Roger_Federer написа:Славия винаги играят футбол,макар и понякога да мъчат топката,но където е Вуцан,нещата не свършва добре,момчета,помнете ми думата,вземете си по-скоро добър треньор.Иначе този мач е 2:1 за Славия.

Говори с факти ! Къде е бил Вуцов треньор и нещата не са свършили добре ?! Аз имам факти точно за обратното :
В "Спартак" Плевен Вили направи отбор и ги вкара в "А" група въпреки очевидното безпаричие в този град !
Сега "Спартак" Плевен вече дори не съществуват да не говорим за някакви успехи да постигат ...
В Каварна, докато беше Вили Вуцов отборът им правеше фурор и бе на крачка от "А" група ! Сега някой да чува за "Калиакра" ?! ...
"Черно море" бяха извадени от миманса, където години наред кретаха именно от Вили Вуцов ! Така отборът, който Вили направи на стадион "Тича" през следващите години беше фактор в първенството и дори участва в Европа, където се представи достойно !
Последните години "СЛАВИЯ" беше много зле и отпадаха за Купата още в първите кръгове и то от селски отбори, а сега вече си точи зъбите за финал и има огромна вероятност да я вземат !
Мразете Вили - това е ваше право, но поне бъдете обективни !