Арсенал Шампион!!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
george_speed75
Контакти:

Re: Арсенал Шампион!!!

Мнениеот george_speed75 » 06 фев 2011 11:02

Не знам как ще се справите с Юнайтед.Съра да стане и на 100 госини пак ще ви бие.
Mюлдер тромав ми звучи като Иво бърз :lol:

Потребителски аватар
sirius123

Мнениеот sirius123 » 06 фев 2011 11:07

george_speed75 написа:Не знам как ще се справите с Юнайтед.Съра да стане и на 100 госини пак ще ви бие.

реално погледнато,това което показва МУ напоследък,местото му е някъде 3-4 место.да не спменава,че МУ има 2 мача с Челси.

Given_to_fly
Контакти:

Мнениеот Given_to_fly » 06 фев 2011 11:09

fcb_bg написа:
Given_to_fly написа:
fcb_bg написа:От Острова, Арсенал са ми най-симпатичният отбор. Но вчерашната им изцепка, е меко казано недопустима за афишираните им шампионски амбиции. Да нямаш ден, топката да не иска и да не иска да влиза и т.н. е друго. Но да позволиш на средняк от 0-4 да ти изравни и да трепериш да не загубиш... Изображение

Реалния резултат трябваше да бъде 2:4.Не виждам къде е изцепката,при положение,че съдията подари две дузпи на "свраките".

Чак пък подарени... И все едно не се е случвало и на вас да свирят такива.Изцепката е, че преди 2 дена, се тупнаха в гърдите, че са единствените които могат да попречат на Манчо за титлата, а не могат да удържат 4 гола аванс. Ами, с Барса какво ще правят тогава?

Как биха удържали аванс при две подарени дузпи!?Ти изобщо гледал ли си мача?!

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 06 фев 2011 11:14

Втората дузпа не беше чак подарена - Росицки си блъсна противников играч в гърба, така че съм склонен да приема отсъждането. Колкото до първата, след нея водим все пак с 1-4 - 3 гола преднина да бъдат изпуснати...- това си е престъпление. И все пак програмата ни не е толкова лоша, а и вчера се видя, че Ман Юнайтед също не са съвършени (те никога и не са били) - очаквам да губят още точки, а имат 2 мача срещу възвръщащия формата си отбор на Челси, срещу който ние повече няма да играем. ;) И на Анфлийлд "червените дяволи" няма да спечелят.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

sTEf4uu
Контакти:

Мнениеот sTEf4uu » 06 фев 2011 11:26

Ние можем да правим равенства на НК, ама не падаме от Уувърхемтън :) :) :)

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 06 фев 2011 11:30

Мечтайте си. Щом отбор като Нюкасъл от 4-0 ви изравни до 4-4 :o , няма как да станете шампиони. Все пак успех в борбата за титлата.

Потребителски аватар
david_villa
Контакти:

Мнениеот david_villa » 06 фев 2011 11:42

Искам "Арсенал" да е шампион и има шанс, ама тия идиотщини от вчера не отиват на първенец. А и на феновете много им се събра сред онова 2:0 - 2:3 от "Тотнъм" насред "Емирейтс".

Потребителски аватар
ivo82
Контакти:

Мнениеот ivo82 » 06 фев 2011 11:54

MagicMoments написа:
Артилериста написа:Шампиони сме това е,въпреки резила от вчера няма кой да ни спре до края :lol: :lol: :lol:
САМО АРСЕНАЛ :lol: :idea:

Само Fa cup е реална възможност за Съперника от Северен Лондон да спечели нещо.Иначе нямате шанс нито за ВЛ нито пък за ШЛ. 8-)

Вие като че ли имате шансове за ШЛ,в топ 5 сте :mrgreen:
[wrapimg=]http://sportplayerwallpaper.com/wp-content/uploads/2011/06/Barcelona-champion-2010-2011.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-PiP8qbaljcM/TarYSkZqorI/AAAAAAAAAEA/hu62CrWx7-o/s1600/WEMBLEY-_EQUIP.jpg[/wrapimg]
КЕШ 1992 DREAM TIM
08.01.1994 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0

Потребителски аватар
MagicMoments
Контакти:

Мнениеот MagicMoments » 06 фев 2011 11:56

ivo82 написа:
MagicMoments написа:
Артилериста написа:Шампиони сме това е,въпреки резила от вчера няма кой да ни спре до края :lol: :lol: :lol:
САМО АРСЕНАЛ :lol: :idea:

Само Fa cup е реална възможност за Съперника от Северен Лондон да спечели нещо.Иначе нямате шанс нито за ВЛ нито пък за ШЛ. 8-)

Вие като че ли имате шансове за ШЛ,в топ 5 сте :mrgreen:

Имаме шансове за топ 4 и то големи.Особено ако Ливърпул малко ни подпомогнат и бият Челси.Тогава се изравняваме със Челси,а ние имаме по лека програма до края на сезона. 8-)
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]

iliq18
Контакти:

Мнениеот iliq18 » 06 фев 2011 12:04

Udoji90 написа:Втората дузпа не беше чак подарена - Росицки си блъсна противников играч в гърба, така че съм склонен да приема отсъждането. Колкото до първата, след нея водим все пак с 1-4 - 3 гола преднина да бъдат изпуснати...- това си е престъпление. И все пак програмата ни не е толкова лоша, а и вчера се видя, че Ман Юнайтед също не са съвършени (те никога и не са били) - очаквам да губят още точки, а имат 2 мача срещу възвръщащия формата си отбор на Челси, срещу който ние повече няма да играем. ;) И на Анфлийлд "червените дяволи" няма да спечелят.

Ако това беше дузпа, в мача на Юнайтед с Блекпул когато Рафаел отнесе играча на мандарините трябваше да е не дузпа ами не знам какво..няма какво да се лъжем в сегашния отбор му липсва манталитет ,а това идва от липсата на британски играчи в състава.Само с Уилшър и Уолкът не става.С тия френски недоразумения също-Скилачи?!WTF?? Кошчелни е добра резерва.Лятото 30 млн паунда за Г.Кейхил или М.Ричардс ,1 качествен дефанзивен халф, ако Ван Перси изкара 60%от сезона и Вермаелен е здрав,Рамзи и Чембърлейн трябва да се налагат от рано защото имат потенцииал.Искам да видя и можем да сме шампиони.Недоразумения като Ебуе , Скилачи не искам да ги коментирам...Не може сезон след сезон едно и също в борбата сме,в борбата сме и накрая само ставаме за резил...Ако няма промяна в отбора другата година няма да сме в четворката.Ако не станем шампиони този сезон Венгер трябва да си подаде оставката,защото е престъпление да изпуснем титлата в момент когато Юнайтед играят най-лошия футбол който съм виждал някога от тях..(не знам защо искам да видя Иън Холоуей в комплект с Чарли Адам и 1 британски централен защитник в отбора от лятото.
Последна промяна от iliq18 на 06 фев 2011 12:09, променено общо 1 път.

Върни се в “Арсенал”