Какъв късмет вади Роби Кийн!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Какъв късмет вади Роби Кийн!
Абе да го ****** на майка му, нещасния късметлия... Дано им изневери късмета! А нашия да се върне най-после. Вече 7 мача ги гони луд късмет, че може да са и повече...
- originalni.be
- Контакти:
Според мен нищо не се знае в групата ...
що се отнася за Италия ... Имат доста играчи по 20 - 30 милиона за това да не правим такива дребнави сметки
що се отнася за Италия ... Имат доста играчи по 20 - 30 милиона за това да не правим такива дребнави сметки

ORIGINALNI...BE =)
soilwork написа:Е мерси ,че следиш дейноста ми във форума толкова времеdurex написа:soilwork написа:Е това беше! Адиос ЮАР 2010Айде всички по леглата
![]()
Аве от както си се регистрирала съм забелязъл,че все негативни изказвания правиш на какво се дължи това? Комплекси ли избиваш ?![]()
Просто имам ясна визия за въпросите които се коментират във форума,забавлявам се и не създавам проблеми на другите
Ако се чувстваш засегнат от някой мой коментар и той ти причинява дискомфорт-си е твой проблем!!
Айде като знаеш толкова много , пиши поне граматически правилно ! Не си ли ходил на училище ,че да се излагаш така по форумите със стилистични,пунктуационни ............ грешки

Ana Ivanovic - момичето от сънищата ми... MANCHESTER UNITED Отборът на мечтите...ЦСКА - отборът на сърцето
САМО ЦСКА !
Ии емотиконите са моя ЗАПАЗЕНА МАРКА forum_Emoticons®

САМО ЦСКА !
Ии емотиконите са моя ЗАПАЗЕНА МАРКА forum_Emoticons®

- originalni.be
- Контакти:
Още го мразим нали малко се позагубих вчера де ...
ноо днеска си го мразим пак
дано да се класираме че да не го гледаме на световното тоя анитпатичен отбор на Ейре
ноо днеска си го мразим пак

дано да се класираме че да не го гледаме на световното тоя анитпатичен отбор на Ейре
ORIGINALNI...BE =)
p36o написа:Това ако не се лъжа му е 3ти или 4ти гол след 80 мин в квалификациитеНадяваме се последните 2 мача късмета му да се изпари ! Правя темата тук понеже феновете на Арсенал се мразят най-много с Тотнъм ...
Тоя ми счупи хатъра.... тамън виждах как правят Х след това се дънят срещу черногорци и ние с 3 победи и равен отиваме на световно:))
- originalni.be
- Контакти:
еее ния пак отиваме ...
наще лъвове днеска ще мажат италиянции и жабарии насред ИТАЛИЯ

наще лъвове днеска ще мажат италиянции и жабарии насред ИТАЛИЯ

ORIGINALNI...BE =)