Арсен Венгер-неразбраният гений с тъжните очи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Локомотив1926
Контакти:

Re: Арсен Венгер-неразбраният гений с тъжните очи.

Мнениеот Локомотив1926 » 01 мар 2011 10:21

Няма какво да се лъжем , на Венгер порсто толкова са му възможностите . Фактите го доказват . За да върви отбора напред трябва да бъде изритан моментално Изображение .
[rimg]http://awa.hit.bg/4.png[/rimg] [rimg]http://awa.hit.bg/2.jpg[/rimg][rimg]http://awa.hit.bg/c.png[/rimg][rimg]http://awa.hit.bg/5.png[/rimg][rimg]http://awa.hit.bg/e.png[/rimg]
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=8TG2aw32e8k[/youtube][/offtopic]
[center]Изображение
Изображение[/center]

arsenal_fen
Контакти:

Мнениеот arsenal_fen » 07 мар 2011 22:55

Трансфери - да крадеш талантите на други отбори, не е като да си гений.Гений си, като вземеш някакви хлапета и ги направиш Гигс, Скоулс, Бекъм и т.н.Да вземеш някакво хлапе, за което цял свят знае, че е невероятен талант и да го пускаш да играе редовно, не е като да изковеш от нищото - нещо.Пример е Гигс - изхвърлен от Ман Сити - легенда на Манчестър Юнайтед.Докато за Фабрегас знаеше цял свят, че е феномен.

Що за човек си ти?Ти от английски футбол разбираш ли? Кажи ми кога Фъгюсън е правил сам играч.Кога е взимал хлапе и го прави в звезда?Какво ще ми говориш че Фабрегас цял святг го знаел?Ако не беше Венгер сега щеше още да си седи в дублиращия отбор на Барселона.Добре че го взе.Ей така му го дадоха Барселона за без Пари а сега той може да го продаде за 50 милиона.Кога Фъргюсън или както казвате Мауринъо от никакъв играч който взима за без пари ще го направи такъв играч че ще го продаде за 50 милиона?Така че не ми говорете глупости Арсен Венгер просто е номер 1

redpride
Контакти:

Re: Арсен Венгер-неразбраният гений с тъжните очи

Мнениеот redpride » 08 мар 2011 15:34

Венгер е един от най-добрите менаджери в света. За съжаление той следва една политика, която е добра за Арсенал, като клуб, но неприятна за феновете му. Да, Венгер има усен за таланти, които после стават звезди, но целия процес на изграждането им коства на отбора титли и отличия. Какво ги грее привържениците, че Арсенал играе красиво, печели пари, не прави гръмки трансфери, като от 2005г. нямат нито една купа. Най-накрая и тях ще им писне от това постоянно четвърто, трето или второ място. Може би наистина трябва нещо ново, но аз не мога да си представя Арсенал без Венгер. Французина промени изцяло физиономията на отбора, смени философията и трансферната политика. Отбора от скучен се превърна във фурия, особенно първите години на Венгер. Лошото е, че със старото си отидоха и старите ценности. Арсенал престана да е отбора съставен от футболисти играли заедно цял живот и готови да умрът на терена. Дойдоха чужденци, които вдигнаха класата, но се загуби чисто английския гръбнак. Затова и съдиите гледат на тима, като на нещо чуждо в Англия и си позволяват да свирят за по-английските отбори. Сигурно такава е орисията на Венгер, отбора му да играе най-красиво в лигата, но когато неговите момчета станат мъже, някой веднага ги копува и титлите изчезват. Този сезон Арсенал се бори на всички фронтове, но се притеснявам, че накрая ще остане без нищо. Просто треньора не си избра приоритети и едната купа вече си замина. Трябваше ясно да се разбере, за какво ще играе отбора този сезон. За всичко не може, няма нужния ресурс и изпълнители. Няма и късмет, защото когато всичко е наред идват контузийте и сезона е пропилян. Дано да не се случи подобно нещо и сега, но като гледах мача със Съндерланд се опасявам, че нещата отиват натам. Играчите на Джордж Греъм влизаха здраво и взимаха страха на противниците, сегашните са много по-меки. Противниците знаят това и понякога прекаляват с грубостите, което води до контузии. Все пак ако днес Арсенал илиминира Барса това ще даде нов привкус на целия сезон. Играчите ще добият самочувствие, което да ги изведе до върха във Вишата лига и Шампионската. Арсен Венгер го заслужава, както и ние феновете на Арсенал.

Потребителски аватар
Vojdek
Контакти:

Мнениеот Vojdek » 09 мар 2011 00:09

arsenal_fen написа:Трансфери - да крадеш талантите на други отбори, не е като да си гений.Гений си, като вземеш някакви хлапета и ги направиш Гигс, Скоулс, Бекъм и т.н.Да вземеш някакво хлапе, за което цял свят знае, че е невероятен талант и да го пускаш да играе редовно, не е като да изковеш от нищото - нещо.Пример е Гигс - изхвърлен от Ман Сити - легенда на Манчестър Юнайтед.Докато за Фабрегас знаеше цял свят, че е феномен.

Що за човек си ти?
Ти от английски футбол разбираш ли? Кажи ми кога Фъгюсън е правил сам играч.Кога е взимал хлапе и го прави в звезда?Какво ще ми говориш че Фабрегас цял святг го знаел?Ако не беше Венгер сега щеше още да си седи в дублиращия отбор на Барселона.Добре че го взе.Ей така му го дадоха Барселона за без Пари а сега той може да го продаде за 50 милиона.Кога Фъргюсън или както казвате Мауринъо от никакъв играч който взима за без пари ще го направи такъв играч че ще го продаде за 50 милиона?Така че не ми говорете глупости Арсен Венгер просто е номер 1

Аз съм трезво-мислещ човек.Фабрегас беше звезда за младежкия национален, за юношите на Барса.Беше вкарал 3-40 гола за един сезон за малките на Барселона.Беше с някаква индивидуална награда за най-добър играч, или нещо такова(мързи ме да се ровя в нета) за световното на малките до 16.А това, че ти не знаеш тези работи, се запитай ти какъв фен си на Арсенал... :lol:
И съм написал: Гигс, Скоулс, Бът, Невил х 2, Бекъм.Малко ли са ти?Прегледай цялата висша лига, тогава.Навсякъде ще намериш футболист, който е бил юноша на Юнайтед.И е твърд титуляр в отбора си. И не ми обяснявай за колко може да бъде продаден Фабрегас. Роналдо беше продаден за 90 милиона. :lol:
Защо, бе господи???Защо си им дал нет на непълнолетните???

Върни се в “Арсенал”