Мач, в който Арсенал показа, че може да печели въпреки редица негативни фактори, сред които и мосюто. Като цяло превъзходство през целия мач, за пръв път видях 100 на 0 владение на топката за 5 минутен период. Съдиите не искам да ги коментирам, ясно е и за малките деца, че голът на Евертън беше 1-1.5 метра засада. След това дойде трудното - две линии от машини по два метра, всяко по-опасно откъсване беше спирано с фаул. Естествено или без картон или дори без да се свири фаул.
Чак след като бе премахнат единия негативен фактор - малоумието на Венгер (точно в 68 минута), нещата си дойдоха на мястото и вкарахме два бързи гола. Относно малоумието - не може срещу такава защита да играеш 70 минути само с Ван Перси напред, няма как да се получи. Особено пък след гола, на собствен терен с един чист нападател. Ясно си пролича като влезе Бендтнер, защитата на дърварите се отвори и нещата се получиха.
И последно. Колегите ми се смяха онзи ден като си пожелах по-добра форма на Аршавин, за да успее да замести Самир. Ами мисля, че за 30 минути на терена Аршавин показа много повече от последните 10 мача и нищо чудно да вземе и опровергае всички ни.
Честита победа и благодаря на всички направили си труда да ми четат глупостите!