НЕКА ПОДКРЕПИМ СПАРТАК ВАРНА!!!

Модератори: SkArY_9, paceto, kartago, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
nikullas
Мнения: 342
Регистриран на: 12 сеп 2010 17:15

НЕКА ПОДКРЕПИМ СПАРТАК ВАРНА!!!

Мнениеот nikullas » 18 сеп 2010 04:54

1 - КОИ СМЕ - ние сме феновете на Спартак - този който е създаден като Български Сокол през 1918. Разграничиваме се от ведомствения отбор параван Спартак 1918 - Инжстрой, който в момента играе на нашия храм - стадиона ни Коритото. Треньор на този истински свободен като Български Сокол клуб е Бойко Каменов. Играем мачовете си на стадиона в Тополите. Засега! 95% от Спартаклии са зад този отбор.

2 - ЦЕЛИТЕ НИ - Искаме нашият дом - стадион Коритото. Искаме да изгоним вън от Коритото криминалното образувание Спартак 1918 Инжстрой и всичките тези които доведоха до фалит стария Спартак. Искаме сериозно фенско участие в управлението на бъдещия единствен Спартак с дом Коритото в Цветния Квартал.

3 - КАК ЩЕ ГО ПОСТИГНЕМ - Ще продължим със свои средства борбата на спортното общество на Спартак Варна против престъпността във футбола. Нека да е ясно - Огромната част от Спортното Общество на Спартак във Варна е зад така наречения Фенски Спартак. Ще постигнем целта си като завоюваме първото място в североизточна В група. Ние ще привлечем партньори и спонсори.

Обединение със Спартак 1918 може да има само ако виновниците за краха на Спартак си отидат от Коритото. Общината за пореден път доказва, че не се интересува от съдбата на Спартак. Ние ще ги накараме да се интересуват. В последните години публиката беше изгонена от Коритото защото управляващи бяха криминални лица и резултатите бяха отчайващи.

Сега фенския Спартак има пълната и безрезервна подкрепа на огромната част от Спартаклии които се връщат на стадиона (макар и временно в Тополите).

Нека някой хора не забравят, че макар и изгонени от престъпното управление в последните години има много Спартаклии които се връщат в редиците ни. И всеки един вярва в успешния край - защото правдата е на наша страна!

доколкото четох и разбрах от сайтове след като спартак фалира ,някакви самозванци взимат лиценза на 2-рия отбор от областната група и незнайно как се настаняват на стадиона на спартак с името "спартак 1918".всичко това е с цел, за да се узурпира стадиона,за което нямат никакво право.именно за стадиона си се борят фенове на истиснкия спартак,който играе в тополите.ОБАЧЕ ПРАВИ ВПЕЧАТЛЕНИЕ,ЧЕ ВСИЧКИ ДРАСКАЧИ ПО ВЕСТНИЦИ,САЙТОВЕ И ТЕЛЕВИЗИИ НАРЕКОХА ТЕЗИ ХОРА-лумпени,идиоти,наркомани само защото си отстояват мнението и се борят за справедливата си кауза.ЗАТОВА ЦЕЛТА НА ТАЗИ ТЕМА Е ДА СЕ ПОДКРЕПЯТ ПРИЯТЕЛИТЕ ОТ СПАРТАК ВАРНА И СЕ ДАДЕ ПОВЕЧЕ ГЛАСНОСТ НА ПРОБЛЕМА

пп:нека ако има някой запознат да каже как върви борбата на феновете
защо феновете на локо харесват коко динев,а митьо-пищове не-и двамата са богати,известни, дебели,имат много жени около себе си и порят женичките си като риби?ами явно феновете на локо не харесват митьо пищова ,защото не обичат джакузитата

Потребителски аватар
shamana1912
Мнения: 244
Регистриран на: 16 юни 2010 21:48
Skype: shamana1912

Re: НЕКА ПОДКРЕПИМ СПАРТАК ВАРНА!!!

Мнениеот shamana1912 » 18 сеп 2010 07:19

ОБАЧЕ ПРАВИ ВПЕЧАТЛЕНИЕ,ЧЕ ВСИЧКИ ДРАСКАЧИ ПО ВЕСТНИЦИ,САЙТОВЕ И ТЕЛЕВИЗИИ НАРЕКОХА ТЕЗИ ХОРА-лумпени,идиоти,наркомани само защото си отстояват мнението и се борят за справедливата си кауза.ЗАТОВА ЦЕЛТА НА ТАЗИ ТЕМА Е ДА СЕ ПОДКРЕПЯТ ПРИЯТЕЛИТЕ ОТ СПАРТАК ВАРНА И СЕ ДАДЕ ПОВЕЧЕ ГЛАСНОСТ НА ПРОБЛЕМА
Момчета,каквото и да става,каквито и трудности да има-не се отказвайте от мечтата си!!!Ние сме с вас!!!И нас 10 години ни наричаха лумпени и наркомани,но не успяха да ни сломят по пътя към свободен Ботев-Пловдив!!
ИзображениеИзображение

kenneth
Мнения: 130
Регистриран на: 30 авг 2009 10:33
Контакти:

Re: НЕКА ПОДКРЕПИМ СПАРТАК ВАРНА!!!

Мнениеот kenneth » 18 сеп 2010 07:50

Политическа клика сграбчи Спартак, под името на общинската фирма Инжстрой.
Борбата ще е много трудна да не казвам невъзможна. От край време някой се натиска за имотите около стадион Спартак с цел молче или нещо подобно да построи.
Незнам в Ботев как изгониха селския и как запазиха стадиона си. Мисля че и върнаха стара емблема на клуба.
Сегашната емблема и името на Спартак са запазени от тези политици. Те никога няма да пуснат кокала доброволно.

Потребителски аватар
thebully
Мнения: 1785
Регистриран на: 01 окт 2008 10:58
Контакти:

Re: НЕКА ПОДКРЕПИМ СПАРТАК ВАРНА!!!

Мнениеот thebully » 18 сеп 2010 07:53

въобще не ги виждам да се оправят комшийте скоро,даже така наречените "самозванци" дето са окупирали Коритото-вкараха вече тежка техника отстрани на стадиона и извършват строителни дейности(правене на маломерни допълнителни игрища за тренировки на отбора),така че още по-здраво се окупават и не виждам да има скоро развитие,борбата е кой ще влезе в Б-група и евентуалното му припознаване като истинския отбор,тепърва ще има удари под кръста,дано се оправят по-скоро нещата при тях,пс:ИСКАМ СИ ДЕРБИТО ОТНОВО
HASTA DE LA VICTORIA

Потребителски аватар
Месершмит
Мнения: 761
Регистриран на: 16 авг 2010 21:21
Контакти:

Re: НЕКА ПОДКРЕПИМ СПАРТАК ВАРНА!!!

Мнениеот Месершмит » 18 сеп 2010 08:10

Феновете на Ботев Пловдив ви подкрепят!!!
Желая ви успех, ние 10 години страдахме, дано на вас не ви се налага да чакате толкова дълго!
Направи ми впечатление, че пишете, че 95% от феновете са зад вашия отбор, при нас 100% от феновете застанаха за отбора. Затова трябва да се борите и при вас 100% от Спартаклии, да застанат зад отбора на феновете и никой да не покрепя отбора на мутрите!

Потребителски аватар
amoros
Мнения: 1454
Регистриран на: 15 мар 2010 14:03
Контакти:

Re: НЕКА ПОДКРЕПИМ СПАРТАК ВАРНА!!!

Мнениеот amoros » 18 сеп 2010 08:50

Школата на Спартак Варна е била винаги една от водещите в страната.Дано тоя отбор да успее да се възроди и да се завърне в А група където му е мястото .

Потребителски аватар
Nuro
Мнения: 138
Регистриран на: 05 авг 2010 15:10
Местоположение: Варна
Контакти:

Re: НЕКА ПОДКРЕПИМ СПАРТАК ВАРНА!!!

Мнениеот Nuro » 18 сеп 2010 08:57

Дори и така наречените самозванци спечелят тази апсурдна война , ще разберат че са загубили НАЙ-СКЪПОТО! А именно - своите фенове! Феновете на Спартак са едни от най-всеотдайните и сплотени фенски групи в България.Едва ли някога ръководителите на ФК Инжстрой ще спечелят тяхното доверие... Тези политически курви , а не само те а всички собственици на футболни клубове,трябва да разберат едно нещо - НИКОЙ НЕ Е НАД ЛЮБОВТА НА ХОРАТА! НИКОЙ! Или си с тях , или си против тях!

Потребителски аватар
nikipep
Мнения: 72
Регистриран на: 24 мар 2008 21:10
Местоположение: Варна
Контакти:

Re: НЕКА ПОДКРЕПИМ СПАРТАК ВАРНА!!!

Мнениеот nikipep » 18 сеп 2010 09:24

Не разбирам как допуснахте г-н Марешки успя да ви заблуди или по-скоро да подкупи някои от тарторите за да тръгнете всички след него!
Неразбирате ли че единия и другия Спартак се ръководят от едни и същи хора!
Марешки създаде тази провокация - "отбора на феновете",за да види колко хора ще го последват и да знае дали да разчита на техните гласове при следващите избори,разбира се със съгласието на ТИМ,някой ще каже ама те нямат нищо общо помежду си,съгласете се че няма случайни неща,мислите ли че не ...... в едно гърне,как иначе г-н Марешки ще бъде оставен да създаде тази "империя на аптеки" и др. дейности! От другата страна пък всички знаят че "Инжстрой" са структура на ТИМ,това какво значи че заканата им да съсипят Спартак е почти доведена до финална фаза! Защото и двата отбора на Спартак се ръководят от едни и същи хора само изпълнителите са различни!

Потребителски аватар
tony1977
Мнения: 304
Регистриран на: 20 мар 2009 18:59
Контакти:

Re: НЕКА ПОДКРЕПИМ СПАРТАК ВАРНА!!!

Мнениеот tony1977 » 18 сеп 2010 09:44

НИКОЙ НЕ Е НАД ЛЮБОВТА НА ХОРАТА! НИКОЙ!
Продължавайте да подкрепяте с любов вашият отбор докрай, и ще спечелите войната.
Ние феновете на Ботев Пловдив сме с ВАС!
Любовта на хората прави един отбор ГОЛЯМ!

Потребителски аватар
daimio
Мнения: 469
Регистриран на: 12 ное 2009 14:18
Контакти:

Re: НЕКА ПОДКРЕПИМ СПАРТАК ВАРНА!!!

Мнениеот daimio » 18 сеп 2010 11:07

Не е важно кой какво ще ви каже или напише Важно е Вие какво ще Направите.Успех.


Върни се в “Спартак Варна”

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост