Тема за Велислав Вуцов

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Re: Вижте как Вили Вуцов раздава правосъдие:видео

Мнениеот modor » 17 фев 2010 21:16

Тоя Вили нещо го бие съчмата..... :lol:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
Gonzo0009
Контакти:

Мнениеот Gonzo0009 » 17 фев 2010 21:28

леле още повече ме хваща яд че го изгониха от Левски :lol:
moje suze prema tebi padaju... moje suze padaju nagore

Потребителски аватар
1913
Контакти:

Мнениеот 1913 » 17 фев 2010 21:30

Браво Вили :lol:
[center][wrapimg=]https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/s350x350/1782155_10203359119959520_2077530093_n.jpg?oh=d835df5c333af43a2432f0d8305f9166&oe=586C0965[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
emarkon
Контакти:

Мнениеот emarkon » 17 фев 2010 21:42

за кво ми изтрихте мнението?????нещо нарушил ли съм?

Потребителски аватар
white power
Контакти:

Мнениеот white power » 17 фев 2010 21:43

Хубаво е да гледате и ситуациите преди влизането на Вили и Венци на терена. Особено нарушението когато Вили откачи, а съдията не даде дори и фаул. Все пак са контролни срещи и не е необходимо да има момчета с счупени носове и контузии. Мисля че и други отбори си изпатиха от прекалено твърда игра в контролни мачове.

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 17 фев 2010 21:44

:mrgreen:

Ами, доколкото разбрах Алберони е със счупен нос след тази интервенция на защитника в наказателното поле, а съдията не свири нищо ! :shock:
И това все пак е приятелски мач ...
Така, че напълно прав е Вили Вуцов да скача ! Даже аз като славист се гордея с такъв треньор, който скача да защити играчите си !
Какво да остави сърбите да ни избият ли ?! А съдията да свири Ганкиното ... :shock:
Браво Вили !
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
Angoff
Контакти:

Мнениеот Angoff » 17 фев 2010 21:50

Май в този форум има по-големи турбо селяци и от това разплуло се кюфте Вили Вуцов...какъвто и фал да има и да не е свирил съдията неможе така да се търкаляш по терена 20 мин докато стигнеш до съдията и най-нагло да му дърпаш ухото и да го псуваш като каруцар ... те съдиите че са без гащи е ясно,аз ако бях на мястото на това момче(съдията) ако ще да ме изритат от съдийството но с най-голямо удоволстви бих го пратил в нокаут този габровски селянин !
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони

Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации

Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 17 фев 2010 21:54

Angoff написа:Май в този форум има по-големи турбо селяци и от това разплуло се кюфте Вили Вуцов...какъвто и фал да има и да не е свирил съдията неможе така да се търкаляш по терена 20 мин докато стигнеш до съдията и най-нагло да му дърпаш ухото и да го псуваш като каруцар ... те съдиите че са без гащи е ясно,аз ако бях на мястото на това момче(съдията) ако ще да ме изритат от съдийството но с най-голямо удоволстви бих го пратил в нокаут този габровски селянин !

Първо съдията е от Турция и едва ли е разбрал какво му е казал Вили Вуцов! ;) Но наистина не е нормално да дърпаш ухото на съдията и да го гониш из терена.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Jorekss

Мнениеот Jorekss » 17 фев 2010 22:10

Angoff написа:Май в този форум има по-големи турбо селяци и от това разплуло се кюфте Вили Вуцов...какъвто и фал да има и да не е свирил съдията неможе така да се търкаляш по терена 20 мин докато стигнеш до съдията и най-нагло да му дърпаш ухото и да го псуваш като каруцар ... те съдиите че са без гащи е ясно,аз ако бях на мястото на това момче(съдията) ако ще да ме изритат от съдийството но с най-голямо удоволстви бих го пратил в нокаут този габровски селянин !

Еи чорбарче кои те е питал ...гледаи си мангалите от Румаиншан ...

Потребителски аватар
white devil
Контакти:

Мнениеот white devil » 17 фев 2010 22:14

Вярно е че Вили попрекали с псувните и дърпането на ушите, реакцията на Венци бе по цивилизована, но може ли да каже някой от вас който е играл футбол да не си е изпускал нервите и да не е псувал и заканвал дори на приятели. Просто има такива моменти когато човек изключва и стават такива работи. Що се отнася до Вили Вуцов - той е доста темпераментен и може би му е дошло в повече счупения нос на Алберони и грубата игра на сърбите. Да не забравяме че по същия начин свириха съдиите и в контролата с терек. Не го оправдавам но понякога се случват и такива неща. Поне на доста от вас е било забавно :) :) :)

Върни се в “Славия”