Мнениеот redpride » 15 авг 2011 16:24
Допреди две години не мислех, че ще кажа това, но сега вече е ясно: Арсенал няма, как да вземе купа, докато Венгер действа по-този начин. Не знам има ли пари, няма ли, но като гледам трансферите навън все трябваше да се купи някой известен и стойностен играч. Какво направи мениджъра пак доведе деца. Да, сигурно са талантливи, но само с талант видяхме, че не става. Предишния отбор имаше звезди, като Анри, Бергкамп, Пирес и Виера готови да победят всеки, а сега момченца, които при първата грубост се предават. За мача с Нюкасъл изобщо не ми се говори, просто Арсенал беше безличен. Единствено се радвам за Вермаален, защото с неговото присъствие защитата ще бъде по-стабилна. Жервиньо трябва час по-скоро да забрави за Франция и да разбере, че вече е във Вишата лига и такива картони са недопустими. Надеждата ми е в Рамзи, който трябва да замести Фабрегас и във ван Перси, който трябва да бележи. Останалите ги гледаме вече две-три години и не са мръднали напред, освен Уйлшър. Трима играчи обаче са малко за отбор, като Арсенал, трябва качество и най-вече промяна в системата на Венгер. Тя донесе милиони на шефовете, но безвъзвратно отдалечи отбора от лидерите. Този сезон освен с Юнайтед и Челси ще трябва да се води люта битка и с Тотнъм, Ливърпул и Сити, които направиха селекция много по-добра от тази на Арсенал. В предишните сезони винаги отбора тръгваше към титлата, сега нещата са различни. Дано всички, който не слагат артилеристите в борбата за шампионската корона да бъдат изненадани и най-накрая играчите в червени фланелки да покажат, че от младежи са станали мъже!