Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
mursusaid написа:лацио ,ти в 90-те години ли живееш ощеами и тогава да беше се направила няма как да ми докажеш че резултатите нямаше пак да са като сега
mursusaid написа:Бела-Спетак 0:0,Спетак-бела-0:0
Минъор-Спетак-3:1,Спетак-Минъор-1:0
Вихрен-Спетак-2:0,Спетак-Вихрен-1:1
Спетак-Ботев-0:0,Ботев-Спетак-1:0
лацио,ето ти факти от ТАЗИ година,освен срещу миниоро тук,че даже и срещу тях баланса ви от двата мача са в полза на перничани,та вие нямате победа срещу нито един от конкурентите ви,как после искате да останете..и това са факти от тази година,не ми се занимава да ти вадя факти във времето за да обеждавам някакви заблудени плебеи и да падам до вашото нивоима си статистика и данни който го интересува да си ги намери
spartak_varna-lazio написа:mursusaid написа:Бела-Спетак 0:0,Спетак-бела-0:0
Минъор-Спетак-3:1,Спетак-Минъор-1:0
Вихрен-Спетак-2:0,Спетак-Вихрен-1:1
Спетак-Ботев-0:0,Ботев-Спетак-1:0
лацио,ето ти факти от ТАЗИ година,освен срещу миниоро тук,че даже и срещу тях баланса ви от двата мача са в полза на перничани,та вие нямате победа срещу нито един от конкурентите ви,как после искате да останете..и това са факти от тази година,не ми се занимава да ти вадя факти във времето за да обеждавам някакви заблудени плебеи и да падам до вашото нивоима си статистика и данни който го интересува да си ги намери
Ти май въобще не си схванал за какво иде реч!А що се отнася за ниво аз съм го написал!
Veso1913 написа:Искаме дерби!Но това дерби ли е?Единият отбор да бие другият като тъпан!И 5-0 да е най-малкото с което се отърваха С*петаците.И публиката да си тръгва след 3-0,не искайки да гледа повече унижението.Можеш да споменеш че и ние си тръгнахме след 70 мин от коритото,но защото ви дадохме мача,а не защото сте ни надиграли!Така че мерси от такива дербита!Преболедувайте си болестта в Б група.Ако искате стойте там и 7 години.Вие сте по отрицателните рекорди.Нищо не спомена за първото ви място в Европа.От тази година е.Съвсем прясно.А относно кой има повече победи в дербито,чуй това!Когато двата отбора играят в А група им викат майстори,нали така?Там се доказва кой е по-добър,а не в дербита в Б група,където щом са и двата отбора,няма какво да приказваме за някакво качество.Ама били официални.Ами кажи в колко официални срещи сте ни победили на ниво А група на Тича?Давай статистиката!А затова какъв отбор сте,погледнете колко гола сте вкарали по време на първенството.По около половин гол на мач.Точно колкото ние сме допуснали в нашата врата!Затова ние ще сме в челото на таблицата,хората ще казват че Черно море им е симпатичен,защото играе красив футбол,а и същите тези хора ще казват че Черно море е отбора на Варна без да са ни фенове,защото играем честно и не уреждаме мачове.Плюете че и с парите на ТИМ не сме били постигнали нищо.Това е изкривената плебейска логика.Като имаш пари-УРЕЖДАЙ МАЧОВЕ!Да,ама не,както е казал класика.Парите се инвестират в играчи,терени,школа...И резултатите се виждат.Две формации на Черно море се завърнаха от международен турнир с две ПЪРВИ места.Да!С парите на ТИМ!Но и самият ти не вярвам да кажеш,че сме купили двата турнира,нали?Затова Черно море е отбора на Варна.Традиции,фенове и не на последно място-УВАЖЕНИЕ от противниците!Защото играем ЧЕСТНО!
spartak_varna-lazio написа:puhisamolevski написа:Според мен Варна заслужава два отбора в "А" Група, а и Варненското Дерби си е доста интересно всеки път. За жалост обаче Спартак напоследък ми станаха изклюително противен отбор. Играят грозно, уреждат мачове, стадиона/терена не струва - ужас! Ако така продължават, поне според мене не заслужават мястото си в елита.
А не теб как ти се струва мача би с Черно море?От изключително качество и красота,може би?Не бях гледал по грозен мач!Счупиха топката.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост