[02.04.11г.] Арсенал - Блекбърн

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Awesome
Контакти:

Re: [02.04.11г.] Арсенал - Блекбърн

Мнениеот Awesome » 02 апр 2011 19:13

Almunia, Sagna, Koscielny, Squillaci, Clichy, Song, Wilshere, Arshavin, Nasri, Walcott, Van Persie

Subs: Lehmann, Diaby, Fabregas, Rosicky, Eboue, Chamakh, Bendtner
And it's Arsenal,
Arsenal FC,
We're by far the greatest team,
The world has ever seen!

daredevil
Контакти:

Мнениеот daredevil » 02 апр 2011 20:25

Втората защитна линия тая на халлфовете на Блекбърн играе слабо и непродредено, но самата защита играе добре, въпреки това ако не се поправи втората защитна линия със сигурност блекбърн ще загуби мача.
Друг е въпроса че Арсенал в тази си форма не може да стане шампион независимо от днескашния резултат.
Просто мита че Арсенал играе страхотен футбол и тн е време да бъде забравен.

Потребителски аватар
G4L
Контакти:

Мнениеот G4L » 02 апр 2011 21:44

Мноооого слаб Арсенал и после шампиони щели сме да ставаме.На хората им писна само на думи да ставаме шампиони днес просто никой не показа,че желае титлата и сега пак ще има "другия сезон ще сме шампиони","имаме все още шансове нищо,че сме на 8 точки зад Юнайтед".Еми на мене лично ми писна да слушам едно и също всеки сезон и накрая да оставаме с пръст в уста.Фен съм на Арсенал,но просто такава безобразна игра не бях виждал и не само този мач Съндърланд,УБА (първото полувреме),Нюкасъл и тн.Днес Юнайтед може и да падаше с 2:0 ама си взе мача,а ние се мъчим с тези средняци и изпадащи еми какво да кажа титла през крив макарон колкото и да ми е тъжно :(
Отбор без фенове не е никакъв отбор! Нефтохимик..господар на град Бургас
Once a Gunner,Always a Gunner Арсенал..кралете на Лондон

stf
Контакти:

Мнениеот stf » 03 апр 2011 00:53

Арсенал са отбор без характер . Много често "прегарят" в важни мачове . Нямат изявен лидер които да дърпа отбора напред . Липства човек , които да се нагърби в решаващия момент , хубаво си подават и разцъкват , ама все някои трябва да поеме отговорност . Играчите предпочитат да подадът вместо да шутират , това по скоро ми прилича на липса на увереност , от колкото на комбинативна игра . Няма и човек в дефанзивен план който да внесе нужното спокойствие , когато трябва да се пази резултат , примери за опропастени мачове в последните минути колкото искаш : Тотнъм , Съндърланд , Уигън , Нюкасъл и т.н и т.н. Проблем е и вратарския пост вратарите или са неопитни или нестабилни , като Алмуния . Просто с подобен състав невиждам какво могат да спечелят каквото и да е .

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 03 апр 2011 15:28

Мисля, че Венгер вече трябва да почне да планове за селекцията за следващия сезон,... ако разбира се остане треньор.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 03 апр 2011 20:03

Поредната издънка на моите любимци.
:cry:
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

gri6ata1914
Контакти:

Мнениеот gri6ata1914 » 04 апр 2011 16:18

Мдааа...Това беше за този сезон...Съвсем очаквано от всички за жалост...Добре, че имаме аванс пред Сити,Тотнъм и Челси, че да се преборим за второто място, което няма да е толкова лесно си мисля с нашата програма...Не че има някакво значение дали ще сме 2-ри или 4-ти де...Същия х** Тоя отбор е много зациклил си трябват яко промени вкл.чистка...

Върни се в “Арсенал”