[07.11.10г.] Арсенал - Нюкасъл

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Awesome
Контакти:

Re: [07.11.10г.] Арсенал - Нюкасъл

Мнениеот Awesome » 07 ное 2010 22:02

Това мога да го сравня с нищо друго освен с идиотизъм!
Няма какво повече да добавя... :x
And it's Arsenal,
Arsenal FC,
We're by far the greatest team,
The world has ever seen!

Потребителски аватар
Gunners
Контакти:

Мнениеот Gunners » 08 ное 2010 00:03

ZinedineZidane написа:Вече сме средняшки отбор!

Мерси, че ни каза. Нямаше да мога да заспя ако не ни го беше признал. ЕВала.

За мача: Само Джаки и Сонг бяха на ниво, всички други показаха една апатия и липса на идеи... Истината е, че имаме шансове за титлата, защото и Челси и МЮ са толкова зле в момента колкото и ние... просто трябва да започнем да играем. 5 точки пасив а има оше 27 кръга. ;)
Изображение

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Мнениеот ZinedineZidane » 08 ное 2010 09:04

Gunners написа:

За мача: Само Джаки и Сонг бяха на ниво, всички други показаха една апатия и липса на идеи... Истината е, че имаме шансове за титлата, защото и Челси и МЮ са толкова зле в момента колкото и ние... просто трябва да започнем да играем. 5 точки пасив а има оше 27 кръга. ;)

Запази си жалката ирония за някъде другаде! Ако имаш друго мнение, обори ме, а не подхвърляй подобни коментари. Аз си стоя зад думите, поведението и манталитета на отбора си върви надолу и надолу.
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

Потребителски аватар
gunner4life
Контакти:

Мнениеот gunner4life » 08 ное 2010 09:30

Зизу, не смятам че си прав. Все пак Арсенал имаха 2 греди. Дори само едната да беше влязала мисля че мачът щеше да завърши с наша победа. Иначе един от най-слабите мачове на Сеск.
По отношение на шансовете ни - гледам класирането и виждам, че ни делят 5 точки от върха. Ти колко виждаш? ;) Предвид факта че всички (или поне 95%) от тежките ни гостувания са през първия полусезон бих казал че ако на 01.01.2011 сме на 5-8 точки от първия имаме голеши шансове за титлата.
Изображение
ARSENAL FC - the unbeatable - between 7 May 2003 and 16 October 2004
P49 W36 D13 L0 F112 A34

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Мнениеот ZinedineZidane » 08 ное 2010 12:34

gunner4life написа:Зизу, не смятам че си прав. Все пак Арсенал имаха 2 греди. Дори само едната да беше влязала мисля че мачът щеше да завърши с наша победа. Иначе един от най-слабите мачове на Сеск.
По отношение на шансовете ни - гледам класирането и виждам, че ни делят 5 точки от върха. Ти колко виждаш? ;) Предвид факта че всички (или поне 95%) от тежките ни гостувания са през първия полусезон бих казал че ако на 01.01.2011 сме на 5-8 точки от първия имаме голеши шансове за титлата.

Така става, да има дискусия, а не провокации. Прав си за петте точки, факт, но аз видях Съндърланд, УБА, Нюкясъл, дори и мъката с Уест Хям. Отборът не се държи като победител, няма класа, няма стабилност, няма вратар и то при условие, че от две - три години ни трябва спешно играч на този пост.
Вярвам и се надявам всичко това да се промени, не съм забравил, че стадионът ни връща назад финансово, но почвам да си мисля, че това назад май дойде в повече. Искрено се надявам някой да ми каже след няколко месеца, че съм бил тъп и нищо не разбирам от играта, защото отборът върви. За момента виждам един средняк, редуващ силни и слаби мачове...
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

Потребителски аватар
gunner4life
Контакти:

Мнениеот gunner4life » 08 ное 2010 13:16

Ако може да има въобще някакви позитиви от тази загуба е грешката на Фабиански. Със добрите си 4-5 мача се боях че Венгер ще почне да залага на него и да не търси заместник на Алмуния. Беше въпрос на време (поне за мен) Фабиански да почне да играе на обичайното си ниво :lol: Сега си мисля че януари Венгер със сигурност ще привлече вратар. Не може да искаш да станеш шампион, а да си с посредствен вратар.
Изобщо ако може да се каже нещо за Арсенал в момента е че отбора притежава страхотни атакуващи играчи, но липсва достатъчно класа в защита. Няма заместници на великите Адамс, Кион, Диксън, Уинтърбърн, Болд ... Няма вече "Boring boring Arsenal" :lol: Сега е истинска рядкост Арсенал да завърши с чиста мрежа. Точно в защита е големият проблем на Арсенал. Венгер взе това лято двама защштници, остава само и един наистина класен вратар и мисля че нещата ще си дойдат по местата.
Изображение
ARSENAL FC - the unbeatable - between 7 May 2003 and 16 October 2004
P49 W36 D13 L0 F112 A34

Потребителски аватар
Fabregas
Контакти:

Мнениеот Fabregas » 08 ное 2010 21:10

Добра защита на Нюкасъл.. Гледали сме и други такива мачове.. Просто играем трудно срещу такива защити.. лоша загуба, но какво да се направи.. труден мач за гледане (за всички фенове вярвам)...

Какво ни остава? Вярата и тва е.

Арсенал форевър!
Изображение

Потребителски аватар
Gunners
Контакти:

Мнениеот Gunners » 12 ное 2010 15:59

ZinedineZidane написа:
Gunners написа:

Запази си жалката ирония за някъде другаде! Ако имаш друго мнение, обори ме, а не подхвърляй подобни коментари. Аз си стоя зад думите, поведението и манталитета на отбора си върви надолу и надолу.

Аха, добре че не усведоми. Явно ти си по-голям разбирач. Интересно как само ти смяташ така... като сме средняшки отбор си избери някой друг, виж Барселона примерно, те не са средняшки отбор и само печелят титли... какво чакаш ?
Изображение

Върни се в “Арсенал”