Тема за Велислав Вуцов

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Yasso
Контакти:

Re: Мнението ви за Вили Вуцов

Мнениеот Yasso » 19 апр 2010 13:15

Дървен философ....
Питат го нещо конкретно а той започва да ти разказва приказки от 1001 нощ..... :lol:

Когато отбора който ръководи направи 1-2 силни мача, особено поредни и се почва : "Отбора се раздаде, вървим във възходяща линия, имаше мисъл, имаше класа, имаше дух...".....

Като стане издънка плочата се обръща и зазвучава : "Някой бяха дошли да подишат чист въздух, върнахме се на изходно положение, някои играчи играха безобразно, съдията ограби труда на момчетата....."

Вуцов е "моментен" треньор - може да мобилизира играчите, които ръководи за някой конкретен мач, да ги "насъска", мотивира така че да изкопчат това, което е поставено като цел - равен или победа...
Но моето мнение е, че той не е "перспективен", дългосрочен треньор - не може да постига дългосрочни цели, няма стратегия за дългосрочно развитие на отборите, които ръководи.....
Сега като че ли в Славия попадна на мястото си, но не се знае докога ще бъде "любовта" им с бате Венци... :lol:

А иначе като отбор Славия са ми симпатични, имах един комшия в блока преди години - луд славист, много интелигентно момче и добър приятел!
Изображение
...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 19 апр 2010 14:08

Има някои точни виждания,но и при него,както и Гонзо и Попов,се усеща липсата на опит...Другото,което му куца,е дисциплината и нервите,които от време на време изпуща...Но като цяло си мисля,че има качествата за треньор,видяхте какво направи със Славия 8-)

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 19 апр 2010 14:53

По-скоро ми е положително мнението за представянето на Вуцов дотук :) Все пак най-точна оценка можем да дадем след края на сезона , аз си казвам че съм скептичен относно шансовете ни за Европа , но да видим :) Факт е , че има очевиден прогрес в сравнение с ерата на Стевица , опитва се да изкорени примиренчеството и бездушието , насаждано от години в отбора , но не винаги се получава :roll: Допусна големи грешки в селекцията на отбора - продажбата на Ду Бала и Ортега и невземането на качествен техен заместник ; това , че не привлече Данчо Тодоров и Кирил Котев ; налагането на посредствени играчи като Яшар и Вълев ; и не на последно място конфронтацията му с нас , феновете ... За съжаление ако не се класираме в ЛЕ , за всеки бял привърженик най-трайният спомен от този сезон ще бъде грандиозният провал в Етрополе , както и позорните ни мачове с Левски и ЦСКА на Армията :x Като най-хубав момент бих определил победата ни с 2:1 на Надежда за Купата на БГ , дай Боже тепърва да се радваме още повече в престоящите ни мачове с Локото и ЦСКА :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Вили трябва да остане начело на Славия , не виждам негова алтернатива , нека бъде оставен да работи ;)
Последна промяна от Viktor4o_Rs на 19 апр 2010 15:16, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
sven_goran
Контакти:

Мнениеот sven_goran » 19 апр 2010 15:01

Сори, ама не става за голям футбол!

миле гърбавия

Мнениеот миле гърбавия » 19 апр 2010 20:06

Много е добър,докато дойде мач с Левски! Веднага си изкарва наказание и зарязва отбора си.Ама те Славия ще го усетят!

Потребителски аватар
Gonzo0009
Контакти:

Мнениеот Gonzo0009 » 19 апр 2010 21:07

Перфектен
moje suze prema tebi padaju... moje suze padaju nagore

Потребителски аватар
white devil
Контакти:

Мнениеот white devil » 19 апр 2010 22:51

Относно възпитанието или по точно от начина му на държане по време на мач и след това има какво да се желае, но определено не е некадърник. Незнам за баба ти, но с голяма част от тези футболисти не успяха да направят нищо не един и двама треньори преди него. Съгласен съм че един треньор се разбира дали работи добре когато хване отбор с малко възможности и мисля че той извлича максималното от такъв отбор. Тодор Колев, Вълев, Нико петров, Попара, Яшар, Ренет, Робърт Петров и т.н. не мисля че са супер футболисти, а като прибавим и контузени и некартотекирани мисля че е извлякъл дори повече от максималното.
И последно 2-3 милиона за трансфери Венци не е дал не за 1 година, а откакто управлява Славия. Така че със свободни агенти и застаряващи футболисти - толкова.
Големия Илиан не виждам освен че ви е класирал на полуфинал за купата какво толкова е направил - просто добър отбор от средата на таблицата, който може да бие всеки и да падне от всеки.
Последна промяна от white devil на 19 апр 2010 23:27, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 19 апр 2010 23:13

amoros написа:Какъв пример дава на футболистите а дори и на публиката треньор който слиза на терена и отива да дърпа ушите на съдията.Няма грам възпитание да беше се научил от баща си,но явно той е нямал време да се занимава с него което е жалко.Като треньор има качества .

Баща му приключи с треньорството, след като се изплю в лицето на страничния съдия на мача България - Шотландия, официален мач, квалификация за Евро 92 и го наказаха десетина години да не седи на скамейка в официален мач. Според мен, Вили е попил всичко, поне в това отношение :lol: . Между другото, тия гадове яко ни рязаха тогава, сега не се сещам как се казваше байрактарят, ама главния беше Фридрих Каупе, така ме нервира, че още му помня името, а на мача така го псувах, че после три дена не можех да говоря...

Иначе, по темата, и според мен Вили не е лош треньор, вярно, не е от най-умните, ама работи много, като получи шанс да работи по-сериозно някъде, се получава отбор, който много тича, владее топката, прави безсмислени комбинации и трудно вкарва. Не вярвам да спечели ШЛ, ама в някой по-скромен отбор, ако го оставиш на спокойствие, може да го направи добър и приятен за гледане.

П.П. А докога ще бъде млад, той според мен вече наближава 50? Или някои се учат по-бавно? :lol:
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 20 апр 2010 09:55

За Стойчо съм сългасен, но за Мъри и Вили не! Мъри постигна най-големият си успех с отбор скалъпен от свободни трансфери и собствени кадри. Както каза колегата по-нагоре, Венци 2млн за трансфер през цялото управление не е дал... Но пък колко е взел...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 20 апр 2010 11:17

На мен ми е симпатичен като човек и изглежда честен, но като треньор не мисля, че е нещо повече от човек за отбор от Б група. Така и не разбрах кой обвиняваше за уволнението си от Герена. Има голям принос за "Левски" с привличането на Гонзо за което му свалям шапка.

Върни се в “Славия”