Какво се случва с Арсенал - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
lale00
Контакти:

Re: Билети за Арсенал

Мнениеот lale00 » 11 яну 2012 12:21

На 07.04.2012(ако се не лъжа за датата) е домакинския мач Арсенал - Ман Сити и ще има организирано посещение от официалния фенклуб Арсенал-България. Така че ако искаш можеш да идеш с тях и ако ти представлява интерес, аз също мога да ти дам телефон за връзка с човек от фенклуба да ти даде повече инфо ;)

valionadia
Контакти:

Re: Билети за Арсенал

Мнениеот valionadia » 11 яну 2012 14:32

когато бях в лондон и аз като теб не знаех но отидох на стадиона и помолих човек който ми купи иначе не ми дадоха
а другия начин е на черно

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Re: Какво се случва с Арсенал - новини, мнения, анализи

Мнениеот Udoji90 » 18 яну 2012 12:46

Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер обяви, че няма да купува нови футболисти през зимния трансферен прозорец.
Арсенал има проблеми с много контузени футболисти, но французинът е категоричен, че няма да взима нови играчи, за да запълва дупките.
Лондончани има най-вече големи проблеми с бековете, но Венгер обяви, че се надява съвсем скоро в игра да се завърнат Сантос и Гибс.
По този начин единственото ново попълнения в състава на Арсенал ще бъде Тиери Анри, който ще играе в състава на „артилеристите“ до края на февруари.

gong.bg

Поредното безумие на Венгер... :cry: :evil:
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Мнениеот ZinedineZidane » 18 яну 2012 14:36

Колкото и да не им се вярва на много хора, докато не се махне Венгер, отборът ще върви само надолу. Тоя е тотално изтрещял и абсолютно заслепен.
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

Awesome
Контакти:

Мнениеот Awesome » 18 яну 2012 15:45

Ако само Венгер е виновен щеше да е добре, но за съжаление Кронки и бордът теглят клуба надолу с тъпата им политика. Те са може би по-голямото зло, защото дори Венгер да напусне /а той трябва/, има голяма вероятност да сложат някоя пионка за мениджър, която да продължи заветното им дело. Не очаквам развитие ако не се случи нещо голямо - напр. изхвърчане от топ 4/ШЛ ...
And it's Arsenal,
Arsenal FC,
We're by far the greatest team,
The world has ever seen!

Потребителски аватар
lale00
Контакти:

Има ли нужда Арсенал от нови футболисти?

Мнениеот lale00 » 23 яну 2012 12:57

Пускам такава тема, защото със сигурност феновете на Арсенал имат какво да кажат с оглед на неуспешния сезон до сега. Има ли нужда Арсенал от нови футболисти преди затварянето на този трансферен прозорец? Кого бихте искали да видим в отбора на Арсенал? Кого бихте искали да НЕ виждаме често в състава?

Аз лично бих се зарадвал на Стеван Йоветич, оценяван на € 17 500 000, а не искам да виждам често в игра Аршавин и Шамак.

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Re: Има ли нужда Арсенал от нови футболисти?

Мнениеот ZinedineZidane » 23 яну 2012 13:11

Правилният въпрос е: на кой пост Арсенал няма нужда от ново попълнение!
Трябват бекове - ляв и десен (дори и без контузии, само Саня и Сантош стават що годе). Така и Вермаелен ще може да си влезе в средата.
Централен нападател. Само с РвП не става. Чонг, Янг, муШамак просто са далеч от Арсенал с много класи.
Крило: дори и във форма, само с Тио и Жервиньо не може. Окслейд Ч. е страхотен, но е още много млад.
Вътрешен халф. Имаме трима сносни, единият от които е трайно контузен. Джаки, Артета и Сонг. Донякъде и Рамзи.
Моят избор в сегашния момент би бил: Ван дер Вийл, Азар, Кавани, Мвила. Но това са само мечти, докато сме с френското недоразумение и стоящият зад него борд!
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 23 яну 2012 13:13

Естествено че има, но сиренето е с пари. ;)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 23 яну 2012 13:20

На позициите на които Зидан спомена ,а футболистите които той написа като желани нови попълнения са нереалистични за АРСЕНАЛ според мен.АЗАР струва 35 милиона,КАВАНИ след фурора който прави и той сигурно 30 милиона ще му искат,АРСЕНАЛ такива пари не дава
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
lale00
Контакти:

Мнениеот lale00 » 23 яну 2012 13:22

Captain Stottlemeyer написа:Естествено че има, но сиренето е с пари. ;)

Пари има, но на мосю не му се дават. Арсенал е клуб без финансови проблеми и умопомрачителни дългове. Парите не са проблем, има достатъчно играчи от топ класа с цени от 15-20 милиона, което е по джоба и вкуса на Венгер. Въпросът е защо не се инвестира?

Върни се в “Арсенал”