Марсилия, ако го играя в еврото. ;)

Ти да не си Владо Манчев? Той така преди мач на френски отбор говори по студията, че всички ги отписвали, но те имали класата да победят силния съперник. И обикновено резултатът в тези мачове е доста весел.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 23 окт 2013 11:18

2 много груби грешки в защита - 2 гола за германците. Бих казал, че имахме не по-малко ситуации за гол от тях, но като не сме ги вкарали, друг не ни е виновен. След победата на Наполи общо взето ставаме фаворит за 3-то място в групата, но дано не се стигне до подобна развръзка.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 23 окт 2013 21:06

Не е важно какво съм говорил, важното е какво усещах, че ще се случи. Логична и очаквана победа за Дортмунд. Аз ви казах да не отписваме никого, марсилия е аут, но поне може да спъне някого в реваншите. Общо взето логичното започна да си се случва в групата, а именно здрава битка до края между трите отбора.
Владо Манчев наистина е забавен понякога. :)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Върни се в “Арсенал”