Тема за Раис Мболи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Тема за Раис Мболи

Мнениеот slavia_forever » 20 апр 2010 11:56

Шампионът на Англия Манчестър Юнайтед явно има наистина голям интерес към вратаря на Славия Раис Мболи.

Скаутът на англичаните Будимир Вуячич бе в София и гледа мача срещу Черно море, който белите спечелиха с 1:0. Сърбинът е уведомил президента на Славия Венци Стефанов, че ще посети още един мач на тима до края на сезона.

В същото време Стефанов изплака за пореден път от БФС. Причината е, че от там не дават позволение бившият футболист на Сливен Илия Илиев да облече екипа на Славия.

"Илиев е уволнен от Сливен и има подписан договор с нас. От БФС, и по-специално Борислав Попов, забавят решението, с което можем да го картотекираме. По всички закони Илиев трябва да бъде картотекиран при нас. На какво основание от БФС не му дават да работи толкова време?", възмутен е Стефанов.

http://footballbulgaria.gol.bg/2010/04/ ... boli.75788
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Re: От Манчестър Юнайтед идват да наблюдават вратаря на Славия

Мнениеот POPCORN » 20 апр 2010 12:10

евала ако го продадете на манчесътр, това ще е трансфера на десетилетието :)дано да стане :!: :!:
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 20 апр 2010 12:14

:mrgreen:

Раис Мболи наистина е много добър вратар ! Чудя се как се озова в нашето първенство ... :(
Иска ми се да остане поне още година в СЛАВИЯ, защото с такъв сигурен страж отзад играчите ни със сигурност са по-спокойни.
Мисля си, че няма да можем да картотекираме Илия Илиев, въпреки че ни е много нужен. :evil:
Вярно е, че никой работодател няма право да лишава свой служител от правото на труд, но от друга страна, ако Илиев има подписан договор със Сливен и самоволно се е отлъчил от отбора и не посещава тренировки и мачове, с пълно право може да бъде уволнен от работодателя си. Незнам как стоят точно нещата от правна гледна точка по казуса "Илия Илиев", но си мисля, че след като е уволнен дисциплинарно може и да не успеем да го картотекираме до края на този шампионат ... :evil:
По принцип имам критики към селекцията, която направи Венци през зимната пауза. Разделихме се с двамата добри чернокожи нападатели и Гонзалес, а взехме само Дани Пеев и Алберони в атака. Бързата контузия на Алберони, която се оказа и доста тежка, поражда съмнения дали футболистът няма някаква хронична травма, за която нашият бос не е знаел при закупуването му ...
За Илия Илиев няма какво да говорим. Всеки, който познава твърдоглавия нрав на Йордан Лечков е трябвало да се сети, че сливенския кмет ще направи всичко възможно да спъне картотекирането на Илиев в друг отбор, щом футболиста е напуснал Сливен през главата на Лечков ...
Наистина жалко, защото с Илиев, СЛАВИЯ щеше да изглежда още по-солидно на терена ! :evil:
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
EL GALAKTIKO
Контакти:

Мнениеот EL GALAKTIKO » 20 апр 2010 12:21

marmi52 написа::mrgreen:

Раис Мболи наистина е много добър вратар ! Чудя се как се озова в нашето първенство ... :(
Иска ми се да остане поне още година в СЛАВИЯ, защото с такъв сигурен страж отзад играчите ни със сигурност са по-спокойни.
Мисля си, че няма да можем да картотекираме Илия Илиев, въпреки че ни е много нужен. :evil:
Вярно е, че никой работодател няма право да лишава свой служител от правото на труд, но от друга страна, ако Илиев има подписан договор със Сливен и самоволно се е отлъчил от отбора и не посещава тренировки и мачове, с пълно право може да бъде уволнен от работодателя си. Незнам как стоят точно нещата от правна гледна точка по казуса "Илия Илиев", но си мисля, че след като е уволнен дисциплинарно може и да не успеем да го картотекираме до края на този шампионат ... :evil:
По принцип имам критики към селекцията, която направи Венци през зимната пауза. Разделихме се с двамата добри чернокожи нападатели и Гонзалес, а взехме само Дани Пеев и Алберони в атака. Бързата контузия на Алберони, която се оказа и доста тежка, поражда съмнения дали футболистът няма някаква хронична травма, за която нашият бос не е знаел при закупуването му ...
За Илия Илиев няма какво да говорим. Всеки, който познава твърдоглавия нрав на Йордан Лечков е трябвало да се сети, че сливенския кмет ще направи всичко възможно да спъне картотекирането на Илиев в друг отбор, щом футболиста е напуснал Сливен през главата на Лечков ...
Наистина жалко, защото с Илиев, СЛАВИЯ щеше да изглежда още по-солидно на терена ! :evil:

От кога тоя Илия стана толкова незаменим за нас и ако е така, защо ни трябваше да го гоним преди няколко години?

chelseabg
Контакти:

Мнениеот chelseabg » 20 апр 2010 12:52

Може да предложите бартер за ВДС :mrgreen: Междосугото видях такава тема и в Redcafe така,че наистина има сериозен интерес явно..а дано го продадете а цената трябва да е минимим няколко милиона.. :mrgreen:

Потребителски аватар
bojkyy
Контакти:

Мнениеот bojkyy » 20 апр 2010 12:55

Дано заебе Алжир и стане български национал :)
[wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/109/2985109G.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 20 апр 2010 12:58

EL GALAKTIKO написа:
marmi52 написа::mrgreen:

От кога тоя Илия стана толкова незаменим за нас и ако е така, защо ни трябваше да го гоним преди няколко години?

:mrgreen:
Ами, славистите, които са следили зимната подготовка на отбора казват, че е играл много силно. Пък и с просто око се вижда, че в средата на терена ни липсва един опитен футболист, който да дърпа конците ... Не, че е незаменим, ама добре щеше да е, да го имаме ... Дори и само заради конкуренцията и по-дългата резервна скамейка, която с тоя цикъл сряда-събота ще дотрябва в един момент .... ;)
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
PFCB
Контакти:

Мнениеот PFCB » 20 апр 2010 13:20

Венци да предложи бартер за Македа :lol:

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Мнениеот fr3ak_boy » 20 апр 2010 13:37

:? :? Объркан съм малко. От една страна наистина е доста добър за нашите стандарти, но в МЮ най-много го виждам 3ти вратар. Въпреки това се надявам да стане, защото поне малко да се чуе името на България с нещо хубаво.
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.

Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.

Потребителски аватар
orgi
Контакти:

Мнениеот orgi » 20 апр 2010 13:59

:) това ме кара малко да се смея.значи вие сериозно ли мислите,че най силния отбор в англия ще купи футболист на славия и то вратар,който досега е играл във втора лига в гърция и няма никакви мачове в европа през последните 2 години?най много да го вземат и да го дадат на отбор във втора или трета лига.

Върни се в “Славия”