Славия разгроми Ботев с 4:0, след скучно първо полувреме.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Славия разгроми Ботев с 4:0, след скучно първо полувреме.

Мнениеот slavia_forever » 08 май 2009 21:40

Славия спечели с 4:0 срещу Ботев и това се оказа най-убедителната победа на белите досега в това първенство. И четирите гола бяха вкарани през второто полувреме, през първата част играта бе равностойна като не липсваха възможности за гол и за гостите. Четири кръга преди края Славия твърдо е на 6-о място таблицата, предстоят още 2 мача навън - в бургас срещу Черноморец и във Варна срещу Черно море, а на Овча купел ще гостуват столичните Левски и Локомотив. Срещу Ботев белите играха 35 минути с човек повече - за нарушение в наказателното поле бе отстранен вратарят на гостите Павел Станев, който (последен в защитата) фаулира Дубала. Освен дузпа реферът Ристосков показа червен картон на Станев. Въпреки победата Славия няма шансове да попадне сред участниците в европейските турнири.

Срещу Ботев дебют в представителния отбор направи юношата Иван Иванов (род. 1992 г.), Карлос бе заменен принудително (разтяжение на бедрен мускул) в края на първото полувреме, бразилците Бето и Дубала отбелязаха третите си голове за Славия.

http://www.pfcslavia.com/bg/latest.aspx
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Re: Славия разгроми Ботев с 4:0, след скучно първо полувреме.

Мнениеот Cesc Fabregas » 08 май 2009 21:45

Форевър,сори бте,ама вие бихте само защото Ботев бяха безумно слаби,и вие нищо не играхте,особено през 1 полувреме.не знам дали споделяш тв амнение,но аз очаквах много повече акто игра от вас.Тия 4 гола малко лъжат.Не сте чак толко добре.
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 08 май 2009 21:57

Cesc Fabregas написа:Форевър,сори бте,ама вие бихте само защото Ботев бяха безумно слаби,и вие нищо не играхте,особено през 1 полувреме.не знам дали споделяш тв амнение,но аз очаквах много повече акто игра от вас.Тия 4 гола малко лъжат.Не сте чак толко добре.

Аз бях на мача и до голяма степен се съгласявам с теб. Наистина ужасно първо полувреме. След като им изгониха вратаря, тогава влязаха и повечето голове. А и аз поставих акцент върху първото полувреме, въпреки че резултатът е разгромен.

П.П. ПОЖЕЛАВАМ НАИСТИНА УСПЕХ НА КАНАРИТЕ ДО КРАЯ, В ОПИТА ИМ ЗА ОСТАВАНЕ В ГРУПАТА! Мисля, че това е реално, при домакински успехи. И ще е много, много жалко, ако голям отбор, какъвто е Ботев, не успее да остане, където му е мястото! :!:

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 08 май 2009 22:05

Славия има много по класния отбор.Ние сме разбита команда в следствие от 10 годишното оправление на един психично болен човек.

Потребителски аватар
venci_1913
Контакти:

Мнениеот venci_1913 » 08 май 2009 22:12

Венци Стефанов и Христолов -Боклуците преебаха едни отбори ,които бяха прекалено добри!! Този мач вианги си е имал собствен заряд ,но ми е мъчно много за отбора на БОТЕВ :x
Славия София

slavia1913
Контакти:

Мнениеот slavia1913 » 08 май 2009 22:13

Въъбще не мисля, че си и заслужава да се говори за този мач. Има ли някъв смисъл? Свинята за пореден път реши да осери всичко, а Ботев, просто не трябва да съществуват в подобен вариант и с този президент.

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 08 май 2009 22:17

slavia1913 написа:Въъбще не мисля, че си и заслужава да се говори за този мач. Има ли някъв смисъл? Свинята за пореден път реши да осери всичко, а Ботев, просто не трябва да съществуват в подобен вариант и с този президент.

точно и ясно....

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 08 май 2009 22:18

slavia_forever написа:
Cesc Fabregas написа:Форевър,сори бте,ама вие бихте само защото Ботев бяха безумно слаби,и вие нищо не играхте,особено през 1 полувреме.не знам дали споделяш тв амнение,но аз очаквах много повече акто игра от вас.Тия 4 гола малко лъжат.Не сте чак толко добре.

Аз бях на мача и до голяма степен се съгласявам с теб. Наистина ужасно първо полувреме. След като им изгониха вратаря, тогава влязаха и повечето голове. А и аз поставих акцент върху първото полувреме, въпреки че резултатът е разгромен.

П.П. ПОЖЕЛАВАМ НАИСТИНА УСПЕХ НА КАНАРИТЕ ДО КРАЯ, В ОПИТА ИМ ЗА ОСТАВАНЕ В ГРУПАТА! Мисля, че това е реално, при домакински успехи. И ще е много, много жалко, ако голям отбор, какъвто е Ботев, не успее да остане, където му е мястото! :!:

Абсолютно те подкрепям!Те и отпаднаха физически,а с 10 човека беше невъзможно!
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 08 май 2009 22:19

slavia1913 написа:Въъбще не мисля, че си и заслужава да се говори за този мач. Има ли някъв смисъл? Свинята за пореден път реши да осери всичко, а Ботев, просто не трябва да съществуват в подобен вариант и с този президент.

Винаги има какво да искаме и какво да мечтаем, освен за нищото...

Потребителски аватар
venci_1913
Контакти:

Мнениеот venci_1913 » 08 май 2009 22:28

slavia_forever написа:

Винаги има какво да искаме и какво да мечтаем, освен за нищото...

С този президент какво можем да искаме?
Славия София

Върни се в “Славия”