ФК Баку продължава да се инати, не праща жълтата карта на защитника
УЕФА ще разреши утре казуса, свързан с Александър Томаш. Бранителят напусна по взаимно съгласие азербайджанския ФК Баку и подписа със Славия. Азерите обаче се заинатиха и вече втора седмица мотаят защитника и не му изпращат жълтата карта. Очаква се утре европейската централа да вземе решение в полза на Томаш. Ако всичко е наред, той ще бъде на линия за домакинския мач на Славия срещу Пирин.
Дано УЕФА реши проблема в полза на Славия и да имаме алтернатива в защита.
УЕФА решава за Томаш утре
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- white devil
- Контакти:
Re: УЕФА решава за Томаш утре
Надявам се Томаш, както и Илийката, все пак да успеят да заиграят за Славия през този месец.
[center][wrapimg=]https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/s350x350/1782155_10203359119959520_2077530093_n.jpg?oh=d835df5c333af43a2432f0d8305f9166&oe=586C0965[/wrapimg][/center]

Дано ! Мачът с орлетата се очертава като изключително тежък и един опитен боец като Томаш е добре дошъл ....
А с Илия Илиев какво става ?! Има ли някакво развитие по случая ?
[center]
[/center]
[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]

Не, засега.
[center][wrapimg=]https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/s350x350/1782155_10203359119959520_2077530093_n.jpg?oh=d835df5c333af43a2432f0d8305f9166&oe=586C0965[/wrapimg][/center]
1913 написа:Не, засега.

Жалко !

Имаме нужда от някой в средата на терена, който да дърпа конците ...
Илиев е стара кримка и знае как, а и доколкото разбрах от интервютата на Вили Вуцов бил играл много силно в контролите ....
[center]
[/center]

Срещу Черноморец беше най-добрият играч.
- white devil
- Контакти:
Според мен при това ръководство на БФС Илия трудно ще играе преди лятото, а иначе в подготвителния период игра на много добро ниво и бе един от малкото които Вили ползваше 90 минути въпреки възраста му.
Последна промяна от white devil на 09 мар 2010 21:23, променено общо 1 път.
- white devil
- Контакти:
marmi52 написа::mrgreen:
Дано ! Мачът с орлетата се очертава като изключително тежък и един опитен боец като Томаш е добре дошъл ....
Не знам защо но имам предчуствието че мача с пирин няма да бъде толкова труден и ще вземем трите точки убедително. Повече ме притеснява снегът и евентуално лошия терен. Със сигурност единствен marmi ще бъде доволен от изхода на мача какъвто и да е той

Много лесни точки от Пирин..хора,вие се забравихте!Това че има добър вратар е добре,но е едно на ръка,като няма защита или по-скоро играчите си подават все едно се мразят,не е добре.Тръгнали дза побеждават Пирин лесно и с разлика.Не ги подценявайте,Пирин е отличнен отбор,а традициите им са големи,симпатични са,но не са безобидни и заслужават уважение.който си мисли,че ще му е лсено срещу тях и излезе с такава нагласа ще пострада,било то Левски,ЦСКА или добрата Славия.

white devil написа:marmi52 написа::mrgreen:
Не знам защо но имам предчуствието че мача с пирин няма да бъде толкова труден и ще вземем трите точки убедително. Повече ме притеснява снегът и евентуално лошия терен. Със сигурност единствен marmi ще бъде доволен от изхода на мача какъвто и да е той

Нееее ! ...

Само победа за "СЛАВИЯ" би ме зарадвала !
Душата ми е бяла ! Сърцето ми е бяло ! От дете съм славист !....
Търпял съм какви ли не закачки от съучениците си, защото всичките бяха или от "Левски" или от ЦСКА, но никога не съм се отказвал от "СЛАВИЯ"

Дори, когато щяхме да изпаднем в "Б" група - пак си бях славист !
Човек не бива да предава отборът си, каквото и да става !
"Пирин" са ми симпатични, но когато играят срещу "СЛАВИЯ" естествено съм си за белите !
Дано стане хубав мач !
Може пък и наистина да се окаже, че дяволът не е толкова черен ... и както казваш ти, "СЛАВИЯ" да победи по-лесно, отколкото очакваме !
Дано ! Време е да направим силен мач ! ....

[center]
[/center]