Честита победа на всички "артилеристи" от форума !
Напълно заслужена победа !
Даже реалния резултат е малък, с това което се случи на Емирейтс !
Челси така надигравани от Арсенал не са били скоро ... но това е друга тема, за друг форум.
С чиста съвест може да се каже, че Арсенал са реален претендет за титлата !
[27.12.10г.] Арсенал - Челси
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
- liverpool-4ever
- Контакти:
Re: [27.12.2010г.] Арсенал - Челси
THE G.A.M.E написа:Честита победа на всички "артилеристи" от форума !
Напълно заслужена победа !
Даже реалния резултат е малък, с това което се случи на Емирейтс !
Челси така надигравани от Арсенал не са били скоро ... но това е друга тема, за друг форум.
С чиста съвест може да се каже, че Арсенал са реален претендет за титлата !
+1

- RobiVanPersie
- Контакти:
Мисля, че вчера на сините ваобще не им се играше!От там и почнаха грешките!Чесито гънари!

"Сините" толкова си могат и затова нямат победа 5-6 поредни мача.Честита победа и дано завършим ударно годината срещу Уигън 

"Победата не е най-важното нещо във футболната среща,а едиственото нещо,което има значение"
Джанпиеро Бониперти
Джанпиеро Бониперти
Ценна победа, която ще вдъхне самочувствие на футболистите - те си я заслужиха снощи!
Най-накрая успяхме да разбием негативната серия, която имахме срещу Челси - победа, която феновете на клуба чакахме дълго!
Най-накрая успяхме да разбием негативната серия, която имахме срещу Челси - победа, която феновете на клуба чакахме дълго!
And it's Arsenal,
Arsenal FC,
We're by far the greatest team,
The world has ever seen!
Arsenal FC,
We're by far the greatest team,
The world has ever seen!
Прекрасна победа на Арсенал! Много се радвам, че играчите влизат в час и играят отговорно и точно. Дано Венгер най-после разбере, че Тио Уолкът е крило мечта и да го пуска по-често. Доволен съм и от Фабиански макар да нямаше много работа си личи, че откакто пази по-ческто и самочувствието му се е вдигнало. Джуру също ме изненада приятно, защото досега съм го смятал за играч попълващ дупки по-принуда. Победата над Челси е важна и за класирането, защото Арсенал остава в битката за титлата. Шансовете се увеличават, защото Юнайтед направи равен с Бирмингам. Пожелевам на Артилиристите една хубава победа над Уигън и първо място за 2011г. На всички фенове на Арсенал и ЦСКА весели празнични дни и още по-хубава нова година.