Чавдар Етрополе победи Славия

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Tomislav_Fan
Контакти:

Re: Декларация от Н. Петров

Мнениеот Tomislav_Fan » 03 апр 2010 15:16

Евала на момчето, но разбира се, че не е той виновен...това са глупости...дайте сега казваме, че Ники Петров е виновен и проблема е решен...те целият отбор на Славия не може да вкара гол на Чавдар Етрополе 120мин, а да се обвинява един човек, че е изпуснал дузпа е меко казано глупаво и несериозно...

Потребителски аватар
bojkyy
Контакти:

Мнениеот bojkyy » 03 апр 2010 15:43

aloha^guy написа:Той изпусна решителната дузпа като я би по много левашки начин - затова точно той е най-големия виновник за отпадането....Много исках Славия да продължат ,защото са симпатичен отбор.....Но уви
Да, Давид_вилла , точно той е виновен както Бербатов беше виновен за загубата на Манчестър от дузпи срещу Тотнъм (май беше) като изпълни дузпата по много левашки,смешен,жалък и непрофесионален начин :)
Гледай видео от дузпите и ще се убедиш...
Като цяло отбора е виновен - нормално.Но Николай Петров лиши всички..... :| :| :|

Срещу Евертън
[wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/109/2985109G.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
rebelheartous
Контакти:

Мнениеот rebelheartous » 03 апр 2010 17:07

Много доблестна постъпка от негова страна! :!:

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 03 апр 2010 22:20

Това се казва мъж...Браво на момчето 8-)

muller
Контакти:

Мнениеот muller » 04 апр 2010 01:23

Това момче не е само мъж,а човек с главно "ч",такъв какъвто не се среща често сред младежите днешно времо.Липсват им ценности,чувство за съвест,респект,отговорност,но това е една друга тема...Ма извинявайте,някой знае ли на колко години е този футболист?И после един отбор колко играчи има?Ааа нещо по-интересно за неинформираните по-горе,любовта към футбола започва от биенето на дузпи било то в училищния двор или пък на импровизираното футболно игрище на улицата с приятели.Т.е.няма футболист,който да не знае как се бият дузпи,друг е въпросът,че дузпата е като покера- или имаш късмет или нямаш,но и в двете играе важна роля и психиката.За добиване на твърда психика е нужна много практика,житейски опит,тренировки...мога да продължавам но няма смисъл,извода си го направете вие.
Аз завършвам с поклон пред смелостта и дързостта на това момче и нека да го поущрим за да има по-често постъпки като неговата.И да повярваме,че не всичко е загубено.

миле гърбавия

Мнениеот миле гърбавия » 05 апр 2010 09:52

Дузпи са се изпускали и ще се изпускат. Да не би да е искал нарочно да не вкара?Така че да гледа напред и смело! Миле гърбавия.

Потребителски аватар
1913
Контакти:

Мнениеот 1913 » 06 апр 2010 00:26

Заради идиотския си пропуск в продълженията Г. Иванов има много повече основания да иска извинения от Нико, който наистина изпълни дузпата изключително зле.
[center][wrapimg=]https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/s350x350/1782155_10203359119959520_2077530093_n.jpg?oh=d835df5c333af43a2432f0d8305f9166&oe=586C0965[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
white power
Контакти:

Мнениеот white power » 06 апр 2010 11:28

"Момчета, имам чувството че за пореден път ни "пързалят" с един пошъл сценарий. Николай Петров поемал цялата вина за провала ? Първо, ако оставим настрана факта, че аз лично се съмнявам, той сам да може да напише правилно подобно нещо, то какво го кара и кой е той та да поема подобно нещо? За това, че отбор провеждащ цялата си подготовка подчинена изцяло на турнира за купата и "прилично участие" в А група, не може да вкара гол за 120 мин. на среден втородивизионен тим и едвам крета в групата ? За това, че президента, само ден преди мача, каза,
че целта ни била не купата, а да побеждаваме във всеки мач? /поредния му идиотизъм, разбира се/. За това, че треньорът ни бил поел цялата отговорност за загубата с Левски, но видите ли за купата всеки ще си я носи сам? За това, че президента на клуба с "най-интелигентната публика" в интервю по медиите употребява думи като "изсраха ми се на главата" /впрочем идеята ми звучи разумно /. За това, че дава изявление, че ще спре да плаща заплати, пък и даже говори за това, че ще им плати, ако се класират в тройката /това последното говори, че или е пълен демагог или пълен идиот/? Е как точно няма да им плаща заплати, като предполагам, че трудовите им договори, не са за изработка на нещо, а вероятно само за задължението да играят футбол, може би ще спре да им дава премий ? И ще трябва да взимат 500 лева, под който сигурно се подписват /т.е. индиректно ще признае, че укрива трудови доходи и раздава неосчетоводени пари/. Ако пък въобще спре да им плаща, отиваме на казуса Илия Илиев в Сливен, срещу което роптаем. Може ли публиката на Славия да има нещо общо с подобен простак?
Да сте чули, критично мнение от т.н. "ветерани и деятели" на клуба в последните години? Има ли въобщи такива? Видима организация в този отбор, с хора, които работят като във фирма, със задачи и отговорност ? Аз лично, чувам само името на този самодържец WC и на още някакъв Събев май, а дебелашкия хумор на първия е направо обиден за нас като хора идентифициращи се със Славия и уронва престижа на клуба /колкото беше останал до промените/.
В темата за купата, отново започваме старата песен, че трябвало здрава селекция, че щели сме да продадем еди кой си ... А какво значение има селекцията за Славия? Никакво, според мен. Българските играчи си знаят, че играят в отбор без цели, /вероятно продават/ха мачове отвреме на време/, 95 % са от провинцията /ни най-малко не искам да обиждам нашите привърженици от там/ - но за тези играчи, да си в София, с всичкия нощен живот и анонимността и е вече постигната мечта. Представете си при новото на заплати в Славия /по-ниско от поне 4 отбора в групата/ какви чужденци идват при нас? Вероятно сте чели в пресата едно интервю с Ренет- то това е комична изповед на някакъв страдалец, роден в Париж, пък играл в 3та италианска дивизия, пък после спрял, след това отишъл в Плоещ, там нямало едва ли не вода в хотела, избягал без заплата, отишъл си в къщи и хоп-обадил му се приятел /М,боли/ и ето го титуляр в Славия !? Алберони, пък беше на проби, не подписа и след половин година се появи- за мен този човек не е играл никъде през това време- и ето след два "славни" мача е контузен. За какво е този ужас бре, този отбор за какво има юноши, тези момчета /част от тях даже и слависти, нещо което на-вече искаме/ за какво тренират там, за да отидат в Смолян после, а тези от Смолян да дойдат на тяхно място?
И понеже подобни хора като WC не правят нищо без изгода, то е ясно, че на него не му пука за клуба, щом няма никакъв контрол, и щом чрез този отбор могат да се "заграбят" апетитни имоти в София и вероятно да се препират пари.
Ето затова отпаднахме за купата, защото този клуб умишлено беше "кастриран" и в продължение на много години знаеше още в началото на сезона къде горе-долу ще свърши. Успя се за 20 години да изтрием симпатичния образ на отбор, борещ се срещу неправдите, да си славист навремето беше проява и на позиция. Правилно беше споменато след резила с Левски, че за нас трябва прокоратура и ДАНС.
Щеше да е прекалено голям късмет, ако само с един опит в последното десетилетие, вземем купата, дажи и да искаха некъдърниците в Славия /от ръководство до футболисти/ вече не могат да се справят..."

Това е мнението на едно момче /Владо/ от форума на привържениците на Славия. Мисля, че човека много добре е казал всичко и ми се струва глупаво да се правиш на мъж и да носиш вината в мач в който си играл 10 от 120 минути. Дузпа може да изпусне всеки, но футбола е колективен спорт и когато си имал едно голово положение за 120 минути, като дори не си упражнил натиск над втородивизионнен отбор вина носят абсолютно всички - от треньора, през футболистите, та дори и президента, който за 15 години не афиира никакви цели и амбиции и превърна отбора в средняк и подлога на Левски и Цска.

jotz
Контакти:

Мнениеот jotz » 06 апр 2010 18:04

Поредното доказателство за интелигентността на бялата публика е това, което е написано отгоре.
Хора, на 40 години съм, детството ми мина от мач до мач на бялата магия. Аз съм от поколението, което видя много.
Няма да ви разказвам какво съм видял и какво не, защото само със спомени не може. Искам само едно нещо да ви кажа
Славия е изядена отвътре от може би повече от 20-25 години. Ние страдаме от главата (управлението)и това не е нова диагноза. Това продължава много, многоооо време (доста преди Венци Стефанов). Преди да дойдат промените беше същото. Борби за власт и хора в управлението милеещи само за джобовете си.
Но въпреки това аз никога не мога да се откажа от отбора си, въпреки многото гадости, които се налага да преглътна в през това време. Затова сме фенове, защото обичаме, а защо .....всеки път си задавам този въпрос след поредния провал -заради магията наречена Славия.
Бъдете оптимисти, защото някой ден и на нашата улица ще излезе слънце. Горе главата хораааа. Докато има такива, като вас Славия ще я има... Славия това сме ние!!! :lol:

white heart
Контакти:

Мнениеот white heart » 06 апр 2010 20:15

Извинете,но ми писна да слушам всякакви небивалици,че не само Н. Петров е виновен за загубата,а и целия отбор.Аз ходя на всеки мач на своя любим отбор и смело мога да твърдя,че това е най-лошия ни футболист,който съм виждал в последните години на стадион "Славия" и че когато играе титуляр ние играем с 10 души,затова беше длъжен да направи тази декларация.

Върни се в “Славия”