Реконструират стадион „Славия“

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
pesho_1913
Контакти:

Реконструират стадион „Славия“

Мнениеот pesho_1913 » 25 фев 2012 14:55

Стадион „Славия“ ще бъде променен и ще стане типичен стадион за футбол, новината потвърди президентът на „белите“ от Овча Купел Венцислав Стефанов в „Пред банята“.

Босът на Славия призна, че е имало проект за осветление на стадиона, който обаче няма да е актуален при новия изглед на съоръжението.

„Имахме проект за осветление на стадион „Славия“. Сега обаче предстои промяна на начина по-който ще изглежда стадионът. Както Гриша Ганчев направи, искаме типичен стадион за футбол. Така че ни трябва нов проект за осветление. Сега главният архитект на София ме свързва с човек, който да ни помогне с проекта. А да сложим осветление сега, което ще махнем след време, няма смисъл“, каза босът на „белите“ Венци Стефанов.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Нещо не мога да му повярвам.. :mrgreen: В последно време много планове за нови стадиони се появиха, но дали ще се актуализират? :roll: Дано..
СЛАВИЯ е любов, а не бизнес - ВЪН боклуците от любимия отбор !
[offtopic][wrapimg=]http://orig07.deviantart.net/a121/f/2013/147/3/b/bvb_by_syndikata_np-d66tj6i.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Re: Реконструират стадион „Славия“

Мнениеот modor » 25 фев 2012 14:58

Поне не се нае да дава срокове :lol:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
Hrabar
Контакти:

Мнениеот Hrabar » 25 фев 2012 15:04

Явно новата мода е за чисто футболни стадиони без лекоатлетическа писта. Дано Венци Стефанов я направи тая работа.
"Искам да подчертая, че заради преминаването в ЦСКА станах такъв футболист. Този отбор ме научи на всичко в играта." Димитър Якимов
http://www.youtube.com/watch?v=YceBkLcF4E8

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 25 фев 2012 15:14

8-)

Това ми прилича на извинение, че няма да се направи нещо заради друго, което ... също няма да се направи. :mrgreen:
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
ebaef
Контакти:

Мнениеот ebaef » 25 фев 2012 15:17

marmi52 написа:8-)

Това ми прилича на извинение, че няма да се направи нещо заради друго, което ... също няма да се направи. :mrgreen:

Взе ми думите от устата.... :roll:

Потребителски аватар
Alexander Frei
Контакти:

Мнениеот Alexander Frei » 25 фев 2012 15:44

marmi52 написа:8-)

Страхувам се че си прав, колега. И нашият собственик не е баш цвете за мирисане, но вашият е върха. Жалко, защото уважавам "Славия" и феновете на най-стария столичен клуб, които заслужават много повече.
При резултат 6:1 Сашо Костов пита младия Цецо Атанасов дали той е най-бързият в тима и като чува утвърдителния му отговор, го съветва: Тичай тогава до "Армията" да донесеш вашето табло, защото вече няма къде да пишем головете!

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 25 фев 2012 15:48

Всеки един проект за реконструкция или строене на ново спортно съоръжение го приемам с оптимизъм. Жалкото е, че след това той секва... Иначе - дано! Осветлението за мен е нищо, в сравнение с останалите неща като терен, седалки и козирки...
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

Потребителски аватар
gin
Контакти:

Мнениеот gin » 25 фев 2012 15:54

хаха "ще придобие изцяло вид за футбол", а аз си мисля, че на славия и трябва една клетка като кварталните с десетина 4-местни пейки около нея. супер малоумно извинение за това как няма да се прави нищо на и без това непосещавания им стадион. да се събират с гигов и да направят един 10-хиляден "от лего" като нашия и да мирясат.
Един отбор е на света, завинаги в нашите сърца...
За нас е Той религия...

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 25 фев 2012 16:15

А дано, ама надали! Докато не го видя, не мога да повярвам :( Извинявайте, за песимизма ми!
Само СЛАВИЯ :!:
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 25 фев 2012 18:02

Венци и Гигов да си направят едно стадионче за 10-12 хиляди души да се делят разходите и да има някаква рентабилност все пак . За какво им е на Славия стадион с 20 000 капацитет примерно ? В Европа ли играят , фенове ли имат , които пълнят Овча Купел всеки мач ? Добре , че са мачовете с Левски и ЦСКА за да имат посещаемост към 7-8 хиляди ... ;)
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Върни се в “Славия”