Иван Вуцов: "Венци Стефанов искаше да реди състава на Вили"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Иван Вуцов: "Венци Стефанов искаше да реди състава на Вили"

Мнениеот slavia_forever » 30 юни 2013 19:25

Очаквам скоро президентът на "белите" да излезе на терена, заяви съветникът в "Левски"
[wrapimg=]http://static.blitz.bg/documents/thumbnails/520/201306/20130630.sqyaeujvps.jpg[/wrapimg]
Съветникът в “Левски” Иван Вуцов защити сина си Велислав Вуцов, който бе освободен от Славия след края на сезона. Той заяви, че причината за неочакваната раздяла е желанието на президента на “белите” Венци Стефанов да определя състава за мачовете, което не се харесало на Вили.

"Аз съм страна, Велислав е с моя кръв. Не мога да приема това, което е казал Венци Стефанов: "Можеш да бъдеш треньор, но аз ще казвам каква да бъде селекцията, аз ще казвам кой да играе, аз ще казвам кой ще сменяш". Тогава Велислав го попитал той за какво ще отговаря, на което Стефанов отговорил: "Ще водиш тренировките". Очаквам в най-скоро време Венци да вземе по гащета и фланелка да тренира. Не съм говорил с него, не знам дали ще говоря", каза Вуцов пред БТВ.

Интересно ми е това сега ли се разбра, или се е знаело още от предишния престой на Велислав Вуцов в Славия?! :? :idea:
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
patron
Контакти:

Re: Иван Вуцов: "Венци Стефанов искаше да реди състава на Вили"

Мнениеот patron » 30 юни 2013 19:47

Много са ми смешни така наречените български футболни собственици :) защо направо не си водят те отборите, ами се занимават и треньори да назначават :lol:
ЦСКА ЗАВИНАГИ!!!

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 30 юни 2013 19:52

patron написа:Много са ми смешни така наречените български футболни собственици :) защо направо не си водят те отборите, ами се занимават и треньори да назначават :lol:

Ами и ти да даваш парата, и ти ще искаш някакво мнение или глас да имаш по състава.
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 30 юни 2013 19:55

Ами който плаща, той поръчва музиката
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
patron
Контакти:

Мнениеот patron » 30 юни 2013 20:00

Синьо сърце написа:
patron написа:Много са ми смешни така наречените български футболни собственици :) защо направо не си водят те отборите, ами се занимават и треньори да назначават :lol:

Ами и ти да даваш парата, и ти ще искаш някакво мнение или глас да имаш по състава.

Ами то и затова ни е на тоя хал футболът, а и не само ;)
ЦСКА ЗАВИНАГИ!!!

Потребителски аватар
hd29
Контакти:

Мнениеот hd29 » 30 юни 2013 20:02

Синьо сърце написа:

Ами то Абрамович дава 1000 пъти повече пари,но едва ли казва на треньора кой да играе и кой да сменя.В БълКания обаче всеки разбира от всичко,явно това е и разковничето на просперитета на страната ни . :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
hd29
Контакти:

Мнениеот hd29 » 30 юни 2013 20:04

damyanov1963 написа:Ами който плаща, той поръчва музиката

За това и футбола ни се е превърнал в една огромна чалготека.

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 30 юни 2013 20:30

patron написа:
Синьо сърце написа:

Ами то и затова ни е на тоя хал футболът, а и не само ;)

Колега, дяволски си прав. Жалко :(
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 30 юни 2013 20:33

hd29 написа:
Синьо сърце написа:

Ами то Абрамович дава 1000 пъти повече пари,но едва ли казва на треньора кой да играе и кой да сменя.В БълКания обаче всеки разбира от всичко,явно това е и разковничето на просперитета на страната ни . :lol: :lol: :lol:

Намери точно кого да дадеш за пример. :lol:
Всъщност, колко от коментиращите тук имат собствена фирма?
И ако имат-как я управляват?
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 30 юни 2013 20:38

от фифи перото на 30 Юни 2013 18:33

hd29 написа:

Синьо сърце написа:

Намери точно кого да дадеш за пример. :lol:
Всъщност, колко от коментиращите тук имат собствена фирма?
И ако имат-как я управляват

Той Абрамович направо ги сменява
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Върни се в “Славия”