[05.01.11г.] Арсенал - Манчестър Сити

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: [05.01.11г.] Арсенал - Манчестър Сити

Мнениеот Tommi » 05 яну 2011 23:45

Обаче "Гражданите" много ви надхитриха в този мач ;)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
jul
Контакти:

Мнениеот jul » 05 яну 2011 23:47

Стига бе - с какво!?!
Без да съм изобщо спец, един гол и нещата ставаха други. А срещу цял отбор отзад - нищо не можеш да направиш. Имаше през второто полувреме няколкоко общи плана от мача. Ми те точно две защитни линии направили. Е как да направиш нещо - звънци, нищо. Антифутбол и тва си е.
ЦСКА си е ЦСКА!

Арсенал е като великите държави - никога не е толкова силен колкото изглежда и никога толкова слаб колко изглежда!

Потребителски аватар
RobiVanPersie
Контакти:

Мнениеот RobiVanPersie » 06 яну 2011 00:57

6:0 на голожи положения + 2 греди!Единствено харт ги спаси!!!! :evil: :evil: :evil: :evil:

Потребителски аватар
enguerino
Контакти:

Мнениеот enguerino » 06 яну 2011 01:19

Сити тръгнали с 8 дефанзивни играча да печелят титлата :shock: Хикса според мен не остройва нито едните нито другите
Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100

Awesome
Контакти:

Мнениеот Awesome » 06 яну 2011 01:29

Сити перфектно ги устройваше хикса на Емиратс, както се видя от мача (нищо, че имат 2 мача повече от МЮ и изостават с 2 точки).
Можеше Фабиански да не излиза второто полувреме - така или иначе пак нямаше да се опитат да ни вкарат.....
Като цяло съм доволен от нашата игра, но и не съвсем. Трябваше да ритаме топката по-смело към вратата, вместо да правим излишни пасове в сгъстената отбрана. Не успяхме да отключим защитата на МС...дали не трябваше да им дадем топката, за да се изтеглят по-напред? Какво би станало тогава - никой не може да каже. Но в този мач нямахме абсолютно никакъв късмет, а в такива закучени мачове той наистина би помогнал...

П.П. Сити с 0 удари във вратата. Нула! :arrow:
And it's Arsenal,
Arsenal FC,
We're by far the greatest team,
The world has ever seen!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 06 яну 2011 13:57

enguerino написа:Сити тръгнали с 8 дефанзивни играча да печелят титлата :shock: Хикса според мен не остройва нито едните нито другите

Гражданите не се интересуват от никаква титла, а търсят място в "турнира на богатите" (Шампионска лига). Със спечеленото равенство при гостуване на претендент за титлата те дърпат с още една точка пред Челси и Тотнъм, които загубиха своите мачове ;) Предполагам, че лятото ще хвърлят невероятна сума за трансфери на звезди от световна класа и следващия сезон трудно ще бъдат спрени в похода им към титлата ;)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 06 яну 2011 16:34

Аз преди мача предвидих голово реми, щото Сити имат силни футболисти в атака и предполагах, че ще се опитат да се надиграват с Арсенал за трите точки.
Нищо такова не се получи ...

"Небесносините" от Манчестър, породължават все повече и повече да ми падат в очите !
И що са им претенциите за закупуване на нападатели от световна класа, като ще играят футбол подобен на снощният на "Емирейтс" ?

Някой ако може да отговори на този въпрос ....
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Awesome
Контакти:

Мнениеот Awesome » 06 яну 2011 19:01

Питай Манчини...
And it's Arsenal,
Arsenal FC,
We're by far the greatest team,
The world has ever seen!

Потребителски аватар
enguerino
Контакти:

Мнениеот enguerino » 06 яну 2011 19:17

Tommi написа:
enguerino написа:Сити тръгнали с 8 дефанзивни играча да печелят титлата :shock: Хикса според мен не остройва нито едните нито другите

Гражданите не се интересуват от никаква титла, а търсят място в "турнира на богатите" (Шампионска лига). Със спечеленото равенство при гостуване на претендент за титлата те дърпат с още една точка пред Челси и Тотнъм, които загубиха своите мачове ;) Предполагам, че лятото ще хвърлят невероятна сума за трансфери на звезди от световна класа и следващия сезон трудно ще бъдат спрени в похода им към титлата ;)

Е те бяха с равни точки с първия, ако не мислят за титлата тогава за какво с тези пари дето ги пръскат всяка година и тея играчи кви са им амбициите :?: Ако е влизане в ШЛ няма голям смисъл щото те парите си ги имат а ако играят така най-много осминафинал и ще е резил. Предвид в каква форма са лидерите сега им е момента да се натискат за първенството защото скоро може да нямат тоя шанс всички да са толкова зле.
Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100

Върни се в “Арсенал”