Арсенал-Байерн Мюнхен ?!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Re: Арсенал-Байерн Мюнхен ?!

Мнениеот ZinedineZidane » 20 дек 2012 13:53

crap написа:Аз вярвам, че ще опънем баварците. :twisted:

... на шах може би! Ако Арсенал не направи някакво чудо през зимния прозорец или ако нямат късмета на Челси, Байерн продължава рутинно. Шансовете са 90/10%.
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 20 дек 2012 13:54

Aз смятам, че Байерн са фаворити и ще успеят да отстранят Арсенал. Друг е въпросът, че предпочитам Арсенал да се класират, но много трудно ще стане, трябва някакво чудо. Още повече, че реваншът е в Мюнхен.

Потребителски аватар
RobiVanPersie
Контакти:

Мнениеот RobiVanPersie » 20 дек 2012 14:14

До мача има адски много време :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Потребителски аватар
dxl
Контакти:

Мнениеот dxl » 20 дек 2012 14:28

cska_kts_888 написа:Арсенал срещу Байерн на осминафиналите на Шампионската Лига.. Първите мачове са на 12/13 и 19/20 февруари,а реваншите – съответно 5/6 и 12/13 март. Харесва ми,че феновете на Байерн се считат за сигурни победители но според мен шансовете са 60:40 в тяхна полза и всичко може да се случи в такъв двубой !! Go Go Gunnersss !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Къде ги виждаш тия неща, че баварците се считат за сигурно победители? Как ги смяташ тия проценти, я кажи?

Да, Байерн със сигурност са в по-добра форма от Арсенал, много по-ефективни са. Не виждам кой от Арсенал ще спира Швайни и Кроос, а кво ще правят бековете им срещу крилата на Байерн, не знам.
Тва значи ли обаче, че Байерн ще продължи? Не, разбира се. Има толкова много време до тия мачове, че не върви да се говори за форми.
Понкога аутсайдерите надскачат себе си, понякога имат късмет, понякога просто дяволът не е толкова черен. Ще почакаме, ще видим.

Колкото до това, че Байерн има предимство, щото са немци, не винаги става дума за клишето, че немците играят до последно. Те и Юнайтед са известни с това. Обърнете внимание кои са ръководните органи в клуба - Кале е председател на борда на директорите, Ули е президент, Замер е спортно-технически. Все футболни хора. И резултатите са, че звездите на отбора не биват продавани, щото им изтичат договрите или не харчат 100млн. през трансферния прозорец за играчи, като Даунинг, Керъл, Хендерсън etc.
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".

vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.

Steve Wayne
Контакти:

Мнениеот Steve Wayne » 20 дек 2012 15:12

Байерн и Арсенал са два от любимите ми отбори и мача със сигурност ще е зрелищен. На този етап изглежда, че Байерн са по-добрия отбор, но нищо не се знае. Арсенал със сигурност искат добро представяне в Шампионската и може да поднесат някоя ,,изненада'', макар че според мен е смешно да се говори за изненади след като играят такива известни и силни клубове.

maztiff
Контакти:

Мнениеот maztiff » 20 дек 2012 15:24

Във момента шансовете са тотално на страната на Байерн. Който не си го мисли това или не следи двата отбора през сезона или симпатизира на Арсенал. Аз следя точно техните 2 първенства и като пристрастен за баварците давам 80-20% (може би 70-30 е по-честно). Байерн е домакин в реванша. Байерн вкарва много голове и Арсенал не са отбора (на книга) който ще ги спре. Давате примера с Челси от май месец, ама Челси бяха надиграни и това си беше един от най-неравностойните финали. Арсенал от своя страна беше надигран от Шалке в групите(при това и в двата мача), които този сезон никакви ги няма. Ако Байерн се опази от контузии, най-вече в защита, ще бъде победител от този интригуващ сблъсък.
1916

Потребителски аватар
tonito
Контакти:

Мнениеот tonito » 20 дек 2012 15:37

Заради високопарните си изказвания баварците заслужават да отпаднат.

sandi74

Мнениеот sandi74 » 20 дек 2012 18:59

Байерн са фаворит,но от Арсенал всичко може да се очаква.

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 20 дек 2012 19:46

ZinedineZidane написа:
crap написа:Аз вярвам, че ще опънем баварците. :twisted:

... на шах може би! Ако Арсенал не направи някакво чудо през зимния прозорец или ако нямат късмета на Челси, Байерн продължава рутинно. Шансовете са 90/10%.

Аресенал могат да изненадат абсолютно всеки отбор в света - това не е тайна и не може да не им бъде признано. Няма да забравя мачовете им с Барселона - велики, просто уникални... Дори и тежките загуби дойдоха с прекрасен футбол и майсторски изпълнения. За това и го обичам тоя отбор, вече над 16 години.
YA GUNNERS YA

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 20 дек 2012 20:46

Кофти, че и двата отбора, които подкрепям са един срещу друг!
Така че, нека по-добрият да победи!
:cry:
Левски завинаги в моето сърце![

Върни се в “Арсенал”