Тема за Велислав Вуцов
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- modor
- Контакти:
Re: Вижте как Вили Вуцов раздава правосъдие:видео
Тоя Вили нещо го бие съчмата..... 

"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
- Gonzo0009
- Контакти:
леле още повече ме хваща яд че го изгониха от Левски 

moje suze prema tebi padaju... moje suze padaju nagore
Браво Вили 

[center][wrapimg=]https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/s350x350/1782155_10203359119959520_2077530093_n.jpg?oh=d835df5c333af43a2432f0d8305f9166&oe=586C0965[/wrapimg][/center]
за кво ми изтрихте мнението?????нещо нарушил ли съм?
- white power
- Контакти:
Хубаво е да гледате и ситуациите преди влизането на Вили и Венци на терена. Особено нарушението когато Вили откачи, а съдията не даде дори и фаул. Все пак са контролни срещи и не е необходимо да има момчета с счупени носове и контузии. Мисля че и други отбори си изпатиха от прекалено твърда игра в контролни мачове.

Ами, доколкото разбрах Алберони е със счупен нос след тази интервенция на защитника в наказателното поле, а съдията не свири нищо !

И това все пак е приятелски мач ...
Така, че напълно прав е Вили Вуцов да скача ! Даже аз като славист се гордея с такъв треньор, който скача да защити играчите си !
Какво да остави сърбите да ни избият ли ?! А съдията да свири Ганкиното ...

Браво Вили !
[center]
[/center]
[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]
Май в този форум има по-големи турбо селяци и от това разплуло се кюфте Вили Вуцов...какъвто и фал да има и да не е свирил съдията неможе така да се търкаляш по терена 20 мин докато стигнеш до съдията и най-нагло да му дърпаш ухото и да го псуваш като каруцар ... те съдиите че са без гащи е ясно,аз ако бях на мястото на това момче(съдията) ако ще да ме изритат от съдийството но с най-голямо удоволстви бих го пратил в нокаут този габровски селянин !
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!
Angoff написа:Май в този форум има по-големи турбо селяци и от това разплуло се кюфте Вили Вуцов...какъвто и фал да има и да не е свирил съдията неможе така да се търкаляш по терена 20 мин докато стигнеш до съдията и най-нагло да му дърпаш ухото и да го псуваш като каруцар ... те съдиите че са без гащи е ясно,аз ако бях на мястото на това момче(съдията) ако ще да ме изритат от съдийството но с най-голямо удоволстви бих го пратил в нокаут този габровски селянин !
Първо съдията е от Турция и едва ли е разбрал какво му е казал Вили Вуцов!

[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
Angoff написа:Май в този форум има по-големи турбо селяци и от това разплуло се кюфте Вили Вуцов...какъвто и фал да има и да не е свирил съдията неможе така да се търкаляш по терена 20 мин докато стигнеш до съдията и най-нагло да му дърпаш ухото и да го псуваш като каруцар ... те съдиите че са без гащи е ясно,аз ако бях на мястото на това момче(съдията) ако ще да ме изритат от съдийството но с най-голямо удоволстви бих го пратил в нокаут този габровски селянин !
Еи чорбарче кои те е питал ...гледаи си мангалите от Румаиншан ...
- white devil
- Контакти:
Вярно е че Вили попрекали с псувните и дърпането на ушите, реакцията на Венци бе по цивилизована, но може ли да каже някой от вас който е играл футбол да не си е изпускал нервите и да не е псувал и заканвал дори на приятели. Просто има такива моменти когато човек изключва и стават такива работи. Що се отнася до Вили Вуцов - той е доста темпераментен и може би му е дошло в повече счупения нос на Алберони и грубата игра на сърбите. Да не забравяме че по същия начин свириха съдиите и в контролата с терек. Не го оправдавам но понякога се случват и такива неща. Поне на доста от вас е било забавно