[8-ми Март 2011г.] Барселона : Арсенал 3:1 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: [8-ми Март 2011г.] Барселона : Арсенал

Мнениеот CTAHKO » 08 мар 2011 23:30

Evailo написа:
fearbless написа:БерЦелона е най-подпирания отбор в ШЛ... и Челси и Арсенал можеха да ги елиминират,но... не... дузпа нямаше...

Пичове,живея в Милано и гледам мача по SKY SPORTS. Имам коментар и на италиански и на английски.
Английските коментатори си коментират най-нормално,и дума не обелват за съдии,скандали вие тука разбирачите ще подпалите форума.

не коментират щото ги чака уволнение :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 08 мар 2011 23:30

Evailo написа:Пичове,живея в Милано и гледам мача по SKY SPORTS. Имам коментар и на италиански и на английски.
Английските коментатори си коментират най-нормално,и дума не обелват за съдии,скандали вие тука разбирачите ще подпалите форума.

Тука така сме свикнали.... виж какво става след поредния кръг на А група само :mrgreen:
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
Show Must Go On

Мнениеот Show Must Go On » 08 мар 2011 23:31

Evailo написа:
fearbless написа:БерЦелона е най-подпирания отбор в ШЛ... и Челси и Арсенал можеха да ги елиминират,но... не... дузпа нямаше...

Пичове,живея в Милано и гледам мача по SKY SPORTS. Имам коментар и на италиански и на английски.

Ти си слушал италианските коментатори, свирчото е техен :) :) :)

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 08 мар 2011 23:31

Арсенал играят отчайващо зле!Единствено Уилшър е на ниво и се раздава като лъв.Прекалено пресилено е да се говори, че са ги порязали.Барса видно са по-добрите на терена..
Последна промяна от RedeviL на 08 мар 2011 23:33, променено общо 1 път.

brossy
Контакти:

Мнениеот brossy » 08 мар 2011 23:32

Evailo написа:

Какво ми пука къде живееш.Пиши си в италианските форуми и си трай.

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 08 мар 2011 23:32

DmG написа:
Frankie Lampard написа:Изображение

Барса пак е с познатата схема.

:!: :!: :!:

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 08 мар 2011 23:33

DmG написа:
DmG написа:
Frankie Lampard написа:Изображение

Барса пак е с познатата схема.

:!: :!: :!:

+1
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
fearbless

Мнениеот fearbless » 08 мар 2011 23:33

Какво ме интересуват жабарските и английски коментатори?! Аз казвам,че няма дузпа... и съм бесен,защото съм за английския футбол и както това се случи на Арсенал така можете да се случи и на нас... защото ако в Англия има подозрение,че Юнайтед са подпирани е в ШЛ са 3 кратните шампиони БарЦелона!
[center]Изображение[/center] [center] Ливърпул 18 кратен шампион на Англия и 5 кратен европейски първенец! ''You'll never walk alone'' LIVERPOOL FOREVER!!!-До гроб!!! [/center]
[center][wrapimg=]http://www.userbars.com/26886/483332/170-3858-19664ny1.gif[/wrapimg][/center]

invisible91
Контакти:

Мнениеот invisible91 » 08 мар 2011 23:34

я не се излагайте ..... ако ми кажете в какво арсенал надиграха барса ще призная че са били побутнати от странични фактори ????????????/

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 08 мар 2011 23:35

Evailo написа:Пичове,живея в Милано и гледам мача по SKY SPORTS. Имам коментар и на италиански и на английски.

Хех то се ние сме криви в БГ само ние гледаме съдиите хайде да видим ,какво ще бъде заглавието в "Сън" утре или "Таймс" големи разбирачи всички ние като сме прости и стоим в България доматите с колците ги ядем
ФИФА разсипа футбола над 90 % от мачовете се манипулират по един или друг начин.
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Върни се в “Арсенал”