Жалко наистина за феновете на Арсенал. За съжаление тимът се е превърнал в предприятие, при това доста печелившо - купуват се млади и талантливи играчи за малки суми, които впоследствие ако се продават, то сумите надвишават няколко пъти инвестираните пари. Отделно отборът всяка година играе в ШЛ, откъдето влизат солидни постъпления. Стадионът винаги е пълен. Както и да погледнем ситуацията, Арсенал е машина за пари.
Съчувствам на феновете на отбора, но не мисля че нещата ще се променят докато Арсен Венгер е начело на тима. Най-много да се хвърли за Карлинг Къп или ФА Къп, за да затвори устата на недоволните за един-два сезона.
Какво се случва с Арсенал - новини, мнения, анализи
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
- Cesc Fabregas
- Контакти:
Re: Кой чака Венгер ??
the_parasite написа:Жалко наистина за феновете на Арсенал. За съжаление тимът се е превърнал в предприятие, при това доста печелившо - купуват се млади и талантливи играчи за малки суми, които впоследствие ако се продават, то сумите надвишават няколко пъти инвестираните пари. Отделно отборът всяка година играе в ШЛ, откъдето влизат солидни постъпления. Стадионът винаги е пълен. Както и да погледнем ситуацията, Арсенал е машина за пари.
Съчувствам на феновете на отбора, но не мисля че нещата ще се променят докато Арсен Венгер е начело на тима. Най-много да се хвърли за Карлинг Къп или ФА Къп, за да затвори устата на недоволните за един-два сезона.
Аз лично вече имам сериозни съмнения, че догодина ще сме в Топ 4 ИЛИ тая година може да направим някой фаул на плейофите...имам някакво такова усещане! Случи ли се това, на Венгер столчето му е ритнато и главата му виси само на последните няколко нервчета...

Много си прав, че докато не го сменят, няма да видим никаква промяна-това просто е неговото виждане за нещата. Вече почвам да имам съмнения за това дали не го шиба възрастта. Не може вчера да са ти отказали една оферта за Ягиелка, а ти днес да пускаш нова с...2 милиона, ама ПО-НИСКА!!!!!!!!

Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Миналото лято уж беше предложил 12, а вчера - 10 млн, само че Ягиелка си удължи договора с 4 години преди няколко месеца и беше пределно ясно, че тази оферта ще бъде отхвърлена.
And it's Arsenal,
Arsenal FC,
We're by far the greatest team,
The world has ever seen!
Arsenal FC,
We're by far the greatest team,
The world has ever seen!
cska_kts_888 написа:Първо изпусна Алварез за смешните 10 млн

Добре, че има хора, за които 10 милиона не са нищо повече от... смешни!
Стига сте разбирали повече от Венгер, всички знаем за задълженията на Арсенал и за бюджета им.
ПП: Промени си заглавието на темата, така зададен въпроса ти означава, че някой чака Венгер, а предплоагам, искаш да питаш обратното-Венгер кой чака... Ето ти пример "Кого чака Венгер?"
YA GUNNERS YA
- cska_kts_888
- Контакти:
crap написа:cska_kts_888 написа:Първо изпусна Алварез за смешните 10 млн

Стига сте разбирали повече от Венгер, всички знаем за задълженията на Арсенал и за бюджета им.
Ние виждаме какво разбира Венгер,половината играчи само заплати взимат и разметат тениските на Арсенал........Еми 10 млн за най-добрия играч в Аржентина не мисля,че са супер много пари........
Само ти,
във сърцата ни,
за тебе пееме,
за теб живееме,
за тебе ще умрем.
във сърцата ни,
за тебе пееме,
за теб живееме,
за тебе ще умрем.
- arekusanderu
- Контакти:
Re: Кого чака Венгер ??
cska_kts_888 написа:Първенството почти почва а ние сме вземали един Жервиньо :Х Защо Венгер поне веднъж не купи 4-5 човека вижда се,че тази година може и в топ 4 да не влезнем като гледам колко е активен с пазаруването....
Много сте интересни като почнете с това , НИЕ не сме взели никой.. ти какъв си в Арсенал ? Човека си разбира от работата щом го държат толкова години : ) Набляга на млади момчета и ги прави футболистчета и сега е преценил ,че си има отборче за това първенство това ,че ти искаш да купят всичко там Месите и Кристияно роналдовци и да станете първи знаеш ,че няма как да стане .. Сега головата машина ТОРЕС ще се развихри и ще вкарва по 3 гола на отбор

FORZA CESENA !!!
arekusanderu ти си някакав абсолютен филм ;D изобщо видя ли какво пишеш ... торес бил голова машина ;д беше голова машина като целия ливърпул играеше за него и другите играчи имаха по 2-3 гола в челси няма как да стане пък и то се видя като ливърпул играхме с някакав отбор от школата и от слабите ни играчи без Джерард , Суарез и Керъл ,че пак ви направихме смешни ами тази година ще сте още по трагични сигурно
дано поне да спечелите шампионска лига че ми е жал за инъче "великия" ви отбор с 4 титли ;Dd и не ми отговаряй знам какво ще ми отговориш , че от 21 години нямаме титла ;д вие сте имали сигурно 50-60 години суша така , че точно феновете на ЧЕЛСКИ нямате право да се ебавате с това

- JohnnieWalker
- Контакти:
cska_kts_888 написа:crap написа:cska_kts_888 написа:Първо изпусна Алварез за смешните 10 млн![]()
![]()
![]()
Ние виждаме какво разбира Венгер,половината играчи само заплати взимат и разметат тениските на Арсенал........Еми 10 млн за най-добрия играч в Аржентина не мисля,че са супер много пари........
Задълженията в момента са "нищожни", благодарение на ЖК "Хайбъри" и на Емирейтс Стейдиъм

E, "децата" на Венгер имат бъдеще. Вече 6-7 години са млади надежди и все всяка година гонят требъл. Радвайте се, ако не продадете Сеск и Насри, че тогава и ЛЕ ще е мираж.
Собствениците да нямат пари или Венгер се прави на чукнат?
Собствениците да нямат пари или Венгер се прави на чукнат?
- cska_kts_888
- Контакти:
arekusanderu написа:cska_kts_888 написа:Първенството почти почва а ние сме вземали един Жервиньо :Х Защо Венгер поне веднъж не купи 4-5 човека вижда се,че тази година може и в топ 4 да не влезнем като гледам колко е активен с пазаруването....
Много сте интересни като почнете с това , НИЕ не сме взели никой.. ти какъв си в Арсенал ? Човека си разбира от работата щом го държат толкова години : ) Набляга на млади момчета и ги прави футболистчета и сега е преценил ,че си има отборче за това първенство това ,че ти искаш да купят всичко там Месите и Кристияно роналдовци и да станете първи знаеш ,че няма как да стане .. Сега головата машина ТОРЕС ще се развихри и ще вкарва по 3 гола на отбор![]()
А кво не му харесваш на Аршавин не разбрах като той е ебати играча : )
Аз не искам Роналдовци и Месита а футболисти който да помогнат на нашия отбор говоря за Стекелнбург,Кейхил,Бейнс,Мата,Скот Дан не виждам кой от тия не може да си позволим....а ако си гледал миналия сезон на Аршавин ще знаеш за какво говоря...сигурно гледам Арсенал повече от теб и знам кой колко играе

Само ти,
във сърцата ни,
за тебе пееме,
за теб живееме,
за тебе ще умрем.
във сърцата ни,
за тебе пееме,
за теб живееме,
за тебе ще умрем.