Няма какво повече да добавя...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
ZinedineZidane написа:Вече сме средняшки отбор!
Gunners написа:ZinedineZidane написа:Вече сме средняшки отбор!
Мерси, че ни каза. Нямаше да мога да заспя ако не ни го беше признал. ЕВала.
За мача: Само Джаки и Сонг бяха на ниво, всички други показаха една апатия и липса на идеи... Истината е, че имаме шансове за титлата, защото и Челси и МЮ са толкова зле в момента колкото и ние... просто трябва да започнем да играем. 5 точки пасив а има оше 27 кръга.
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
gunner4life написа:Зизу, не смятам че си прав. Все пак Арсенал имаха 2 греди. Дори само едната да беше влязала мисля че мачът щеше да завърши с наша победа. Иначе един от най-слабите мачове на Сеск.
По отношение на шансовете ни - гледам класирането и виждам, че ни делят 5 точки от върха. Ти колко виждаш?Предвид факта че всички (или поне 95%) от тежките ни гостувания са през първия полусезон бих казал че ако на 01.01.2011 сме на 5-8 точки от първия имаме голеши шансове за титлата.
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
ZinedineZidane написа:Gunners написа:ZinedineZidane написа:Вече сме средняшки отбор!
Мерси, че ни каза. Нямаше да мога да заспя ако не ни го беше признал. ЕВала.
За мача: Само Джаки и Сонг бяха на ниво, всички други показаха една апатия и липса на идеи... Истината е, че имаме шансове за титлата, защото и Челси и МЮ са толкова зле в момента колкото и ние... просто трябва да започнем да играем. 5 точки пасив а има оше 27 кръга.
Запази си жалката ирония за някъде другаде! Ако имаш друго мнение, обори ме, а не подхвърляй подобни коментари. Аз си стоя зад думите, поведението и манталитета на отбора си върви надолу и надолу.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта