_RoKi_ написа:Чакайте малко...Това,че паднахте не значи нищо...Вие от Левски имате един синдром,който в последните години се засили.
Да познаеш какъв ще е изходът от мач между Славия и Левски, е най-лесното нещо на света. Особено пък сега - с тоя левскар начело, овчата глава. Вие какво очаквахте - да се хвърлят с всички сили ли? Я стига! Вие къде живеете, бе? Тук въобще не става дума за синдром, пич - за мен нито един мач на Славия с Левски през последните години, не е чист. Не знам дали Венци Стефанов продава мачове, но това е положението - то се вижда. Още есента бях казал, че ще правят, ще струват, но ще добутат Левски до върха. Помнете ми думата - Левски ще завършат в челната тройка. Това изглеждаше невероятно по едно време, предвид десетото им място в таблицата, но нали се сещате, че няма как да стане това в България.
Просто няма как да бъде допуснато.
Няма кой да го допусне...
Отборът на Народа и дрън-дрън-дрън... Знаете за какво говоря.
Всички са левскари, пичове - като тръгнеш от жалкото треньорче на Славия, та стигнеш до Президента на БФС.
Така че - хайде, да не се заблуждаваме, големи хора сме...

А за Славия - наистина жалко.
Пък и не само за Славия - един куп свестни отбори в България тънат в мизерия, разсипани от некадърните си и продажни президенти. И, в крайна сметка, това положение е добре дошло за "грандове" като Левски. Няма да изброявам въпросните отбори - вие знаете за какво и за кого говоря. Само ще спомена Ботев Пловдив и онзи тъпанар Христолов и повече няма да говоря.
Какво беше казал Гари Линекер навремето...
Футболът е проста игра - 22 души играят 90 минути, а накрая идват германците и печелят мача.
В България този постулат може да се перифразира така: Футболът е проста игра - 16 отбора се опитват да играят цели два полусезона, но накрая с триста зора Левски се докопва до титлата.
Е, тая година титлата може и да им се изплъзне, но със сигурност ще са в челната тройка.
Ако не стане така - имате всички по една бира от мен.