[05.01.11г.] Арсенал - Манчестър Сити
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: [05.01.11г.] Арсенал - Манчестър Сити
Обаче "Гражданите" много ви надхитриха в този мач 

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Стига бе - с какво!?!
Без да съм изобщо спец, един гол и нещата ставаха други. А срещу цял отбор отзад - нищо не можеш да направиш. Имаше през второто полувреме няколкоко общи плана от мача. Ми те точно две защитни линии направили. Е как да направиш нещо - звънци, нищо. Антифутбол и тва си е.
Без да съм изобщо спец, един гол и нещата ставаха други. А срещу цял отбор отзад - нищо не можеш да направиш. Имаше през второто полувреме няколкоко общи плана от мача. Ми те точно две защитни линии направили. Е как да направиш нещо - звънци, нищо. Антифутбол и тва си е.
ЦСКА си е ЦСКА!
Арсенал е като великите държави - никога не е толкова силен колкото изглежда и никога толкова слаб колко изглежда!
Арсенал е като великите държави - никога не е толкова силен колкото изглежда и никога толкова слаб колко изглежда!
- RobiVanPersie
- Контакти:
6:0 на голожи положения + 2 греди!Единствено харт ги спаси!!!!

Сити тръгнали с 8 дефанзивни играча да печелят титлата
Хикса според мен не остройва нито едните нито другите

Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100
FIFA 100
Сити перфектно ги устройваше хикса на Емиратс, както се видя от мача (нищо, че имат 2 мача повече от МЮ и изостават с 2 точки).
Можеше Фабиански да не излиза второто полувреме - така или иначе пак нямаше да се опитат да ни вкарат.....
Като цяло съм доволен от нашата игра, но и не съвсем. Трябваше да ритаме топката по-смело към вратата, вместо да правим излишни пасове в сгъстената отбрана. Не успяхме да отключим защитата на МС...дали не трябваше да им дадем топката, за да се изтеглят по-напред? Какво би станало тогава - никой не може да каже. Но в този мач нямахме абсолютно никакъв късмет, а в такива закучени мачове той наистина би помогнал...
П.П. Сити с 0 удари във вратата. Нула!
Можеше Фабиански да не излиза второто полувреме - така или иначе пак нямаше да се опитат да ни вкарат.....
Като цяло съм доволен от нашата игра, но и не съвсем. Трябваше да ритаме топката по-смело към вратата, вместо да правим излишни пасове в сгъстената отбрана. Не успяхме да отключим защитата на МС...дали не трябваше да им дадем топката, за да се изтеглят по-напред? Какво би станало тогава - никой не може да каже. Но в този мач нямахме абсолютно никакъв късмет, а в такива закучени мачове той наистина би помогнал...
П.П. Сити с 0 удари във вратата. Нула!

And it's Arsenal,
Arsenal FC,
We're by far the greatest team,
The world has ever seen!
Arsenal FC,
The world has ever seen!
enguerino написа:Сити тръгнали с 8 дефанзивни играча да печелят титлатаХикса според мен не остройва нито едните нито другите
Гражданите не се интересуват от никаква титла, а търсят място в "турнира на богатите" (Шампионска лига). Със спечеленото равенство при гостуване на претендент за титлата те дърпат с още една точка пред Челси и Тотнъм, които загубиха своите мачове

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
-
Аз преди мача предвидих голово реми, щото Сити имат силни футболисти в атака и предполагах, че ще се опитат да се надиграват с Арсенал за трите точки.
Нищо такова не се получи ...
"Небесносините" от Манчестър, породължават все повече и повече да ми падат в очите !
И що са им претенциите за закупуване на нападатели от световна класа, като ще играят футбол подобен на снощният на "Емирейтс" ?
Някой ако може да отговори на този въпрос ....
Нищо такова не се получи ...
"Небесносините" от Манчестър, породължават все повече и повече да ми падат в очите !
И що са им претенциите за закупуване на нападатели от световна класа, като ще играят футбол подобен на снощният на "Емирейтс" ?
Някой ако може да отговори на този въпрос ....
Питай Манчини...
And it's Arsenal,
Arsenal FC,
The world has ever seen!
Arsenal FC,
The world has ever seen!
Tommi написа:enguerino написа:Сити тръгнали с 8 дефанзивни играча да печелят титлатаХикса според мен не остройва нито едните нито другите
Гражданите не се интересуват от никаква титла, а търсят място в "турнира на богатите" (Шампионска лига). Със спечеленото равенство при гостуване на претендент за титлата те дърпат с още една точка пред Челси и Тотнъм, които загубиха своите мачовеПредполагам, че лятото ще хвърлят невероятна сума за трансфери на звезди от световна класа и следващия сезон трудно ще бъдат спрени в похода им към титлата
Е те бяха с равни точки с първия, ако не мислят за титлата тогава за какво с тези пари дето ги пръскат всяка година и тея играчи кви са им амбициите

Copa América Top Scorer: 1991
FIFA 100
FIFA 100