[28.08.11г.] Манчестър Юнайтед - Арсенал

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Re: [28.08.11г.] Манчестър Юнайтед - Арсенал

Мнениеот Cesc Fabregas » 29 авг 2011 22:28

ZinedineZidane написа:
federer90 написа:Оставете Венгер намира.Аз предпочитам губещ Арсенал,но с млади момчета които да се учат от загубите, отколкото изкуствен отбор който да печели купи само зареди парите на олигарха.

Изображение

Мани го тоя, ебати и неадекватника! Тоя е по-зле и от Блу Гърл, трудно е за осмисляне, но...ФАКТ ! :roll:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

redpride
Контакти:

Мнениеот redpride » 30 авг 2011 17:36

Гледам Арсенал от много години, но такова нещо, като срещу Юнайтед никога не съм наблюдавал. Не знам, кой е виновен за тези 8 гола, но явно проблема е много по-голям. Загубата макар и тежка ще отмине, но аз не виждам светлина в тунела. Продадоха се моторите на отбора, но на тяхно място нищо. Как Венгер не разбра, че с тази политика максимума е 4-5 място. Сега обаче с тези пробойни в състава дори такова класиране ще бъде геройство. Да разгледаме състава на Арсенал и да определим, кой пост е стабилен. Вратар няма от много време, може би от Дейвид Сиймън. В защитата положението е катастрофа. Само Вермаален е добър футболист, а останалите макар и талантливи все още не стават за титуляри. Джуру играе на приливи и отливи, Кошелни дори без контузията е далеч от желаното, Саня се мъчи отляво и капацитета му пада поне 50%, Гибс е контузен, но при него това е почти редовно, а новото момче Дженкинксън все още няма самучувствито за титуляр в Арсенал. Кой остава Мигел и Скилачи. Испанеца е още дете и тепърва ще се развива, а италианеца е отдавна залязъл за големия футбол. Сега се говори за Мертезакер, но и той е абсолютен тролей, играещ в отбор едвам спасил се от изпадане. На поста централен защитник трябва играч-задължително, но прозореца преключва утре. Халфовете също не стават. Рамзи не може да замести Фабрегас, Уилшър е добър, но все още е младеж. Надеждата ми беше в Сонг, но и той не от най-стабилните и получава доста картони. Не знам Диаби остана ли в отбора и пак ли е контузен. Ако изчисти играта си и спре да се потдава на провокации може да стане стълб в средата на терена. Крилата също са проблемни. Уолкът е талант, но е трошлив и непостоянен, Аршавин вече е изчерпан и по-добре да си ходи в Русия. Същото се отнася и за Росицки-абсолютен фигурант. Новият играч от Лил-Жервиньо загатна за класа, но бързо трябва да забрави за Франция. Отпред Ван Перси само не стига. Голям играч, но освен честите контузии не е стълб и лидер, какъвто трябва да бъде. Кой обаче да го смени или да застане до него? Бенднер беше вън с единия крак, Шамак започна добре, но формата му падна драстично, а детето от Саутхямтън е още съвсем зелено. От всичко казано дотук става ясно, че Арсенал няма отбор за първите места в Англия. Класиране в Шампионската лига догодина ще е мисия почти невъзможна. Просто останалите отбори направиха стабилни селекции, а Венгер пак закъсня. Преди година артилеристите трябваше да се борят с Челси и Юнайтед, а сега глава надигат Ливърпул, Сити и Тотнъм. Трудно ще е, но в най-тежките моменти Арсенал е доказал, че може да се справи, доказа го и мача с Удинезе, когато отбора беше отписан тотално. Досега не съм си позволявал да говоря против Венгер, но липсата на трофеи прогони от Арсенал най-добрите футболисти. Не разбирам и шефовете, които мислят само за банковите си сметки, а отличията друг път. Да обаче феновете искат купи и победи и когато те липсват стадиона няма да е пълен. Не може останалите отбори да имат милиони дългове, но да копуват звезди, а Арсенал да няма и да се мъчи всяка година.

Потребителски аватар
RobiVanPersie
Контакти:

Мнениеот RobiVanPersie » 31 авг 2011 12:24

federer90 написа:Оставете Венгер намира.Аз предпочитам губещ Арсенал,но с млади момчета които да се учат от загубите, отколкото изкуствен отбор който да печели купи само зареди парите на олигарха.

И като ги гледаш тия момчета как губат с 8 на 2 се кефиш много нали? :roll: :roll:И приятел ня смяташ ли,че тези момчета се нагледаха на загуби? :roll:
Последна промяна от RobiVanPersie на 31 авг 2011 12:34, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 31 авг 2011 12:27

RobiVanPersie написа:И като ги гледаш тия момчета как губат с 8 на 2 се кефиш много нали? :roll: :roll:

Да, умирам от кеф! Що не помислиш малко и не разбереш за кого говоря точно... :roll: :?
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
RobiVanPersie
Контакти:

Мнениеот RobiVanPersie » 31 авг 2011 12:28

Cesc Fabregas написа:
RobiVanPersie написа:И като ги гледаш тия момчета как губат с 8 на 2 се кефиш много нали? :roll: :roll:

Да, умирам от кеф! Що не помислиш малко и не разбереш за кого говоря точно... :roll: :?

Аз исках да отговоря на федерера,който предпочита губещия арсенал ;)

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 31 авг 2011 12:33

RobiVanPersie написа:
Cesc Fabregas написа:

Аз исках да отговоря на федерера,който предпочита губещия арсенал ;)

Ясно, извинявай че реагирах толко остро, просто явно аз не съм те разбрал, понеже ме беше цитирал мен ;)
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Върни се в “Арсенал”