Борислав Борисов: Срам ме е!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Re: Борислав Борисов: Срам ме е!

Мнениеот UltraBlue » 30 авг 2009 12:23

Абе вижте какво, аз съм фен на Челси, мразя много Юнайтед, но това положение си е чиста дузпа.Вратаря посяга, не удря топката, и ръцете му отиват точно на пътя на Рууни. Това си е класическа дузпа :!: :shock: Въпроса тук е, че имаше същата и за Арсенал срещу Аршавин- това е :!: А че Юнайтед са слаби и ги бутат съдиите спор няма в това :!: Ако съдията свиреше както трябва, Арсенал си ги биеха съвсем спокойно. Но пак казвам, това на Рууни за мен си е чиста дузпа :!:
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Fichango
Контакти:

Мнениеот Fichango » 30 авг 2009 12:26

фен на Арсенал с любим играч от Манчестър Юн. все едно фен на левски и любим играч Дормуш. И разбира се че преиграва Боби

Потребителски аватар
DNNdrago
Контакти:

Мнениеот DNNdrago » 30 авг 2009 12:27

Тоя горкия за смях стана... :P

Потребителски аватар
goalkeeper
Контакти:

Мнениеот goalkeeper » 30 авг 2009 12:30

UltraBlue написа:... Но пак казвам, това на Рууни за мен си е чиста дузпа :!:

Ами така е, това си е чиста дузпа от където и да се погледне и няма нищо общо със симулацията на Едуардо с/у Селтик. А това, че съдията не е дал за Арсенал дузпа си е друга "бира" :lol:
Изображение

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Мнениеот Lyubooo » 30 авг 2009 12:38

Бобото се изхвърля малко, ама к'во да искаш от журналист!
главен виновник за дузпата е вратаря Алмуня, който така животински се метна в краката на Рууни, че даже нямаше нужда от симулацията му!
друг е проблема че вчера беше супер грозен мач и рефера го доопорочи допълнително!
моля се повече да невидя такава куца игра от МанЮн
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

petre_inzaghi
Контакти:

Мнениеот petre_inzaghi » 30 авг 2009 12:47

gre6i6 F.INZAGHI e nai-golemiqt 4erven dqvol v sveta , o6te pove4e igrae 4erveno 4erno a ne tursko sinio :) :) :)

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 30 авг 2009 12:59

Тоя пък взе да се взема много насериозно-големия коментатор и разбирач на английския футбол,че и анализатор стана :evil: Смешко! Я слез малко на земята!!Никога не съм му харесвал коментарите-и стига се е правил на най-великия фен на английския футбол,да не вадим кирливите му ризки от времето на Канал1. Трай си ,коментирай играта и толкоз.

Потребителски аватар
Lord of memory
Контакти:

Мнениеот Lord of memory » 30 авг 2009 13:06

UltraBlue написа: ги бутат съдиите спор няма в това:!:

:lol: :lol:
....каза човека в чийто отбор присъства догфейса Дрогба.
GGMU
http://www.youtube.com/watch?v=cyIyHmG77mU
[Milan-fen] Аз само се чуда дали Манчестер направиха разлика между нас и отбори като Уигън и Бърнли.Те отнасят по толкова на този стадион.

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 30 авг 2009 13:10

Lord of memory написа:
UltraBlue написа:....каза човека в чийто отбор присъства догфейса Дрогба.

Виж, няма да се заяждам с теб- ако си обективен, смятам би се съгласил че вчера нямаше да вземете мача без "тънките" аванти на съдията.Аз не съм нито за Арсенал, нито за вас, но Арсенал си ви надигра.В момента Юнайтед не е във форма, пък ти ако искаш се съгласявай с мен. С тази игра скоро ще го осъзнаеш... 8-)
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
Lord of memory
Контакти:

Мнениеот Lord of memory » 30 авг 2009 13:19

Ти ако следеше малко от малко Англия, щеше да знаеш че ние никога не стартираме с много добра игра първенството, миналата година играехме и по-зле и загубихме повече точки и от сега и нарая 3 купи и финал в ШЛ. Заблуждаваш се като сравняваш с Челси, програмата им е безобразно лесна в началните кръгове, както беше и при Сколари, там те стартираха по-добре и от сега. По-същия начин се заблуждавахте и че Арсенал ще вкарал 4 гола и аре, видя се че двата отбора са равни и по-положения и по владение и по всичко и мача трябваше да завърши така, но ние какво сме му виновни на Диаби ? Всеки от големите отбори и подпиран от съдията, все едно имаше втори жълт за играча на Болтън, след което стана обрата, да не коментирам че е имало 11 мача миналата година в първенството в който Пуул са играли срешу отбор от 10 души, срещу 4-5 за Юнайтед, а МЮ е изпълнил една дузпа повече от Пуул миналата година. Тва със реферите е просто изблик на емоция от хора недоволни от собствения си отбор. Ясно е че титлата не се печели в тия мачове, а във всички останали.
Ядоса ме че точно фенове на Пуул и Челси си позволяват да критикуват за симулаций при положение че Дргоба е известен на всички, а Джерард само на разсъждаващите нормално хора, което не включва захлюпените скоузър фенове. Не коментирам единични опит на Ебуе да симулира в средата на първото полувреме.
GGMU
http://www.youtube.com/watch?v=cyIyHmG77mU
[Milan-fen] Аз само се чуда дали Манчестер направиха разлика между нас и отбори като Уигън и Бърнли.Те отнасят по толкова на този стадион.

Върни се в “Арсенал”