Само едно не разбирам , какво спечелиха Арсенал с Фабрегас и Насри
че сега се страхувате да бъдат заменени ?
Ами може пък да ги замените с по-успешни играчи .
Ясно е че трябва да вземете някой де , ако само приберат парите от 2-та
трансфера ще е много зле отбора . Ако вземат 22 млн. за Насри , даже си е далавера
веднага могат да купят по-добри играчи от него за същите пари - > Мата,Азар !!!
Относно Фабрегас , той цял сезон нищо не игра за Арсенал .
Определено по-добре да го махнат и да вземат играч който поне ще бъде
мотивиран да играе - К.Нолан(вече го изпуснаха),Диего,К.Хонда,Артета.
Какво се случва с Арсенал - новини, мнения, анализи
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Club de Blanco
- Контакти:
Re: Най-критичният месец за Венгер
И преди съм го казвал,казвам го и сега:Проблема на Арсенал е Арсен Венгер! Той е като "нож с две остриета",от една страна работи прецизно с младите таланти и ги налага в първия отбор,но от друга,той не умее да сплоти колектива,да мотивира играчите в най-важните моменти(както виждаме .. В тях,Арсенал се проваля),което е с много по-голямо значение! Феновете искат успехи и титли,а не постоянно от Арсенал да говорят и оправдават с незначителни фактори(терена не бил добър,несправедливо отсъждане....)!
За тези 14 години,Венгер наистина успя да утвърди Арсенал като клуб от Световна величина,но от 2004 година до този момент,отбора с една дума е "Непостоянен"! Това е точното определение! За мен Арсен Венгер трябва да отстъпи мястото си на някои млад и перспективен мениджър,който с една дума да започне "начисто" и да изгради един нов Арсенал,с шампионски манталитет и сплотен колектив!
Ето например мениджъра на Челси-Вилаш-Боаш беше и е разбира се...перфектен вариант за Арсенал! Аз дори считам,че Вилаш-Боаш не е точния човек за Челси(много са причините,поради които съм на това мнение),но само времето ще докаже или опровергае твърдението ми.
За тези 14 години,Венгер наистина успя да утвърди Арсенал като клуб от Световна величина,но от 2004 година до този момент,отбора с една дума е "Непостоянен"! Това е точното определение! За мен Арсен Венгер трябва да отстъпи мястото си на някои млад и перспективен мениджър,който с една дума да започне "начисто" и да изгради един нов Арсенал,с шампионски манталитет и сплотен колектив!
Ето например мениджъра на Челси-Вилаш-Боаш беше и е разбира се...перфектен вариант за Арсенал! Аз дори считам,че Вилаш-Боаш не е точния човек за Челси(много са причините,поради които съм на това мнение),но само времето ще докаже или опровергае твърдението ми.
-
- Контакти:
В отбора на Арсенал има млади футболисти,съгласен съм,но не съм съгласен,че няма опитни.Напротив има ги на терена,а също така и на пейката.Готови да влязат и да помогнат на отбора.Не съм съгласен и с това,4е Арсенал се превръща в машина за пари.Ако това беше вярно,философията на Венгер за красивия футбол щеше да се разруши,а това не стана.Никога няма и да стане.Не е редно да обвиняваме Венгер,никога не трябва да казваме,че той не знае,как да направи велик отбор.Защото вече го е правил.Нали знаете,кои са НЕПОБЕДИМИТЕ...Е,нито аз,нито Пеци Кифладжията сме били треньори на този отбор.Венгер беше!!!Нали знаете какво пише на знамето,,IN ARSENE WE TRUST,,Искрено се надявам още първия месец да мачкаме и да покажем оня футбол,който само няколко отбора го могат.Тогава коментарите във форума ще бъдат още по интересни.
Не мога да повярвам, че има толкова заблудени хора...
Омръзнало ми е от постоянните лъжи на Венгер. Във всяко интервю виждам само лъжи, глупости, лъжи, глупости!!!
Кои са тия опитни играчи??? Дайте да видим - Алмуния, Скилачи и Росицки??? Те ли ще влизат и ще ни измъкват от напечени ситуации
Защо още са в клуба и взимат заплати???
Да, Арсенал е машина за пари! Бордът и Венгер не се интересуват от трофеи и титли - целта е топ4 и ШЛ, за да се вземат парите, както и стадионът да е пълен. Феновете са ограбвани и плащат най-скъпите билети във футбола. Венгер взима 6 милиона на сезон!!!
Не, Арсенал не играе добрия футбол, който играеше ПРЕДИ! Сега е неефективен и отегчителен. Без Сеск ще е дори още по-зле!
В началото на прозореца бяха дадени обещания, но още нищо не е направено. Близо сме да изгубим Сеск и Насри, боклукът не е изхвърлен, селекцията - Дженкинсън, Чембърлейн, Жервиньо - ураааааа! Защитата нали щеше да се поправи - още не е! Пак нова формация и в защита, и в халфова линия.
Венгер е изперкал и трябва да напусне моментално клуба преди да бъде намразен от всички! За негово добро и на клуба.
На ниво Борд също нещата не са добри и там трябват промени. ПХУ е първият за гонене.
Омръзнало ми е от постоянните лъжи на Венгер. Във всяко интервю виждам само лъжи, глупости, лъжи, глупости!!!
Кои са тия опитни играчи??? Дайте да видим - Алмуния, Скилачи и Росицки??? Те ли ще влизат и ще ни измъкват от напечени ситуации

Защо още са в клуба и взимат заплати???
Да, Арсенал е машина за пари! Бордът и Венгер не се интересуват от трофеи и титли - целта е топ4 и ШЛ, за да се вземат парите, както и стадионът да е пълен. Феновете са ограбвани и плащат най-скъпите билети във футбола. Венгер взима 6 милиона на сезон!!!
Не, Арсенал не играе добрия футбол, който играеше ПРЕДИ! Сега е неефективен и отегчителен. Без Сеск ще е дори още по-зле!
В началото на прозореца бяха дадени обещания, но още нищо не е направено. Близо сме да изгубим Сеск и Насри, боклукът не е изхвърлен, селекцията - Дженкинсън, Чембърлейн, Жервиньо - ураааааа! Защитата нали щеше да се поправи - още не е! Пак нова формация и в защита, и в халфова линия.
Венгер е изперкал и трябва да напусне моментално клуба преди да бъде намразен от всички! За негово добро и на клуба.
На ниво Борд също нещата не са добри и там трябват промени. ПХУ е първият за гонене.
And it's Arsenal,
Arsenal FC,
We're by far the greatest team,
The world has ever seen!
Arsenal FC,
The world has ever seen!
-
- Контакти:
Позволявам си да цитирам Георги Драгоев(известен бг. журналист -,,Кой реши,4е Арсенал трябва да печели титлата всяка година?Малко или много Венгер стана жертва на собствените си успехи.Поразглезените фенове вероятно забравят,че клубът трябваше да чака шампионска титла от 1971 до 1989,а и това съвсем не е изолиран случай в историята на Арсенал.Венгер сложи край на пет годишното чакане на вътрешен трофей през 1998-а.А ако помислим за последните големи футболни раздели в клуба,в сезона след Виейра-Арсенал достигна финал в шампионската лига,, Накрая искам да задам въпрос,към много от посетителите на форума.Абе пичове,вие привърженици ли сте или счетоводители и финансови инспектори на клуба???
Goal.com: Венгер ще напусне Арсенал след края на сезона?
[center]
[/center]
Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер ще напусне поста си след края на настоящия сезон, съобщава Goal.com. Френският специалист разказал пред свои приятели, че настоящият шампионат ще е последен за него в лондонския клуб.
Треньорът е недоволен от факта, че пълномощията му са съществено ограничени след идването на новия собственик Стан Кронке. Друга причина за решението му са критиките от страна на феновете, които негодуват от политиката на треньора, който предпочита да налага по-млади футболисти, излизащи доста по-евтино на клуба.
Според Goal.com през май Венгер се е срещал с представители на Манчестър Сити, но няма потвърждение, дали е ставало дума за евентуална възможност да поеме „гражданите”.
Освен това, през лятото е имало неформални разговори между Арсен Венгер и представители на ПСЖ, по време на които на французина е било предложено да оглави клуба.
Арсен Венгер пое Арсенал през 1996 година. Той стана трикратен шампион на Англия (1998, 2002, 2004), четири пъти е печелил ФА Къп и още толкова Къмюнити шийлд. Венгер обаче така и не успя да спечели Шампионската лига, въпреки че през 2006 година стигна до финала.
Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер ще напусне поста си след края на настоящия сезон, съобщава Goal.com. Френският специалист разказал пред свои приятели, че настоящият шампионат ще е последен за него в лондонския клуб.
Треньорът е недоволен от факта, че пълномощията му са съществено ограничени след идването на новия собственик Стан Кронке. Друга причина за решението му са критиките от страна на феновете, които негодуват от политиката на треньора, който предпочита да налага по-млади футболисти, излизащи доста по-евтино на клуба.
Според Goal.com през май Венгер се е срещал с представители на Манчестър Сити, но няма потвърждение, дали е ставало дума за евентуална възможност да поеме „гражданите”.
Освен това, през лятото е имало неформални разговори между Арсен Венгер и представители на ПСЖ, по време на които на французина е било предложено да оглави клуба.
Арсен Венгер пое Арсенал през 1996 година. Той стана трикратен шампион на Англия (1998, 2002, 2004), четири пъти е печелил ФА Къп и още толкова Къмюнити шийлд. Венгер обаче така и не успя да спечели Шампионската лига, въпреки че през 2006 година стигна до финала.
- RobiVanPersie
- Контакти:
Re: Goal.com: Венгер ще напусне Арсенал след края на сезона?
Много страно се чуствам като го чета....От една страна искам да напусне от друга не зная собствениците с кого ще го заменят...
- fabregas_949
- Контакти:
Толкова ли сте слепи, че не виждате другите 10093293 теми за събитията около Арсенал, Венгер и играчите че пускате през 5 минути нови такива с глупавите статии, които копирате от другите сайтове?
[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]
Най-нормалното нещо би било..Пък и съм сигурен, че последните години феновете на "артилеристите" са се запитвали неведнъж "Какво ли би било с нов мениджър?" защото Арсенал действително играе красиво, създава футболисти и прави печалба от тях, но с подобна политика трофеи не се печелят..

Накрая искам да задам въпрос,към много от посетителите на форума.Абе пичове,вие привърженици ли сте или счетоводители и финансови инспектори на клуба???
Питай Венгер - той счетоводител ли е или футболен мениджър ?
And it's Arsenal,
Arsenal FC,
The world has ever seen!
Arsenal FC,
The world has ever seen!