Трансферите в Арсенал?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Re: Еден Азар в Арсенал ??

Мнениеот Frankie Lampard » 20 фев 2011 00:25

В момента не е, но скоро ще е. Все още имате много дългове, но много бързо ги топите, заради новия стадион...

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Re: Трансферите в Арсенал?

Мнениеот Thsmith » 20 фев 2011 02:42

абе ако ще го продаваме някъде най-добре да е в Сити или Реал... Ще се вземат повече пари отколкото от барса, интер, челси и ко.. Пък и след всичкото досаждане и постоянно мрънкане от барса за него, след цялото напрежение което създадоха около Фабрегас ще ми е смешно да им се видят физиономиите ако го продадем на Реал...
Ако някой даде 60 млн изобщо не трябва да се мисли много много... За такива пари може да се стенге и защитата и негов заместник да се вземе...
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
RobiVanPersie
Контакти:

Арсен Венгер разкри, че няма да прави трансфери през лятото

Мнениеот RobiVanPersie » 23 апр 2011 12:13

Арсен Венгер ужаси феновете на Арсенал, след като разкри, че няма да прави трансфери през лятото. Французинът смята да продължи да залага на млади футболисти, политика, която остави „артилеристите” без трофеи в последните 6 години.

Привържениците на „топчиите” се надяваха през лятото да бъдат направени трансфери, с които да бъде увеличена класата на състава, но това явно няма да се случи.

„Средната възраст на отбора е 23 години, защо трябва да очакваме голяма промяна в края на сезона? Винаги има нужда от подобрение на отбора, но ако погледнете нашия сезон, няма да стигнете до извода, че са ни нужни големи промени”, заяви Венгер.

„Това би било напълно глупаво, защото ако бяхме победили Ливърпул и Тотнъм тази седмица, щяхме да сме само на два точки зад Ман Юнайтед, а имаме мач с тях у дома”.

Според английските медии новият собственик на Арсенал Стан Крьонке ще даде над 40 милиона паунда за трансфери, но Венгер призна, че дори не знае с каква сума ще разполага.

„Наистина не знам. Единственото нещо, което мога да кажа е, че клубът е в добра финансова ситуация и ако е нужно можем да направим голям трансфер”, допълни Венгер.

http://arsenal.gong.bg/view_article.php ... _id=198481

Какви са тези глупости които ги говори Арсен?!Тои не забелязва ли че отбора има видима нужда от някои лидер (опитен играч)не клиши да се чуди как да бие тъч (примерно)?!?!То вече и децета знаят че по тоза начин не се печели! :cry: :cry:

shakazula
Контакти:

Re: Арсен Венгер разкри, че няма да прави трансфери през лятото

Мнениеот shakazula » 23 апр 2011 12:32

RobiVanPersie написа:
Арсен Венгер ужаси феновете на Арсенал, след като разкри, че няма да прави трансфери през лятото. Французинът смята да продължи да залага на млади футболисти, политика, която остави „артилеристите” без трофеи в последните 6 години.

Привържениците на „топчиите” се надяваха през лятото да бъдат направени трансфери, с които да бъде увеличена класата на състава, но това явно няма да се случи.

„Средната възраст на отбора е 23 години, защо трябва да очакваме голяма промяна в края на сезона? Винаги има нужда от подобрение на отбора, но ако погледнете нашия сезон, няма да стигнете до извода, че са ни нужни големи промени”, заяви Венгер.

„Това би било напълно глупаво, защото ако бяхме победили Ливърпул и Тотнъм тази седмица, щяхме да сме само на два точки зад Ман Юнайтед, а имаме мач с тях у дома”.

Според английските медии новият собственик на Арсенал Стан Крьонке ще даде над 40 милиона паунда за тран[offtopic][/offtopic]сфери, но Венгер призна, че дори не знае с каква сума ще разполага.

„Наистина не знам. Единственото нещо, което мога да кажа е, че клубът е в добра финансова ситуация и ако е нужно можем да направим голям трансфер”, допълни Венгер.

Какви са тези глупости които ги говори Арсен?!Тои не забелязва ли че отбора има видима нужда от някои лидер (опитен играч)не клиши да се чуди как да бие тъч (примерно)?!?!То вече и децета знаят че по тоза начин не се печели! :cry: :cry:

[offtopic]Как се бие тъч? :?[/offtopic]

Иначе съм съгласен,че ни трябват играчи.Трябва ни човек като Анри,който да може сам да решава мачовете.

Потребителски аватар
RobiVanPersie
Контакти:

Мнениеот RobiVanPersie » 23 апр 2011 12:38

quote="shakazula"]
RobiVanPersie написа:

Според английските медии новият собственик на Арсенал Стан Крьонке ще даде над 40 милиона паунда за тран[offtopic][/offtopic]сфери, но Венгер призна, че дори не знае с каква сума ще разполага.

[offtopic]Как се бие тъч? :?[/offtopic]

Иначе съм съгласен,че ни трябват играчи.Трябва ни човек като Анри,който да може сам да решава мачовете.[/quote]

За това с тъча искам да кажа че ми прави впечатление голямото колебание в играта на клиши и тъча беше един малък пример.

Потребителски аватар
manutd legeng
Контакти:

Мнениеот manutd legeng » 23 апр 2011 12:54

бизнес!парите отидоха за стадиона и години наред ще се връщат,затова човека работи с евтини и млади играчи!то и аз искам да се хванете и нещо да работите,ама вие все по форумите киснете и искате гръмки трансфери!

Потребителски аватар
Blue Varna
Контакти:

Мнениеот Blue Varna » 23 апр 2011 13:02

manutd legeng написа:бизнес!парите отидоха за стадиона и години наред ще се връщат,затова човека работи с евтини и млади играчи!то и аз искам да се хванете и нещо да работите,ама вие все по форумите киснете и искате гръмки трансфери!

+1.Едно смислено мнение.Арсенал не ги оправлява някой катарски,дубайски или китайски консорциум,та да си позволят нов стадион,и същевременно гръмки транфери.
Жените са като богомолки - докато не изядат на мъжа главата, не се спират

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 23 апр 2011 13:26

Мисля че Венгер се опитва да успокои обстановката в отбора , да намали натиска върху момчетата и изцяло да съсредоточи вниманието на всички играчи в оставащите 5 супер важни мача!
Абсурд е Арсенал да не направи поне 2 трансфера! Мисля че също така ще бъдат и продадени 2-3 играчи:Алмуния не се чувства добре в Арсенал и вероятно би напуснал отбора в посока Испания! Никлас Бенднер или Аршавин със сигурност единия ще напусне клуба!
Томаш Росицки вероятно и той ще напусне защото просто се изчепра в Арсенал.
Относно Фабрегас и спекулациите около него времето ще покаже какво ще стане!
За мен лично Арсенал ще направи сериозен удар ако привлече ето този играч който по мое мнение ще пасне перфектно в системата на отбора!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9_-RH4l1XYo[/youtube]
Това е човека за Арсенал!!

Потребителски аватар
cska_kts_888
Контакти:

Мнениеот cska_kts_888 » 23 апр 2011 13:59

Стига вече с тия оправдания,че парите отиват за стадиона....Футболисти като Алмуния,Диаби,Скилачи,Клиши,Денилсон,Росицки,Аршавин,Бенднер просто незнам какво прават при нас ! Фен съм на Арсенал от 2005 год и след всяка година се чуда как аз виждам,че нямаме добър вратар а Венгер си знае неговото..Трябва ни Уго Лорис,Гари Кейхил,Лейтън Бейнс или Фаб.Коентрао,Еден Азар и още един нападател от сорта на Неймар,Фалкао,Оскар Кардосо това са футболисти който можем да си позволим и ако ги вземем съм 100% сиг,че ще спечелим много трофей...Дано Венгер разбере,че добрия вратар е половин отбор !!Тая година Алмуния нямаше мач в който да пази и да не загубим точки........
Само ти,
във сърцата ни,
за тебе пееме,
за теб живееме,
за тебе ще умрем.

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 23 апр 2011 14:05

cska_kts_888 написа:Стига вече с тия оправдания,че парите отиват за стадиона....Футболисти като Алмуния,Диаби,Скилачи,Клиши,Денилсон,Росицки,Аршавин,Бенднер просто незнам какво прават при нас ! Фен съм на Арсенал от 2005 год и след всяка година се чуда как аз виждам,че нямаме добър вратар а Венгер си знае неговото..Трябва ни Уго Лорис,Гари Кейхил,Лейтън Бейнс или Фаб.Коентрао,Еден Азар и още един нападател от сорта на Неймар,Фалкао,Оскар Кардосо това са футболисти който можем да си позволим и ако ги вземем съм 100% сиг,че ще спечелим много трофей...Дано Венгер разбере,че добрия вратар е половин отбор !!Тая година Алмуния нямаше мач в който да пази и да не загубим точки........

Абре вие да не мислите , че парите падат от небето ? Арсенал направи супер огромна инвестиция във бъдещето , но няма как да си направи голям стадион , за да събира повече пари за билети , наеми и други И да купува . Нефтените феи са при " шумните съседи " . Венгер не е от вчера треньор , но със тези космически заплати и този кредит и да иска и да не иска НЯМА ПАРИ ЗА ТРАСФЕРИ !

Върни се в “Арсенал”