[05.02.2011] Нюкасъл - Арсенал 4:4 (FT)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Rooster1912
- Контакти:
Re: Нюкасъл - Арсенал [05.02.2011]
Лелееее,сега разбирам ,че тия копелета ни отменили чист гол при 4:4 в последната минута!Олелеее !Добре че като стана 4:4 мигновено изключих ТВ-то и излезнах навън ,за да се успокоя и по този начин не съм станал на свидетел на още една съдийска гавра,която щеше да ми дойде в повече.......! Честита поредна съдийска титла на очилатия червен нос!Да си я носи със здраве!
Последна промяна от Rooster1912 на 05 фев 2011 20:39, променено общо 1 път.
Дано контузията на Джуру не е сериозна и е готов за Барса, защото в противен случай нещата за нас стават много зле...
За пореден път се убеждавам, че Косчиелни и Скилачи НЕ трябва да играят заедно по едно и също време!
Искам да поздравя едно момче, което отново показа своите чудесни качества - Войчех Счесни /въпреки че допусна 4 гола/!
Дано си вземем поуките от този мач и да се концентрираме към следващите - другата седмица сме домакини на Уулвс, които нанесоха първа загуба на Юнайтед в лигата
Разликата е 4 точки, така че да се стягат наш'те и да се борим с всички сили за титлата!
За пореден път се убеждавам, че Косчиелни и Скилачи НЕ трябва да играят заедно по едно и също време!
Искам да поздравя едно момче, което отново показа своите чудесни качества - Войчех Счесни /въпреки че допусна 4 гола/!
Дано си вземем поуките от този мач и да се концентрираме към следващите - другата седмица сме домакини на Уулвс, които нанесоха първа загуба на Юнайтед в лигата

Последна промяна от Awesome на 05 фев 2011 22:52, променено общо 2 пъти.
And it's Arsenal,
Arsenal FC,
We're by far the greatest team,
The world has ever seen!
Arsenal FC,
We're by far the greatest team,
The world has ever seen!
Какъв мач направиха двата отбора!
ЗА 25 мин. Арсенал вкара 4 гола.... упражнението бе повторено от Нюкасъл в края на мача
Жалко, че съдията повлия на мача! Страхотно шоу иначе! Жалко за Арсенал, че изпуснаха 3-те точки... такива грешки ще им костват титлата!
П.П. След днешните мачове в Англия НИКОЙ, ама абсолютно НИКОЙ не може да ме убеди, че Премиършип не е най-силното първенство!!!

П.П. След днешните мачове в Англия НИКОЙ, ама абсолютно НИКОЙ не може да ме убеди, че Премиършип не е най-силното първенство!!!

Все пак трябва да се отчете факта, че Нюкасъл този сезон играе пределно мотивирано срещу водещите тимове. Победи Ливърпул с 3:1 , на същият този ''Сейтн Джеймис Парк'' взе точка от Челси , победи Арсенал като гост с 0:1.
- cska_kts_888
- Контакти:
Awesome написа:Дано контузията на Джуру не е сериозна и е готов за Барса, защото в противен случай нещата за нас стават много зле...
Дано си вземем поуките от този мач и да се концентрираме към следващите - другата седмица сме домакини на Уулвс, които нанесоха първа загуба на Юнайтед в лигатаРазликата е 4 точки, така че да се стягат наш'те и да се борим с всички сили за титлата!
Да и аз искам да поздравя Счесни за годините си е много сигурен и като цяло аз мн го харесвам..а иначе дано контузията на Джору не е сериозна защото Скилачи не е за Арсенал мн безориентиран и като е на терена само проблеми ни създава докато беше Джору с Кошчелни нямаше проблеми !!
Само ти,
във сърцата ни,
за тебе пееме,
за теб живееме,
за тебе ще умрем.
във сърцата ни,
за тебе пееме,
за теб живееме,
за тебе ще умрем.
- Udoji90
- Контакти:
С тази психика срещу Барса нямаме големи шансове. Не може да допуснеш такъв обрат, пък било то и с човек по-малко (за първия гол на Нюкасъл разбрах, че е бил от спорна дузпа (пропуснах точно този гол), но дори и тогава водим 1-4 и е престъпление да изпуснем преднината си). Добре поне, че "вълците" ни свършиха услуга, защто иначе Юнайтед щеше да ни избяга много напред.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
Венгер и единствено той е виновен за резила и липсата на манталитет и успехи на състава.След малко по грубите влизания срещу нашите играчи веднага напълниха гащите-това е Англия не е нито Франция нито Испания няма място за меки китки.Лятото 50 млн за Фабрегас,Ебуе ,Росицки(беше ми любимец но вече не е на това ниво),Денилсон+Венгер в пенсия. Насри е добър може да замести Фабрегас, 15млн за Чарли Адам,30 млн за Г.Кейхил или М.Ричардс,Рамзи и Чембърлейн да се налагат в състава. .Скилачи е страхотно недоразумение.Кошчелни има някакви качества.Ван Перси ако изкара 60%от сезона и може и да сме шампиони.Но трябва човек който да умее да надъха играчите-голям фен съм на Дейвид Мойс или Уън Холоуей-вижте техните отбори какво правят и как никога не се предават..а наще лигльовци само амбициите са им големи ...деца били ;нямали опит?Какви деца ,само Счезни и Уилшър са даце.Другата година не знам как ще влизаме в четорката,защото Челси Ливъпул Ман Сити и Тотнъм имат много ще имат много по големи шансове от нас.Не може само птимизън трбва и реализъм.
-
- Контакти:
cska_kts_888 написа:Фил дау да ми яде кура деба и нещасника деба за бартан нямаше ли червен картон питам аз..за нолан нямаше ли червен картон...2 дузпи каде ги нямаше и накрая отмени чист гол на РВП а помним каква дузпа не се даде срещу дяволите в блекпул ебати смешното първенство в което всеки съдия се чуди как да направи шампион ония смешници от олд трафорд !! Фил дау да го ебат нз кой тоя боклук нещастен ега умре...
Много точно. Всеки говори, че Арсенал няма класа и пропилява аванс от 4 гола, НО всеки, който е гледал мача ще разбере,че Арсенал нямаше какво да направи второто полувреме...Кажете ми само, ако предния кръг съдията беше свирил ОЧЕВАДНАТА дузпа за Блекпул срещу манафите и резултата стане 3-0 едва ли щяхме да станем свидетели на "класата" на юнайтед. Така, че ако дауд беше изгонил престъпника бартън и ние бяхме с човек повече и 4 гола аванс дали щяхме да пуснем 4 гола??? А Бартън имаше пообно влиане и първото полувреме срещу аршавин без ФАУЛ дори!!! Айде моля Ви се...Който не е гледал да не коментира!
- Udoji90
- Контакти:
Re: Нюкасъл - Арсенал 4:4 (FT)
Всяко зло за добро. Ако бяхме били, Ман Юн щяха да се стегнат и да бият "вълците". Ние се издънихме и те си подцениха мача, затова паднаха. И на мен не ми хареса как се разви нашият двубой, но Уулвс и Ливърпул ми оправиха настроението.
Забравяме по-бързо за Нюкасъл и започваме да се целим в следващите си противници - така правят големите отбори. 

Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
Re: Нюкасъл - Арсенал 4:4 (FT)
Нещата стават доста интересни - Интерпол разследва Нюксъл - Арсенал 4:4 

[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]