Двама аржентински футболисти ще изкарат пробен период в тима на Славия. Мунаро Хорта Мануел играе на позицията дясно крило, а неговият сънародник Сантяго Алехандро Фреан е ляв халф.
Гаучосите са на 21 години. Феран идва от втора аржентинска дивизия, докато Мануел последно се е подвизавал в гръцки тим.
Двамата пристигнаха вчера в София, а днес играха за втория отбор на белите срещу Локомотив Мездра. Старши треньорът на тима Асен Букарев пусна аржентинците в титулярната единайсеторка, като още в третата минута Сантиаго Феран откри резултата в полза на Славия. Белите победиха с класическият резултат 3:0.
Голмайсторът Фреан бе заменен пет минути след почивката, а неговият сънародник остана на терена до 70-ата минута.
Двамата ще изкарат едноседмични проби в тима на Велислав Вуцов, като след това ще се реши дали да им бъдат предложени договори.
След края на двубоя на дублите, президентът на белите Венцислав Стефанов заяви специално за Гонг, че повече му се е понравил дясното крило Мунаро Мануел, въпреки че другият аржентинец отбеляза попадение във вратата на Локо Мездра.
http://slavia.gong.bg/view_article.php? ... _id=122605
Аржентинци в Славия
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- slavia_forever
- Контакти:
Аржентинци в Славия
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
Re: Аржентинци в Славия
Дано да си заслужават тея двамата,поне да са на нивото на Жуниньо

Браво на Венци, че не спира да търси нови попълнения !
Мисля, че през зимната пауза взехме добри футболисти. Хареса ми Алберони. Има футбол в това момче. За Дани Пеев няма какво да говорим - изключително интелигентен футболист, който ще е от полза за отбора ни. И Тошко Колев е "дялан камък" - нищо, че в момента не е във форма.
Дано най-после сагата Илия Илиев да приключи, защото имаме нужда от един опитен футболист като него, който да дърпа конците в средата.
Александър Томаш също ще е добре дошъл в защитата, за да има по-голяма конкуренция.Надявам се поне единият от тези аржентинци да става. Млади момчета като ги гледам, здрави физически изглеждат ... А техниката при аржентинците и бразилците е генно заложена ...

Въпреки лошия старт, аз не губя вяра, че ще играем все по-добре и по-добре ... Другите нека ни подценяват ...
После ще плачат ! ...

[center]
[/center]
[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]
- white devil
- Контакти:
За какво браво - че пробват нови играчи в третия кръг на сезона при положение че до края на шампионата остават два месеца. И като имаше възможност да се вземат Котев и Тодоров от ЦСКА Вили каза че нямало врема да се сработят с отбора. Фактите обаче показват друго - по същия начин привлякохме Стив Ренет, с пробен мач на представянето на отбора лятото. Ами тези аржентинци кога ще се сработят и привикнат към играта на отбора. Този път победите в последните пет мача може да нямат никакво значение, ако преди това разликата с челните отбори нарасне. Не ме разбирайте погрешно - не казвам че Котев и Тодоров са супер футболисти, но най малкото имат достатъчно опит а и все пак са се доказали, а и си мисля че като нямаш централни защитници е задължително да вземеш поне Котев, но едно е ясно - Венци пари за добри футболисти не дава или дава много трудно. Да не забравяме с каква мъка стана трансфера на Дани Пеев и добре че момчето искаше да дойде в Славия, а и Пирин направиха компромис, иначе щяхме да го вземем лятото за без пари, така както правим почти всичките си трансфери. Привличаме или свободни футболисти, или такива които са в напреднала футболна възраст. Затова и мисля че ако отбора се класира на финала за купата и в челото на първенството ще е голям успех за нас и ще се дължи главно на работата на Вили и голямото му желание отбора да играе за победа във всеки мач - нещо което до скоро в Славия бе само пожелание и мечта.
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
white devil написа:За какво браво - че пробват нови играчи в третия кръг на сезона при положение че до края на шампионата остават два месеца. И като имаше възможност да се вземат Котев и Тодоров от ЦСКА Вили каза че нямало врема да се сработят с отбора. Фактите обаче показват друго - по същия начин привлякохме Стив Ренет, с пробен мач на представянето на отбора лятото. Ами тези аржентинци кога ще се сработят и привикнат към играта на отбора. Този път победите в последните пет мача може да нямат никакво значение, ако преди това разликата с челните отбори нарасне. Не ме разбирайте погрешно - не казвам че Котев и Тодоров са супер футболисти, но най малкото имат достатъчно опит а и все пак са се доказали, а и си мисля че като нямаш централни защитници е задължително да вземеш поне Котев, но едно е ясно - Венци пари за добри футболисти не дава или дава много трудно. Да не забравяме с каква мъка стана трансфера на Дани Пеев и добре че момчето искаше да дойде в Славия, а и Пирин направиха компромис, иначе щяхме да го вземем лятото за без пари, така както правим почти всичките си трансфери. Привличаме или свободни футболисти, или такива които са в напреднала футболна възраст. Затова и мисля че ако отбора се класира на финала за купата и в челото на първенството ще е голям успех за нас и ще се дължи главно на работата на Вили и голямото му желание отбора да играе за победа във всеки мач - нещо което до скоро в Славия бе само пожелание и мечта.
100% съгласен , трябваше да вземем Тъча и Котев , които не са супериграчи , но щяха да ни свършат работа ; а сега нямаме читав централен защитник и трябва Бобъра да играе отзад

да ама тъча и Котев няма далавера а младите аржентинчета може и да има това е Венци, ние сме търговско дружество Славия...