Какво се случва с Арсенал - новини, мнения, анализи
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Билети за Арсенал
На 07.04.2012(ако се не лъжа за датата) е домакинския мач Арсенал - Ман Сити и ще има организирано посещение от официалния фенклуб Арсенал-България. Така че ако искаш можеш да идеш с тях и ако ти представлява интерес, аз също мога да ти дам телефон за връзка с човек от фенклуба да ти даде повече инфо 

-
- Контакти:
Re: Билети за Арсенал
когато бях в лондон и аз като теб не знаех но отидох на стадиона и помолих човек който ми купи иначе не ми дадоха
а другия начин е на черно
а другия начин е на черно
- Udoji90
- Контакти:
Re: Какво се случва с Арсенал - новини, мнения, анализи
Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер обяви, че няма да купува нови футболисти през зимния трансферен прозорец.
Арсенал има проблеми с много контузени футболисти, но французинът е категоричен, че няма да взима нови играчи, за да запълва дупките.
Лондончани има най-вече големи проблеми с бековете, но Венгер обяви, че се надява съвсем скоро в игра да се завърнат Сантос и Гибс.
По този начин единственото ново попълнения в състава на Арсенал ще бъде Тиери Анри, който ще играе в състава на „артилеристите“ до края на февруари.
gong.bg
Поредното безумие на Венгер...

Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
- ZinedineZidane
- Контакти:
Колкото и да не им се вярва на много хора, докато не се махне Венгер, отборът ще върви само надолу. Тоя е тотално изтрещял и абсолютно заслепен.
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
Ако само Венгер е виновен щеше да е добре, но за съжаление Кронки и бордът теглят клуба надолу с тъпата им политика. Те са може би по-голямото зло, защото дори Венгер да напусне /а той трябва/, има голяма вероятност да сложат някоя пионка за мениджър, която да продължи заветното им дело. Не очаквам развитие ако не се случи нещо голямо - напр. изхвърчане от топ 4/ШЛ ...
And it's Arsenal,
Arsenal FC,
We're by far the greatest team,
The world has ever seen!
Arsenal FC,
We're by far the greatest team,
The world has ever seen!
Има ли нужда Арсенал от нови футболисти?
Пускам такава тема, защото със сигурност феновете на Арсенал имат какво да кажат с оглед на неуспешния сезон до сега. Има ли нужда Арсенал от нови футболисти преди затварянето на този трансферен прозорец? Кого бихте искали да видим в отбора на Арсенал? Кого бихте искали да НЕ виждаме често в състава?
Аз лично бих се зарадвал на Стеван Йоветич, оценяван на € 17 500 000, а не искам да виждам често в игра Аршавин и Шамак.
Аз лично бих се зарадвал на Стеван Йоветич, оценяван на € 17 500 000, а не искам да виждам често в игра Аршавин и Шамак.
- ZinedineZidane
- Контакти:
Re: Има ли нужда Арсенал от нови футболисти?
Правилният въпрос е: на кой пост Арсенал няма нужда от ново попълнение!
Трябват бекове - ляв и десен (дори и без контузии, само Саня и Сантош стават що годе). Така и Вермаелен ще може да си влезе в средата.
Централен нападател. Само с РвП не става. Чонг, Янг, муШамак просто са далеч от Арсенал с много класи.
Крило: дори и във форма, само с Тио и Жервиньо не може. Окслейд Ч. е страхотен, но е още много млад.
Вътрешен халф. Имаме трима сносни, единият от които е трайно контузен. Джаки, Артета и Сонг. Донякъде и Рамзи.
Моят избор в сегашния момент би бил: Ван дер Вийл, Азар, Кавани, Мвила. Но това са само мечти, докато сме с френското недоразумение и стоящият зад него борд!
Трябват бекове - ляв и десен (дори и без контузии, само Саня и Сантош стават що годе). Така и Вермаелен ще може да си влезе в средата.
Централен нападател. Само с РвП не става. Чонг, Янг, муШамак просто са далеч от Арсенал с много класи.
Крило: дори и във форма, само с Тио и Жервиньо не може. Окслейд Ч. е страхотен, но е още много млад.
Вътрешен халф. Имаме трима сносни, единият от които е трайно контузен. Джаки, Артета и Сонг. Донякъде и Рамзи.
Моят избор в сегашния момент би бил: Ван дер Вийл, Азар, Кавани, Мвила. Но това са само мечти, докато сме с френското недоразумение и стоящият зад него борд!
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
- Captain Stottlemeyer
Естествено че има, но сиренето е с пари. 

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
- shotgun blues
- Контакти:
На позициите на които Зидан спомена ,а футболистите които той написа като желани нови попълнения са нереалистични за АРСЕНАЛ според мен.АЗАР струва 35 милиона,КАВАНИ след фурора който прави и той сигурно 30 милиона ще му искат,АРСЕНАЛ такива пари не дава
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
Captain Stottlemeyer написа:Естествено че има, но сиренето е с пари.
Пари има, но на мосю не му се дават. Арсенал е клуб без финансови проблеми и умопомрачителни дългове. Парите не са проблем, има достатъчно играчи от топ класа с цени от 15-20 милиона, което е по джоба и вкуса на Венгер. Въпросът е защо не се инвестира?