Мнениеот TaseFski » 02 фев 2010 21:50
Аз незнам защо Славия не се прекръсти на Фк Венци. На тоя човек евала му правя за едно. Знае как да печели от футбол. "Продаде" няколко пъти Благо, няколко пъти Тошко Колев и Чавдар. Имам предвид наемите и т.н. Той обаче с всички тези пари които изкарва не мисля че е направил кой знае какво за отбора. Бил направил база. Еми базата е хубава, но не е кой знае какво. При положение, че стадиона си е негов поне едно осветление да направи. Е разбирам го от дръга страна, че стадион за 100 фена не се прави, нооо незнам. Иначе много мразя когато се изказва за футбол. Той винаги хвали съдията след победи на белите и вика... абе и да бяхме паднали щях да кажа че е свирил добре. Не е вярно. след всяка загуба винаги се обвиняват съдиите. И той си намери подходящ треньор. Вили също хвърля всичко върху съдиите. За него пък само мога да кажа едно. За мен колко е добър треньор се познава по това колко вика на своите футболисти по време на мач. Аз не съм видял Сър Алекс Венгер. Моуриньо и т.н. ОЩЕ ОТ 1-вата минута да дават акъл на играчите си. Еми той ако не ги е подготвил дотогава. Иначе успех на Славия, ама вземете да играете един път и срещу ЦСКА. това е шега разбира се, но иначе не ви виждам в борбата за евротурнирите.
Има само един Кралски клуб, всички други са поданици ! HALA MADRID
FORZA FIORENTINA VIOLA !
GO GO GUNNERS !