Първи кръг от новия сезон на българската футболна А група:
31 юли, 18 часа, Славия - Калиакра
Нов сезон - нов късмет.
Надявам се да им напълним кошарата.
СЛАВИЯ - Калиакра, 1 кръг, А група
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
СЛАВИЯ - Калиакра, 1 кръг, А група
Последна промяна от 1913 на 23 юли 2010 15:31, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/s350x350/1782155_10203359119959520_2077530093_n.jpg?oh=d835df5c333af43a2432f0d8305f9166&oe=586C0965[/wrapimg][/center]
- white devil
- Контакти:
Re: Славия - Калиакра, 1 кръг, А група
Незнам дали ще напълним нечия кошара особено с вчерашната игра, но се надявам поне умората от подготовката да е поотминала и да тръгнем с победа в първенството.
- white power
- Контакти:
Независимо от лошото представяне както на Славия, така и на ЦСКА, ще видим различни отбори в първия кръг. Мисля, че даже е по-добре да получиш шамар навреме и да вземеш мерки, отколкото да се заблуждаваш колко си силен, включително четейки умопомрачителни заглавия във вестниците като: този размаза онзи, отбора показа класа и т.н. глупости писани от платени журналисти. Ако се върнем малко назад се сещам за предсозонни подготовки както на Литекс, така и на Софийските грандове в които побеждаваха сериозни отбори, но след това следваха сривове. Като цяло резултатите в контролите обаче показват ниското ниво на нашето първенство, което не е изненада за никой вече.
На всички Слависти пожелавам повече радостни мигове и победи и дано момчетата са си взели поука от вчера.
На всички Слависти пожелавам повече радостни мигове и победи и дано момчетата са си взели поука от вчера.

Победа за Славия, Мразя Калиакра.
Дунав ЗАВИНАГИ
Червени Шивачки Не Струвате !
Червени Шивачки Не Струвате !
- deepblue1963
white power написа:Независимо от лошото представяне както на Славия, така и на ЦСКА, ще видим различни отбори в първия кръг. Мисля, че даже е по-добре да получиш шамар навреме и да вземеш мерки, отколкото да се заблуждаваш колко си силен, включително четейки умопомрачителни заглавия във вестниците като: този размаза онзи, отбора показа класа и т.н. глупости писани от платени журналисти. Ако се върнем малко назад се сещам за предсозонни подготовки както на Литекс, така и на Софийските грандове в които побеждаваха сериозни отбори, но след това следваха сривове. Като цяло резултатите в контролите обаче показват ниското ниво на нашето първенство, което не е изненада за никой вече.
Не ви се бъркам,но не получихте ли "шамар" и от Ч.море?Какви мерки бяха взети тогава?Не разправяше ли Велев тогава как Ч.море вкарали 3 гола,ама Славия ги "смачкала" с игра на терена?Несериозно.И едно лично мое мнение:не може отбор,който вкарва в състава половин дузина юноши,който е на път да се раздели с най-добрите си играчи,да афишира стремеж,според Велев,за 1-3 място.Дори и в "смешен" шампионат като нашия.Няма как да стане.Дори и юношите да са талантливи(искрено се надявам),за да влезеш в тройката се иска,освен талант и дълга скамейка и манталитет на победител.Колкото и шаблонно да звучи.А те,все още го нямат.Може би след някоя и друга година-да,но сега,в момента-не.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!
- Daniel Levski
- Контакти:
Kerer написа:Победа за Славия, Мразя Калиакра.
Защо да мразиш Калиакра, аз съм от София ,но имам къща в Каварна - и мога да кажа,че това което е направил Цонко с Калиакра е супер както за отбора така и за целият футбол. Защо не го направи това и вашият кмет комунист - Русе има много по-големи възможности но нищо не се прави за спорта. Затова не мрази Калиакра - няма защо. А иначе смятам,че мача ще е Х
Daniel Levski написа:Kerer написа:Победа за Славия, Мразя Калиакра.
Защо да мразиш Калиакра, аз съм от София ,но имам къща в Каварна - и мога да кажа,че това което е направил Цонко с Калиакра е супер както за отбора така и за целият футбол. Защо не го направи това и вашият кмет комунист - Русе има много по-големи възможности но нищо не се прави за спорта. Затова не мрази Калиакра - няма защо. А иначе смятам,че мача ще е Х
Колега, този цонко да каже, какво става с резервата Калиакра! Също да каже и за 130-те декара общинска площ, дадена на бившия собственик на Берое, изгонен позорно от отбора и от града. Има много да обяснява въпросната особа за някои странно осъществили се заменки в региона, сериозно разминаващи се с нормите на българското и европейско законодателство. Спортното съоражение и организирането на интересни музикални мероприятия са само за замазване на очите...
[center][wrapimg=]https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/s350x350/1782155_10203359119959520_2077530093_n.jpg?oh=d835df5c333af43a2432f0d8305f9166&oe=586C0965[/wrapimg][/center]
Първят двубой винаги е труден, но аз си пожелавам да ги победим. Иначе би било несериозно да говорим за някакви цели и през този шампионат.
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]
- venci_1913
- Контакти:
Re: СЛАВИЯ - Калиакра, 1 кръг, А група

Все ми се иска да стартираме с убедителна победа някое първенство и след първите няколко кръга да видя СЛАВИЯ на върха в таблицата.
Кокала много го плюха в Левски, но ги направи шампиони ...

Ние също не го приехме с радост ....

Дали пък няма да ни изненада и да направи някое чудо и с нас ... ?!

А дано !

С новаците в групата не трябва да имаме проблеми. Още повече, че Калиакра са пълни новаци и май никога досега не са играли в "А" група. Симпатичен отбор са, но срещу нас нямат шансове :
4:1

[center]
[/center]
[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]