Almunia, Sagna, Koscielny, Squillaci, Clichy, Song, Wilshere, Arshavin, Nasri, Walcott, Van Persie
Subs: Lehmann, Diaby, Fabregas, Rosicky, Eboue, Chamakh, Bendtner
[02.04.11г.] Арсенал - Блекбърн
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: [02.04.11г.] Арсенал - Блекбърн
And it's Arsenal,
Arsenal FC,
We're by far the greatest team,
The world has ever seen!
Arsenal FC,
We're by far the greatest team,
The world has ever seen!
Втората защитна линия тая на халлфовете на Блекбърн играе слабо и непродредено, но самата защита играе добре, въпреки това ако не се поправи втората защитна линия със сигурност блекбърн ще загуби мача.
Друг е въпроса че Арсенал в тази си форма не може да стане шампион независимо от днескашния резултат.
Просто мита че Арсенал играе страхотен футбол и тн е време да бъде забравен.
Друг е въпроса че Арсенал в тази си форма не може да стане шампион независимо от днескашния резултат.
Просто мита че Арсенал играе страхотен футбол и тн е време да бъде забравен.
Мноооого слаб Арсенал и после шампиони щели сме да ставаме.На хората им писна само на думи да ставаме шампиони днес просто никой не показа,че желае титлата и сега пак ще има "другия сезон ще сме шампиони","имаме все още шансове нищо,че сме на 8 точки зад Юнайтед".Еми на мене лично ми писна да слушам едно и също всеки сезон и накрая да оставаме с пръст в уста.Фен съм на Арсенал,но просто такава безобразна игра не бях виждал и не само този мач Съндърланд,УБА (първото полувреме),Нюкасъл и тн.Днес Юнайтед може и да падаше с 2:0 ама си взе мача,а ние се мъчим с тези средняци и изпадащи еми какво да кажа титла през крив макарон колкото и да ми е тъжно 

Отбор без фенове не е никакъв отбор! Нефтохимик..господар на град Бургас
Once a Gunner,Always a Gunner Арсенал..кралете на Лондон
Once a Gunner,Always a Gunner Арсенал..кралете на Лондон
Арсенал са отбор без характер . Много често "прегарят" в важни мачове . Нямат изявен лидер които да дърпа отбора напред . Липства човек , които да се нагърби в решаващия момент , хубаво си подават и разцъкват , ама все някои трябва да поеме отговорност . Играчите предпочитат да подадът вместо да шутират , това по скоро ми прилича на липса на увереност , от колкото на комбинативна игра . Няма и човек в дефанзивен план който да внесе нужното спокойствие , когато трябва да се пази резултат , примери за опропастени мачове в последните минути колкото искаш : Тотнъм , Съндърланд , Уигън , Нюкасъл и т.н и т.н. Проблем е и вратарския пост вратарите или са неопитни или нестабилни , като Алмуния . Просто с подобен състав невиждам какво могат да спечелят каквото и да е .
- Udoji90
- Контакти:
Мисля, че Венгер вече трябва да почне да планове за селекцията за следващия сезон,... ако разбира се остане треньор.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
-
- Контакти:
Поредната издънка на моите любимци.

Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
-
- Контакти:
Мдааа...Това беше за този сезон...Съвсем очаквано от всички за жалост...Добре, че имаме аванс пред Сити,Тотнъм и Челси, че да се преборим за второто място, което няма да е толкова лесно си мисля с нашата програма...Не че има някакво значение дали ще сме 2-ри или 4-ти де...Същия х** Тоя отбор е много зациклил си трябват яко промени вкл.чистка...