Ман Сити без спирачки - Адебайор за пет години
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Ман Сити без спирачки - Адебайор за пет години
сити никога няма да вземе нищо,мое мнение!
Не подценявай Божинов много може да израстне с нападател като Адебайор в отбора.Някой фен на Арсенал беше написал че Адебайор никога няма да играе в средняк като Ман сити.Е
Челси не беше нещо осбено преди спомням си го по-времето на Джанфранко Дзола.И сега какъв отбор са!Същото ще стане и с ман сити с едната разлика че сити ще Вземе Шампионската Лига до няколко години лично мнение...
[/quote]
Не ми се вярва защото нямът такъв манталитет ,ще им трябва доста време за такова нещо, пресен пример е какво стана с Хамбургер (не ,че те са нещо голямо), аз съм от тези кьдето им симпатизирах преди, но като влезаха тея с гьльбиите вьтре ми станаха доста антипатични.
Челси не беше нещо осбено преди спомням си го по-времето на Джанфранко Дзола.И сега какъв отбор са!Същото ще стане и с ман сити с едната разлика че сити ще Вземе Шампионската Лига до няколко години лично мнение...

Не ми се вярва защото нямът такъв манталитет ,ще им трябва доста време за такова нещо, пресен пример е какво стана с Хамбургер (не ,че те са нещо голямо), аз съм от тези кьдето им симпатизирах преди, но като влезаха тея с гьльбиите вьтре ми станаха доста антипатични.
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА
Ако сити не помисли за защитата нищо няма да направи (лично мнение). А Божинов мисля че е по добре да се върне в Италия
Завинаги оставам аз Левскар !
Верен на отбора си до край !
Аз неще го предада !
За нищо на света !
За Левски аз на всичко съм готов !
Але але але ..............
Верен на отбора си до край !
Аз неще го предада !
За нищо на света !
За Левски аз на всичко съм готов !
Але але але ..............
- mysportalk.com
Айде пак заслугите за големите спортни сайтове !!! браво интересно защо след като още вчера в 22:00 часа съобщихме за това ни изтрихте новината
А сега модераторите държите и линка даже към копирачите от спортал !
- bracamonte
- Контакти:
Сити са изкуствено създаден отбор и след 2-3 години като не спечелят нищо
чалмите ще си тръгнат, няма да могат да продадат футболистите за парите които са дали и ....
чалмите ще си тръгнат, няма да могат да продадат футболистите за парите които са дали и ....
Арсенал се оттърваха от тоя левак.Да си играе у Ситито.
- fabregas_949
- Контакти:
mysportalk.com написа:Айде пак заслугите за големите спортни сайтове !!! браво интересно защо след като още вчера в 22:00 часа съобщихме за това ни изтрихте новината
пич ти тъп ли си или какво? двеста пъти казаха, че форума блокира линковете, админа е сложил някъкъв скрипт или нещо потобно |-)
[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]
-
- Контакти:
Извинете ме за невежеството,но имам искам да попитам кой е треньор на отбора в момента?По късно ще се аргументирам...
bobich_78 написа:Извинете ме за невежеството,но имам искам да попитам кой е треньор на отбора в момента?По късно ще се аргументирам...
Марк Хюз
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА
Сити няма да станат отбор..Дано не спечелят ШЛ , този турнир , измислени отбори нямат право да го печелят
Формата е временна , класата вечна ! 1912.
Just like the busby days and days gone by,
We’ll keep the red flags flying high
Just like the busby days and days gone by,
We’ll keep the red flags flying high