Трансферите в Арсенал?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Hakercheto
- Контакти:
Re: Арсенал е обречен без трансфери!
Не съм съгласен. Арсенал са водещ отбор без Фабрегас и Насри както Ливърпул без Суарез и Джерард. При всеки случаи Жервинио е добра покупка,но с играта си с/у Удинезе показаха класа
Само Левски!
You'll never walk alone!
You'll never walk alone!
- Локомотив1926
- Контакти:
Фрингпонг е добър . След няколко години ще дойде в Сити 

- MagicMoments
- Контакти:
Заради малоумния си стисльо Арсенал все повече и повече затъва,все по рано напуска борбата за титлата..дори вече не може да влезе в топ 3.Все пак се надявам 3 от 4те места за ШЛ да се заемат от отбори от Лондон.

Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]
Венгер ВЪН!
And it's Arsenal,
Arsenal FC,
We're by far the greatest team,
The world has ever seen!
Arsenal FC,
The world has ever seen!
Всъщност на Арсенал са нужни плеймейкър, защитник и бек, но не на всяка цена, не подценявайте Арсенал, от сезон 2007/08 все ги отписват от топ 4...
Believe in better
[offtopic]Най-много мразя расизма и циганите
[/offtopic]
[offtopic]Най-много мразя расизма и циганите

- t0bl3ro_bg
joring написа:Всъщност на Арсенал са нужни плеймейкър, защитник и бек, но не на всяка цена, не подценявайте Арсенал, от сезон 2007/08 все ги отписват от топ 4...
Ти виждаш какво става с Ливърпул - махна се Хави Алонсо и затънаха, Ман Юн - играха 2-3 мача без добър халф и те тръгнаха на долу , но някак си спасяваха мачовете, сега с Арсенал ще стане същата работа като на Л'пуул
Re: Трансферите в Арсенал?
31-ви наближава, а все още нищо не се случва
Л.ПУУЛ стигнаха дъното и сега катерят нагоре като гледам вие още сти в свободно падане но дано покажете малко дух и изненадате някой от Манчестърските тимове. Вангер доказа че открива звезди и ги продава на печалба СЕСК 2 купи за 9 дни, свикнете с мисълта за 4-то и надолу, това си е политика на клума.
39 PFC CSKA Sofia BUL 25 0 98 41 16 41 140 144 98 -4
147 PFC CSKA-Sofia JSC BUL 4 0 16 8 1 7 29 28 17 1

147 PFC CSKA-Sofia JSC BUL 4 0 16 8 1 7 29 28 17 1

Приятели, аз съм от село Житница. Тук имаме отбор който играе в б-регионална непрофисионална група. Нашият отбор е с класи над тасвечершния отбор на Нашите любимци. Какво да кажа повече Собственик,БОРД,Мениджър,Футболисти,потдръжка на стадиона,водоносци, всички да се сменят с нови и тва е.
НЯМА ТАКЪВ РЕЗИЛ ЗА ИМЕТО НА АРСЕНАЛ, от както е съсдаден и според мен МАН. не бяха толкова добри просто нашите бяха пълна скръб.
НЯМА ТАКЪВ РЕЗИЛ ЗА ИМЕТО НА АРСЕНАЛ, от както е съсдаден и според мен МАН. не бяха толкова добри просто нашите бяха пълна скръб.
And it's Arsenal,
Arsenal FC,
The world has ever seen!
Arsenal FC,
The world has ever seen!