Х кръг - Черно море-СЛАВИЯ
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Х кръг - Черно море-СЛАВИЯ
Очаква ни тежък мач във Варна срещу сериозен противник. Дано нашите играят добре...
[center][wrapimg=]https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/s350x350/1782155_10203359119959520_2077530093_n.jpg?oh=d835df5c333af43a2432f0d8305f9166&oe=586C0965[/wrapimg][/center]
Re: Х кръг - Черно море-СЛАВИЯ

Корав отбор са моряците, но дано се преборим някак.
Лично аз и на едно реми ще съм доволен. И без това още нямаме равен мач от началото на първенството.
Прогноза: 2:2
[center]
[/center]
[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]
- JohnnieWalker
- Контакти:
1:1, въпреки, че би трябвало Славия да бие 

Добре сте ни дошли и дано нашите "управици" подготвят така наречената "трева" за що годе добър футбол.Мача ще е интересен и двуостър.Моята прогноза като моряк е 1:0.Крайно време е да заздравим защитата, не напразно миналата година имахме от най-сполучливите отбрани с почти същите действащи лица.Пожелавам на Славия успех след мача с нас!
-
- Контакти:
- nostradamus
- Контакти:
1913 написа:Очаква ни тежък мач във Варна срещу сериозен противник. Дано нашите играят добре...
Дано са извадили картофите от нивата и прибрали балтийте моряците!

-
- Контакти:
Мисля ,че Ще вземем 3те точки от Славия нещо от рода 1:0/2:1.Тука кадето чета картофена нива и балтий не мисля ,че терена ни е лош просто последния кръг беше наводнен и като се разкаля на какво може да прилича???
за каква грубост говорите немога да разбера един от отборите които нямаме картони за какви балтий говорите? пълна глупост е да кажеш такова нещо ....

Търсите си от сега оправдания за загубата-картофената нива,балтийте,ранопадналия гол,напрежението от липсата на точки,съдията опорочи труда на момчетата и още плачат в съблекалнята,и т.н. и т.н...
А всъщност дано да стане хубав двубой и да победи по-добрия отбор(надявам се Черно Море),защото и двата отбора не случиха на треньори,дано не спукат топката от ритане!
А всъщност дано да стане хубав двубой и да победи по-добрия отбор(надявам се Черно Море),защото и двата отбора не случиха на треньори,дано не спукат топката от ритане!
GO HARD OR GO HOME!
Залагам на Х, блъсканица от страна на домакините и контузени от отбора на Славия. На белите няма да им се позволи да играят футбол, не и на този стадион.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев