Спартак Варна през 2018-та

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

bobby2wagner
Мнения: 2
Регистриран на: 25 мар 2018 23:48
Контакти:

Re: Спартак Варна през 2018-та

Мнениеот bobby2wagner » 26 мар 2018 00:26

Спартак от тук насетне, ще върви само нагоре. Аз мисля, че отборът е в добри ръце и дори и да не стигне до А група скоро, със сигурност там вече се работи на високо ниво. Също така мисля, че общината ще си спази обещанието и ще оправи стадиона. От друга гледна точка, не съм сигурен, че ще стане в очакваното време.

LekoLud
Мнения: 15
Регистриран на: 24 юли 2012 13:21
Контакти:

Re: Спартак Варна през 2018-та

Мнениеот LekoLud » 27 мар 2018 11:09

Първите 100 дни на шефовете на Спартак – повече от успешни

Новото ръководство на Спартак изпраща успешни първи 100 дни начело на клуба. Шефовете поеха съсипан Спартак, който бе подготвян за ликвидиране на база, клуб, име и емблема, но постепенно започнаха да го изправят на крака.

Както е известно, председател на УС е Стефан Калименов, зам.-председател е Евгени Балев, а останалите членове на управата са легендата Красимир Зафиров, Радостин Станев, Борислав Георгиев, Мартин Зафиров, Тодор Стойков, Георги Симеонов и Марин Маринов.

Ето най-значимито, което направиха за този период началниците на Спартак: изградиха чисто нов перспективен представителен тим с 16 попълнения, като впоследствие отборът тръгна силно в третия ешелон с три победи в първите три мача, привлякоха голямо име в българския футбол за треньор - Енгибар Енгибаров, подсигуриха финансиране, привлякоха два спонсора и осигуриха пълна екипировка за мъжете, каквато в Спартак е нямало през последните 10 години, стабилизираха клуба като цяло, върнаха му автентичните емблеми, постигнаха окончателно съгласие с Министерството на спорта за ремонт на стадион „Спартак” през лятото, както и с Община Варна за възстановяване на двата терена на „Локомотив” и изграждане на нова трибуна на „Спартак”, пред финализиране през май е сделката за връщане на стадион „Спартак” и прилежащите му площи на клуба, обединиха ветерани и деятели, което е много важна част от възраждането на Спартак, извършени бяха също първи подобрения на базата на „Локомотив”, подобри се организацията в школата и се привлякоха над 50 нови деца за 2 месеца, клубът бе приет отново за член на БФС.

В близко време предстои да бъде насрочено Общо събрание на Спартак, на което ръководството ще даде пълен отчет за свършената работа и ще постави новите си цели пред общото събрание и пред спартаклии.

„Очакваме и стартирането на ремонта на стадион ”Спартак”, за да обявим и по какъв начин ще посрещнем 100-вековния юбилей на клуба на 28 август. Около годишнината трябва да знаем ще се успее ли с ремонта на стадиона, за да реализираме идеите си за юбилея”, обяви Стефан Калименов.

LekoLud
Мнения: 15
Регистриран на: 24 юли 2012 13:21
Контакти:

Re: Спартак Варна през 2018-та

Мнениеот LekoLud » 27 мар 2018 11:27

4 рейса спартаклии щурмуват Добрич
https://razdumka.net/4-reysa-spartaklii ... t-dobrich/


Върни се в “Спартак Варна”

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост