Прибирам се вечерта след мача с Левски разочарован за пореден път, пускам си компютъра и какво гледам - интервюто на Букарев след мача. Било радващо, че не сме загубихме катастрофално и трябвало първо да се научим да печелим мачовете си срещу Пирин и Монтана. Бре викам си сигурно не е цитиран правилно и продължавам да чета." Разбрахме днес, че сме далече от нивото на първите четири отбора в България. Изводите са изцяло за нас. Пожелавам на Левски да върви нагоре оттук нататък. Явно не можахме да си свършим работа през седмицата, да вдъхнем увереност на нашите футболисти. Те бяха изплашени почти до края. Футболистите ни не си повярваха, че могат да победят Левски, въпреки че се намират в това трудно положение. Надявам се да не сме изгубили шанса за евротурнирите. Не се отказваме да гоним предно позиция, но като класа отборът ни е далече от лидерите в България". Гледам след това повторение на интервюто по ринг и вече не издържах. Една усмивка, едно остроумничене без грам емоция, седи и се усмихва и говори тъпотии, а като за капак на всичко треньора на вратарите каза: Бардон е класа,Йовов е голям играч, добре че дойде 46 мин и удара към вратата на Левски, за да видим че и Гошо е там и пази. И това от устата на един от помощник треньорите. Единствено Дани Пеев беше адекватен и видимо разочарован след мача и каза всичко само с няколко думи.
3:0 драги ми Букарев ако за теб е минимална загуба то за нас привържениците на Славия е срам и позор, но нали през седмицата беше по важно да разказваш кой отбор подкрепяш и как не си готов още за треньор. Незнам дали изобщо някога ще си готов, но мисля че стажа ти в Славия трябва час по скоро да приключи, както впрочем и на треньора на вратарите чиито разбор беше сякаш сме играли срещу Барселона и Меси. Тоя е голям играч, оня е класа, а Вие какво сте - пълна нула, ама два пъти по-голяма от тази на светлинното табло. И само за пояснение бих искал да ти кажа, че Славия не може да побеждава отбори като Пирин и Монтана благодарение на такива треньори като вас, които сами не си вярват, а искат футболистите да си повярват. С това си мнение изобщо не искам да защитавам Вили Вуцов, който има голяма вина за сегашното състояние на отбора и за сбърканата селекция през зимата, защото не може да имаш само един читав нападател в лицето на Жуниор и никаква друга алтернатива, както и да градиш играта около Илия Илиев, а той да на може да играе. Но поне той гори в играта и никога не съм го видял усмихнат не само след загуба, но и след равен.
Накрая в стила на Букарев бих пожелал на него и Захариев да върви оттук нататък нагоре, нагоре... през вратата и дим да ги няма. Славия няма нужда от такива мъртви души. И се надявам още на мача с Монтана публиката да им покаже, че са нежелани в този отбор и на домакинската скамейка на този стадион.
Трябва ли Букарев и Захариев да останат в Славия?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- white power
- Контакти:
Re: Трябва ли Букарев и Захариев да останат в Славия?
Преди години Асен играеше с Бербатов, като Бербатов беше подценяванм, а Букарев стигна до капитан на националния отбор
А си беше посредствен футболист. Иначе не е глупаво момче, но не е и случайно момче...
Когато получаваш винаги всичко наготово дори и да имаш качества, ще ти се отрази ...
Иначе вината е в ръководството ви, а Вили става за А окръжна. И при него тати е човека

Когато получаваш винаги всичко наготово дори и да имаш качества, ще ти се отрази ...
Иначе вината е в ръководството ви, а Вили става за А окръжна. И при него тати е човека

Съгласен съм с тебе..и на мен е ми стана смешно като го слушах Букарев след мача се едно сте играли срещу Реал..или поне Евертън..според мене мача им го дадохте,не знам кое е по лошо..
Вие си знаете но според мене Букарев разбира от футбол , това което каза е не че Левски е бил супер силен а че в контекста на това как играха 2 отбора сте отървали кожата. Ми това беше на терена що да не го каже.
Разбира се че трябва да изчезнат и двамата аз го написах в всички форуми,но от всички форуми ми изтриваха казаното незнам кой го прави,но имам чувството,че има хора които пазят Букарев . От него никоа неможе да стане ТРЕНЬОР,Вили трябва да го изгони веднага ...
В Славия трябва да има хора, които болеят за отбора, а не да се тупат в гърдите какви левскари са. Още повече да се притесняват преди мача как щели да бъдат посрещнати от публиката на Левски...за какво говорим...А и подсмихването на Букарев беше грозно..Не всичко е синьо и червено, както ни се налага отвсякъде. Славия трябва да бъде ръководена от хора със бяло сърце.